Lasergamen

Lasergamen

Over deze activiteit

Kinderfeestje lasergamen op een fort

Op zoek naar een avontuurlijk kinderfeestje op een absoluut unieke locatie? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Ons fort is dé plek waar je talloze schuilplaatsen kunt ontdekken, je tegenstanders kunt besluipen en lekker rond kunt rennen tijdens een potje lasergamen. Een stoer paradijs voor een geweldig lasergame kinderfeestje! Het oude fort van Markenbinnen dient als het perfecte startpunt voor jouw lasergame-avontuur. Ooit was ons fort de verzamelplek voor soldaten voordat ze hun dienst begonnen. Dit geeft de locatie een uniek karakter en stelt je in staat om je helemaal in te leven tijdens een spannende lasergame-sessie met je vrienden en vriendinnen. Het lasergamen kinderfeestje kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, dus zelfs bij slecht weer gaat het feest gewoon door!

Wat doe je tijdens lasergamen met je kinderfeestje? 

Maar wat houdt lasergamen eigenlijk precies in? Lasergamen is een gave teamsport waarbij twee teams elkaar proberen af te schieten om punten te scoren. Iedere speler krijgt een lasergeweer en een helm, waarbij je op een veilige en pijnloze manier moet proberen je tegenstanders te raken met de lasers. Wanneer je geraakt bent, ben je af. Het team dat het langst blijft staan, wint natuurlijk het spel. 

 

kinderfeestje lasergamen in Alkmaar, Noord-Holland

Tijd voor actie! 

Een kinderfeestje lasergame sessie duurt ongeveer een uur. We beginnen altijd met een meeslepende introductievideo waarin de regels worden uitgelegd. Vervolgens worden de teams samengesteld en is het tijd om je voor te bereiden! Zodra iedereen klaar is, kunnen we van start gaan. We spelen twee spannende potjes van vijftien minuten, waarna we de scores opnemen. Als je bij ons reserveert, krijgt alleen jouw groep toegang tot de baan. Zo ben je echt alleen met jouw eigen groep. Natuurlijk kunnen de teams altijd worden gewisseld, maar onthoud: het draait hier om een vol uur lang energie, competitie, opwinding en vooral heel veel plezier!

Kies nog een activiteit uit en maak je lasergame kinderfeestje compleet

Lasergamen voor je kinderfeestje is bij ons nog maar het topje van de ijsberg. Wil je nog een andere activiteit toevoegen? Dat kan! Heb je al gehoord van onze andere geweldige opties? Het lasergamen  tijdens je kinderfeestje is te combineren met een kinderescaperoom, een spannende vuurdoop of zelfs een levende variant van het populaire spel Fort Knight. Zodra je het aantal kinderen en de gewenste datum hebt geselecteerd in ons boekingssysteem, kun je eenvoudig een extra activiteit naast het lasergamen reserveren.

En laten we de lekkernijen en snacks niet vergeten. Sluit je feestje af met een smakelijke portie friet en een heerlijke snack die vers voor jou gebakken wordt. Je kunt dit ook als extra toevoegen aan je arrangement.

Enthousiast geworden voor lasergamen voor kinderen? 

Heb je zin om te gaan lasergamen bij ons, met je kinderfeestje in Noord-Holland? Of ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor een tof feestje? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere kinderfeestjes activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld ook VR lasergamen en lasergamen voor volwassenen! Of neem gewoon een keertje contact met ons op, wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen samen met jou een te gek feestje. 

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Het lasergamen kan bij alle weersomstandigheden doorgaan, al kunnen wij ons voorstellen dat het bij slecht weer geen pretje is! Het lasergamen zal ook deels in het fort zijn waardoor er niet alleen in de buitenlucht gespeeld hoeft te worden. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er nog gekeken worden naar een alternatieve activiteit.

We raden het sterk aan om vooraf te reserveren! Zo weet je zeker dat jouw kinderfeestje op de desbetreffende datum door kan gaan. Reserveer je de lasergame kinderfeestje activiteit, dan zal alleen jullie groep gebruik maken van de baan. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven tijdens het lasergamen.

Om te kunnen lasergamen zal het kinderfeestje moeten bestaan uit minimaal 6 kinderen. Hoe meer kinderen, hoe dynamischer het spel zal zijn.

Dat kan! Neem even contact met ons op en wij passen het aan.