Lasergamen

Over deze activiteit

Kinderfeestje lasergamen op een fort

Altijd al een actief kinderfeestje willen hebben op een unieke locatie? Ons fort is een te gekke locatie waar je veel plekken hebt om jezelf te verstoppen, je tegenstander te besluipen of lekker rond te rennen. Dé plek dus voor een stoer potje lasergamen! In dit oude fort van Markenbinnen wordt het lasergamen gestart vanuit de poterne. Dit was vroeger de appelplaats waar de soldaten zich verzamelde voor hun dienst. Dit maakt de locatie ook zo uniek, en op deze manier kun je je helemaal inleven tijdens een leuk potje lasergamen met je vrienden en vriendinnen. Het lasergamen is zowel binnen als buiten en kan dus ook met slecht weer doorgaan!

Wat is lasergamen precies? 

Lasergamen is een teamspel waarbij 2 teams elkaar proberen af te schieten en zo punten te verzamelen. Alle spelers hebben een lasergeweer en een helm en proberen elkaar op deze veilige en pijnvrije manier af te krijgen door met de laser de tegenstander te raken.

 

Tijd voor actie! 

Het lasergamen duurt ongeveer een uur, en we beginnen altijd met een introductievideo waarin de regels worden uitgelegd. Hierna zulllen de teams worden gemaakt en is het tijd voor gearing-up! Zodra iedereen klaar is, kan er worden gestart. We spelen 2 potjes van 15 minuten en hierna nemen we de scores door. Bij een reservering zal alleen jullie groep gebruik maken van de baan. Natuurlijk kunnen de teams altijd gewisseld worden, maar onthoud: het gaat om een uur lang energie, strijd, spanning en heel veel lol.

Kies nog een activiteit uit

Ben je al op de hoogte van onze andere activiteiten? Het lasergamen is ook te combineren met een kids escaperoom, vuurdoop of Fort Knight!

Vanaf het moment dat het aantal kinderen en de datum is geselecteerd in het boekingssysteem, kun je eenvoudig een andere activiteit naast het lasergamen boeken!

Hebben jullie nog zin in wat lekkers? Sluit je feestje af met een frietje en een snack! Ook dit kun je als extra toevoegen.

Enthousiast geworden voor lasergamen voor kinderen? 

Ben je enthousiast geworden om te gaan lasergamen met je kinderfeestje in Noord-Holland? Of heb je nog wat extra inspiratie nodig, neem dan ook eens een kijkje bij onze andere kinderfeestjes activiteiten. Bij ons kun je bijvoorbeeld ook VR lasergamen en lasergamen voor volwassenen! Of neem natuurlijk een keertje contact met ons op, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Het lasergamen kan bij alle weersomstandigheden doorgaan, al kunnen wij ons voorstellen dat het bij slecht weer geen pretje is! Het lasergamen zal ook deels in het fort zijn waardoor er niet alleen in de buitenlucht gespeeld hoeft te worden. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er nog gekeken worden naar een alternatieve activiteit.

We raden het sterk aan om vooraf te reserveren! Zo weet je zeker dat jouw kinderfeestje op de desbetreffende datum door kan gaan. Reserveer je de lasergame kinderfeestje activiteit, dan zal alleen jullie groep gebruik maken van de baan. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven tijdens het lasergamen.

Om te kunnen lasergamen zal het kinderfeestje moeten bestaan uit minimaal 6 kinderen. Hoe meer kinderen, hoe dynamischer het spel zal zijn.

Dat kan! Neem even contact met ons op en wij passen het aan.