Vuurdoop

Over deze activiteit

Hét kinderfeestje voor brandweer fans

Zou jij wel eens willen weten hoe het is om brandweerman of -vrouw te zijn? Tijdens onze activiteit ‘De Vuurdoop’ kom je erachter! Samen met jouw vrienden ga je écht vuur bestrijden met échte brandslangen en andere blusmiddelen van de brandweer. Een super spannend en leerzaam uitje, dus. Weet jij alle branden te blussen? Dan ben jij de held van de dag!

Blus branden en bekijk een echte explosie

Aan het begin van ‘De Vuurdoop’ krijg je uitleg over brand, en daarna ga je zelf branden blussen. Maar er is meer! Houd je handen op je oren, want jullie krijgen zelfs een demonstratie van een gasexplosie. Deze kan wel 5 (!) meter hoog komen. Afhankelijk van de leeftijd van de groep en jullie interesse kunnen jullie ook een pop redden met een blusdeken, of een vlam in de pan doven.

Begeleid door een ervaren brandweerman

Tijdens dit brandweer kinderfeestje worden jij en je vrienden de hele tijd begeleid door een echte brandweerman met veel ervaring. Dat maakt jouw feestje niet alleen supergaaf, maar ook superveilig. Wist je dat brandweerlieden elk jaar trainingen volgen op ons fort? FORTtreffelijk is dus dé plek om je een echte brandweerman of -vrouw te voelen. 

Kies nog een activiteit uit

Ben je al op de hoogte van onze andere activiteiten? De vuurdoop is ook te combineren met een escaperoom, lasergamen of Fort Knight!

Vanaf het moment dat het aantal kinderen en de datum is geselecteerd in het boekingssysteem, kun je eenvoudig een andere activiteit naast een escaperoom boeken!

Hebben jullie nog zin in wat lekkers? Sluit je feestje af met een frietje en een snack! Ook dit kun je als extra toevoegen.

Boek als de brandweer jouw kinderfeestje bij FORTtreffelijk

Vier jij jouw kinderfeestje op ons fort? Dan kun jij rekenen op volledige ontzorging! Wij denken graag mee over hoe we van jullie uitje een topdag kunnen maken. Zo kun je meerdere activiteiten combineren en jouw dag compleet maken met een lekker hapje en drankje. En last but not least: wij maken van jouw kinderfeestje ook een feest voor je ouders. De groep is in goede handen bij onze kinderfeestjes begeleiders, en jouw vader of moeder heeft hier geen omkijken meer naar, heerlijk! Boek onze activiteit ‘De Vuurdoop’ direct, of neem contact met ons op voor meer advies of een antwoord op je vragen.

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen