Vergaderen voor verrassende inzichten, bij Fort Markenbinnen

Steeds maar weer vergaderen leidt niet altijd tot effectieve en zinvolle bijeenkomsten. Kies daarom eens voor een andere locatie. Een nieuwe vergaderplek houdt iedereen weer scherp en zorgt voor verrassende inzichten. Zeker als de locatie ook verrassend is, zoals de vergaderzalen bij Fort Markenbinnen.

Weg van kantoor

Vergaderen bij FORTtreffelijk in Markenbinnen, Noord-Holland, is vergaderen met alle mogelijkheden binnen handbereik. De vergaderzalen zelf zijn natuurlijk geheel uitgerust met wat er maar nodig is. Maar daarbuiten is een wereld die in het niets lijkt op de omgeving van een kantoor. En dat is zo op z’n tijd best wel prettig.

Fort van de Stelling van Amsterdam

Het fort bij Markenbinnen. Dit fort ligt midden in de weilanden en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Een unieke locatie waarvan het historische karakter goed bewaard is gebleven en vrij toegankelijk voor onze bezoekers. Bijvoorbeeld tijdens een breakoutsessie.

Actie als breakoutsessie

Want waar je ook vergadert, als je uren achtereen in gesprek bent verflauwt de aandacht en verliest iedereen zijn scherpte. Tijd dus voor wat actie tussendoor! En dat kan bij ons op het fort. Van een escaperoom tot een brandweertraining, een korte survivalbreak of een boeiende rondleiding door het fort. Korte of lange breakoutsessies net zoals jullie het willen, wij regelen het.

Seminar in Noord-Holland organiseren

Maatwerk, ook in de catering

Natuurlijk is de catering gewoon goed en precies zoals gewenst. Koffie, thee en water in de vergaderzaal zelf gaan we niet eens noemen, want dat spreekt voor zich. Maar de lunch met het middaguur, een hapje om vier uur of wat lekkers rond elven? Het kan. En zijn er vegetariërs, mensen die halal eten, allergisch zijn of carnivoren pur-sang, iedereen komt bij ons ook qua eten aan zijn of haar trekken. Laat het vooraf weten en we zorgen dat het menu op jullie wensen is afgestemd.

2 vergaderzalen

De vergaderzalen zelf zijn rustig gelegen en zo ingericht dat het comfortabel vergaderen is. De akoestiek is prettig, de ruimte hoog, de stoelen divers en de aankleding met een persoonlijke touch. Elke zaal heeft voldoende ruimte voor een groep van zo’n 15 personen bij een U-opstelling. Is de groep wat kleiner of groter, dan passen we de indeling daar gewoon op aan.

Ook leuk én nuttig vergaderen? Boek nu de vergaderzaal op het fort!

Kortom, wie gaat vergaderen bij Fort Markenbinnen hoeft zich nergens druk om te maken. Even vooraf de locatie boeken, wensen doorgeven en of er prijs gesteld wordt op een leuke activiteit tussendoor. Dan zorgen wij ervoor dat alles op tijd gereed staat. Wedden dat vergaderen nog nooit zo leuk én nuttig was!?!

Contactformulier

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen