Trouwen

Unieke trouwlocatie in Noord-Holland: trouwen op een echt fort

Een bijzondere trouwlocatie nabij Alkmaar is het fort bij Markenbinnen. Hier bij FORTtreffelijk kun je elkaar het jawoord geven, een geweldige bruiloft vieren, heerlijk eten en natuurlijk waanzinnige trouwfoto’s maken. Zeggen jullie ja tegen elkaar? Zeg dan ook ja tegen ons fort!

FORTtreffelijk, ook te huur als trouwlocatie

Jullie trouwdag moet natuurlijk uniek worden. En dat kan op een unieke locatie zoals dit fort! FORTtreffelijk is te huur als trouwlocatie en beschikt over een paar prachtige ruimtes met buitenplaatsen voor jullie en jullie gasten. Elke ruimte kan volledig ingericht worden naar jullie wens. Voor de huwelijksceremonie, een receptie, het diner en de bruiloft.

Voor kleine trouwpartijen en grote bruiloften

Het fijne van deze trouwlocatie is dat het zowel geschikt is voor grote als kleine trouwerijen en voor bruiloften binnen en buiten. Zeg ja tegen elkaar in een sfeervolle binnenruimte en vier het trouwfeest in de Genieloods of de Poterne, beide prachtige ruimtes met elk een eigen buitengelegenheid. Ideaal als je bijvoorbeeld trouwt op een warme zomerdag en de gasten tijdens het feest ook lekker buiten willen afkoelen of bijpraten!

Organisatie van jullie trouwdag

Voor de dag van jullie leven organiseren wij een trouwdag zoals jullie dat graag willen. Op onze trouwlocatie is namelijk alles mogelijk voor elk onderdeel van jullie trouwdag. Van bloemdecoratie, bruidstaart, muziek en de catering, wij kunnen jullie adviseren en het voor jullie regelen. Een eventmanager van FORTtreffelijk verzorgt de voorbereiding en kan dit in overleg met jullie weddingplanner doen of de ceremoniemeester. Ook tijdens de trouwdag is onze eventmanager op de achtergrond aanwezig om ervoor te zorgen dat alles soepel en volgens planning verloopt.

trouwlocatie-forttreffelijk

Bijzondere trouwlocatie in Noord-Holland

Het fort moet je gewoon eens komen bekijken. Het is namelijk echt een bijzondere trouwlocatie. Midden in de natuur gelegen is het robuuste, stoere FORTtreffelijk een uniek decor om jullie trouwdag te vieren. Deze historische plek in Noord-Holland, te midden van veel groen en omringd door een gracht, vormt zo een sfeervolle trouwlocatie die geheel naar jullie wens ingericht kan worden.

Voor intieme trouwfeesten en grote bruiloften

Wil je trouwen in Fort Markenbinnen? Dan is FORTtreffelijk geschikt voor kleine, intieme groepen maar ook voor grote feesten tot 150 gasten. Willen jullie meer informatie of een vrijblijvende rondleiding? Vraag het ons gerust, we zien jullie graag binnenkort op ons fort in Markenbinnen!

  • Van 5 – 150 personen
  • Binnenruimtes en buitenlocaties
  • Invulling naar wens voor o.a. catering, aankleding en muziek
  • Persoonlijke eventmanager tijdens de voorbereiding en op de dag zelf

Contactformulier

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen