Trouwen

Trouwen

Unieke trouwlocatie in Noord-Holland: trouwen op een echt fort

Zijn jullie op zoek naar een unieke en bijzondere trouwlocatie? Dan is Fort Markenbinnen dé locatie voor jullie bruiloft in Noord-Holland! Bij FORTtreffelijk kunnen jullie elkaar het jawoord geven op een historische en sfeervolle locatie. Het fort beschikt over prachtige binnen- en buitenruimtes die volledig ingericht kunnen worden naar jullie wens.

Luchtfoto Fort Markenbinnen

FORTtreffelijk, ook te huur als trouwlocatie in Noord-Holland

Fort Markenbinnen is een unieke en bijzondere trouwlocatie in Noord-Holland. Het fort is gelegen in de natuur en omringd door een gracht, waardoor het een romantische en sfeervolle plek is om jullie trouwdag te vieren. Bij FORTtreffelijk kunnen jullie kiezen uit verschillende prachtige binnen- en buitenruimtes die geheel naar jullie wens ingericht kunnen worden.

Voor kleine trouwpartijen en grote bruiloften

Of jullie nu een kleine intieme bruiloft willen of juist een groot feest met al jullie vrienden en familie, bij FORTtreffelijk is alles mogelijk. De locatie is geschikt voor kleine groepen, maar ook voor grote feesten tot wel 150 gasten. Bovendien bieden de buitenruimtes de mogelijkheid om bij mooi weer buiten te trouwen of het feest voort te zetten.

Organisatie van jullie trouwdag

Bij FORTtreffelijk is alles mogelijk. Of jullie nu willen trouwen in een sfeervolle binnenruimte of juist buiten willen trouwen, alles kan volledig naar jullie wens ingericht worden. Van de bloemdecoratie tot de catering en de muziek, alles wordt voor jullie geregeld. Een persoonlijke eventmanager staat tijdens de voorbereiding en op de dag zelf voor jullie klaar op deze mooie trouwlocatie in Noord-Holland om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

trouwlocatie-forttreffelijk

Bijzondere trouwlocatie in Noord-Holland

Dit historische fort moet je eens komen bekijken. Het is namelijk echt een bijzondere trouwlocatie. FORTtreffelijk is gelegen in Noord-Holland, midden in de natuur en omringd door een gracht. Deze locatie is een ontzettend uniek decor om jullie trouwdag te vieren. De sfeervolle omgeving kan geheel naar jullie wensen worden ingericht en is de perfecte sfeervolle trouwlocatie in Noord-Holland.

Voor intieme trouwfeesten en grote bruiloften

Wil je trouwen in Fort Markenbinnen? Dan is FORTtreffelijk geschikt voor kleine, intieme groepen maar ook voor grote feesten tot 250 gasten. Willen jullie meer informatie of een vrijblijvende rondleiding? Vraag het ons gerust, we zien jullie graag binnenkort op ons fort in Markenbinnen!

  • Tot 250 personen
  • Binnenruimtes en buitenlocaties
  • Invulling naar wens voor o.a. catering, aankleding en muziek
  • Persoonlijke eventmanager tijdens de voorbereiding en op de dag zelf

 

historische_trouwlocatie

Contact­formulier

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen