Brandweer kinderfeestje de Vuurdoop

Brandweer kinderfeestje de Vuurdoop

Over deze activiteit

Het leukste kinderfeestje voor brandweer fans!

Ben jij binnenkort jarig? Dan hebben wij hét idee voor een heel cool brandweer verjaardagsfeestje. Heb jij altijd al willen weten hoe het is om een brandweerman of brandweervrouw te zijn? Tijdens onze enige echte Vuurdoop ontdek jij samen met je vrienden en vriendinnen hoe dat is. Bij ons ga je de strijd aan met écht vuur, met brandslangen en brandblussers van de echte brandweer. Onderga jij samen met jouw vrienden en vriendinnen de vuurdoop? Dan ben je verzekerd van een heel gave, leerzame en spannende middag! Wie van jullie weet alle branden te blussen? Dat is de held van de dag! 

Blus branden en maak een explosie mee

Wanneer jullie de Vuurdoop doen, krijgt de hele groep eerst een uitleg over brand. Wat is dat eigenlijk, en hoe ontstaat het? Na die uitleg gaan jullie zelf aan de slag met branden blussen én maken jullie een echte explosie mee. Dat gaat knallen! Onze experts demonstreren wat er gebeurt bij een echte gasexplosie, die wel 5 meter hoog kan worden. Maar geen zorgen hoor, jullie blijven veilig tijdens dit te gekke brandweer verjaardagsfeestje. Verder is er de mogelijkheid om een pop te redden met een blusdeken of om een vlam in de pan te doven. Je kunt dus van alles leren!

brandweer verjaardagsfeestje

Begeleid door een echte brandweerman

Natuurlijk gaan jullie niet zomaar aan de slag met brand en explosies. Julie worden begeleid door een echte brandweerman met heel veel ervaring. Jullie mogen alle vragen stellen die jullie hebben. Onze collega zorgt ervoor dat jullie alles te weten komen over brand en de brandweer, maar zorgt er natuurlijk ook voor dat jullie gedurende de hele Vuurdoop veilig zijn. Wist je dat er elk jaar trainingen gevolgd worden door brandweermannen en -vrouwen op ons Fort? We zijn dus dé plek om de kneepjes van het brandweervak te leren tijdens jouw onvergetelijke kinderfeestje.

Nog meer gave activiteiten

Zijn jullie na de Vuurdoop nog niet klaar met het avontuurlijke feest? Dan zijn er nog veel meer leuke activiteiten waarmee je jouw brandweer kinderfeestje in Alkmaar kunt vullen. Zo kan je bij ons ook een escaperoom doen, kun je lasergamen of samen levensecht Fort Knight spelen. 

Zo gauw wij weten met hoeveel kinderen jullie komen en op welke dag jullie bij ons komen, kun je heel eenvoudig nog een activiteit boeken naast de vuurdoop. En het beste van alles? Jouw feestje afsluiten met een frietje en een lekkere snack! Want ook dat kan bij FORTtreffelijk. 

Brandweer kinderfeestje

Boek jouw brandweer verjaardagsfeestje nu bij FORTtreffelijk!

Vier jij jouw brandweer kinderfeestje op ons fort? Dan gaan wij ervoor zorgen dat jullie de tijd van je leven hebben. We maken er graag samen met jou een topdag van. Zo helpen we je met het combineren van activiteiten, zorgen we voor lekker eten en drinken én zorgen we dat jullie de hele tijd worden begeleid. Zo hoeven jouw ouders zich geen seconde ergens druk om te maken. Die kunnen lekker doen waar ze zelf zin in hebben. Perfect, toch? Neem vooral contact met ons op zodat we je kunnen helpen met het plannen van een topdag. 

Voor de bezoekers

FORTtreffelijke ervaringen

Jeffrey Kaag
Jeffrey Kaag
Read More
Super leuke activiteiten voor kinderfeest. Leuke escaperoom, uitgebreide uitleg bij de vuurdoop en enthousiast, aardig en geduldige begeleiding door het personeel. Een absolute aanrader!
Remy Beentjes
Remy Beentjes
Local Guide
Read More
Leuk kinderfeestje gehad vandaag. Eerst lasergamen en later escape room. Voor kinderen tussen 7-12 was dit prima. Tussendoor limo met chips, achteraf patat met een snack. Allemaal heel goed verzorgd, leuke begeleiding ook!
Renate
Renate
Local Guide
Read More
Fantastische locatie voor een kinderfeestje of een evenement. Wij combineerden de vuurproef met lasergamen en eten en het was top geregeld. Alles sloot goed op elkaar aan, de uitleg en begeleiding was goed en de 11 meiden (van 11 en 12 jaar) vonden het geweldig.
Previous
Next
Renate
Renate
Organisator
Read More
Wat een ontzettend leuk plek voor kinderfeestjes. Channa heeft haar 11de verjaardag gevierd met haar vriendinnen. Ze hebben de escape room en lasergamen gedaan. Ik heb alleen maar gehoord dat ze het onwijs leuk, gaaf en spannend vonden. Echt een aanrader!!!
Anna
Anna
Organisator
Read More
We hebben vandaag een kinderfeestje bij FORTtreffelijk gevierd met escaperoom en lasergamen. De kids (9 jaar oud) hebben een geweldige middag gehad. Ze werden super begeleid + met eten en drinken verzorgd en dat op een hele speciale locatie. Volgend jaar weer en dan doen we één van de andere activiteiten. 👍🏻👍🏻👍🏻
Renate
Renate
Organisator
Read More
Vandaag mijn zoon zijn feestje bij fort treffelijk gegeven. Wat was het geweldig!! Leuk ontvangst, goede uitleg, heel veel sfeer, mooie accommodatie, kinderen zeer blij en tevreden!! Ik raad dit zeker aan als kinder feestje
Previous
Next

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

De vuurdoop is absoluut niet gevaarlijk, als iedereen maar goed naar de brandweerman luistert. Voor de veiligheid krijgen de kinderen allemaal een eigen speciale brandweerjas aan.

Het onderdeel vuurdoop zal in principe altijd buiten plaatsvinden en kan bij alle weersomstandigheden doorgaan, al gaat een  vuurtje stoken natuurlijk lastig als het hard aan het regenen is. We beschikken over een speciale binnenruimte waar ook brandjes geblust kunnen worden.

De kinderen krijgen een speciale brandweerjas aan. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen dichte schoenen draagt en een lange broek.

Jazeker! Voor de ouders is er altijd een plek in het restaurant om te zitten, maar het is nog veel leuker om buiten mee te kijken met de vuurdoop natuurlijk!