Escaperoom: Het ultieme bedrijfsuitje!

Een bedrijfsuitje is de perfecte manier om de connectie tussen de collega’s te versterken en even niet bezig te zijn met alles wat er gebeurt op de werkvloer. Betreed samen ruimtes vol spanning en ontrafel de raadsels van onze escaperooms op een authentiek fort. Ontdek de historische geheimen die verschuilen in onze escaperooms en reserveer jouw escape-ervaring als bedrijfsuitje bij FORTtreffelijk. Kies uit één van onze spannende escaperooms. 

  1. Escaperoom De Krijgsgevangenis
  2. Escaperoom Ontmantel de Bom!

Escaperoom De Krijgsgevangenis

Jullie eenheid is tijdens de oorlog gevangengenomen door de vijand en vastgehouden in hun krijgsgevangenis. Een versterkt fort dat symbool stond voor veiligheid, is nu getransformeerd tot een meedogenloze krijgsgevangenis. Ondanks het einde van de oorlog, weigert de vijand jullie vrij te laten. Nu is het moment aangebroken voor de ultieme missie. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit de gevangenis?

Escaperoom De Krijgsgevangenis boeken

Escape room de krijgsgevangenis

Escaperoom Ontmantel de Bom!

Keer terug naar de Tweede Wereldoorlog, waar je het tikken van de klok hoort… Je hebt nog minder dan een uur om de bom te ontmantelen terwijl de Duitsers het fort al onder vuur nemen. Kunnen jullie de bom onschadelijk maken? In deze high-tech escaperoom is uitmuntende samenwerking met je teamgenoten essentieel!

Escaperoom Ontmantel de Bom boeken

fort-treffelijk-escaperoom-de-bom

De voordelen van een escaperoom als bedrijfsuitje

  • Betere communicatie: Goede communicatie is super belangrijk om met succes te ontsnappen uit een escaperoom. Je zal informatie moeten delen, ideeën bespreken en helder met elkaar communiceren om tot oplossingen te komen. 
  • Leer samenwerken: Binnen een escaperoom zul je wel moeten samenwerken om alle raadsels op te lossen en te ontsnappen. Je leert als team dus goed overleggen wie waar verantwoordelijk voor is. Benut elkaars sterke punten en leer ook om bepaalde zaken uit handen te geven. Op deze manier zul je zien dat ontsnappen opeens een stuk soepeler loopt! 
  • Probleemoplossend vermogen: Escaperooms zijn speciaal ontworpen om spelers uit te dagen en hun vermogen om problemen op te lossen te testen. Het oplossen van complexe puzzels en het vinden van verborgen aanwijzingen vereist creatief denken en analytisch vermogen. Dit kan weer doorgetrokken worden op de werkvloer. Toch best een goed idee zo’n escaperoom als bedrijfsuitje!

Leeftijd en groepsgrootte

De escaperooms zijn voor groepen van 2 tot 8 personen, met een minimumleeftijd van 16 jaar en de escaperoom duurt een uur. De uitdagende moeilijkheidsgraad zorgt voor spanning en plezier, zowel voor beginners als ervaren escape room-liefhebbers. 

Fort Markenbinnen

Goed voorzien van uitstekende catering

Je kunt uiteraard kiezen voor een catering bij onze escape room activiteit. 

Wij hebben hiervoor diverse arrangementen; van een kop koffie of thee met taart tot en met een (vegetarische) borrelhap of een barbecue. Laat het ons vooraf weten, we bespreken graag de opties en regelen alles voor een geslaagd escaperoom bedrijfsuitje.

Boek jouw escaperoom en versterk het teamgevoel!

Ben je op zoek naar een spannende escaperoom voor jouw teambuilding ervaring in de regio van Alkmaar, Zaandam of Purmerend? Dan is onze escaperoom in het fort bij Markenbinnen precies wat je zoekt! Als je op zoek bent naar meerdere (indoor) activiteiten voor volwassenen om te combineren tijdens jullie uitje, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Contact­formulier

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen