Escaperooms

Escaperooms

Over deze activiteit

Ontdek onze escaperooms nabij Alkmaar

Stap binnen in ruimtes vol spanning en los de raadsels op van onze escaperooms op een echt fort. Ontdek de geheimen van vroeger en boek jouw escape ervaring bij FORTtreffelijk. Kies uit één van onze te gekke escaperooms.

  1. Escaperoom De Krijgsgevangenis
  2. Escaperoom Ontmantel de Bom!

 

Escaperoom De Krijgsgevangenis – nieuw! 

Ontsnap uit de ruim 100m² grote gevangenis

Jullie eenheid is tijdens de oorlog gevangengenomen in de krijgsgevangenis van de vijand. Een versterkt fort, ooit een plek van veiligheid, nu getransformeerd tot een genadeloze krijgsgevangenis. Hoewel de oorlog over is, weigert de vijand jullie over te leveren… Tijd voor de laatste missie: ontsnappen en weer veilig thuiskomen.

Er hebben twee uitbraken in korte tijd plaatsgevonden en het is nu de beurt aan jullie om te ontsnappen. Door de eerdere succesvolle ontsnappingen is de veiligheid opgeschaald naar het hoogste niveau, maar jullie krijgen gelukkig hulp van een gevangene die in de eerste lichting is ontsnapt. Deze insider, zal jullie voorzien van cruciale informatie en geheime aanwijzingen om ongezien te manoeuvreren en te ontsnappen aan de vijandige patrouilles. Lukt het jullie om op tijd de gevangenis te verlaten?

Escaperoom de Krijgsgevangenis boeken

Escaperoom Ontmantel de Bom!

Terug naar de Tweede Wereldoorlog

Je hoort de tijd tikken… Er is minder dan een uur om de bom te ontmantelen terwijl de Duitsers het fort al onder vuur nemen. Weten jullie de bom onschadelijk te maken? Tijdens deze hightech escaperoom is sublieme samenwerking met je teamgenoten vereist! 

Technisch hoogstandje

Wat je niet ziet, maar wel merkt, is dat onze escaperoom een hightech escaperoom is. Het zit boordevol technische hoogstandjes en elektronisch snufjes. De escaperoom is volledig geautomatiseerd, maar wordt tijdens het spel wel continu gemonitord door één van onze medewerkers. Toch wil je liever niet verliezen in deze escaperoom: ook al ben je onder toezicht, een bom laten ontploffen is nooit een goed idee!

Escaperoom Ontmantel de Bom! boeken

escaperoom volwassenen alkmaar

Praktische informatie

Deze escaperooms zijn geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen, met een minimum leeftijd van 16 jaar. De moeilijkheidsgraad is uitdagend, maar haalbaar en zorgt voor spanning en plezier voor zowel beginners als ervaren escaperoom liefhebbers. De ervaring duurt een uur.

Een historische escaperoom in Alkmaar

Het fort van Markenbinnen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en werd gebouwd tussen 1895 en 1905. Het is nét alsof je het verleden binnenstapt, want de Fort Markenbinnen escaperoom is helemaal opgebouwd met replica’s en attributen in de originele kazemat van het fort. Hou jij van geschiedenis? Dan zijn deze escape rooms in Fort Markenbinnen in Noord Holland op jouw lijf geschreven. Door het spannende element van de tikkende tijdbom en de geheime hulp in de gevangenis is het spel spannend voor iedereen.

Escaperoom in de buurt van Alkmaar, Purmerend en Zaandam: centraal en makkelijk bereikbaar

Gelegen op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar, en 10 minuten van Zaandam, is FORTtreffelijk de perfecte locatie voor je volgende avontuur. Of je nu uit Alkmaar, Purmerend, Zaandam komt of verder weg, je bent altijd welkom voor een spannende en historische ontsnapping.

Boek jouw historische ontsnapping

Zoek jij een gave escaperoom in de regio van Alkmaar, Zaandam of Purmerend? Dan is de escaperoom op ons fort in Markenbinnen perfect voor jou. Ben je op zoek naar meerdere (indoor) activiteiten voor volwassenen om te combineren tijdens jullie uitje? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Activiteiten brochure FORTtreffelijk

 

 

 

Wil je weten of FORT Markenbinnen de locatie is voor jouw volgende bedrijfsuitje, familiedag of vriendenactiviteit? Bekijk dan zeker onze brochure voor meer informatie!

Bekijk brochure

 

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Nee, de escaperoom is helaas niet rolstoel toegankelijk.

Ja, het is verplicht om te reserveren voor de escaperoom.

De escaperoom is enkel in het Nederlands te spelen.

Voor het spelen van de escaperoom heb je een minimale groepsgrootte nodig van 2 personen en een maximale grootte van 8 personen.