Een gezellige pubquiz als teamuitje bij FORTtreffelijk!

Heeft jouw team recent een succes behaald dat gevierd mag worden? Of is het gewoon tijd voor de jaarlijkse teambuildingsactiviteit, en wil je dit keer eens wat anders? Bij FORTtreffelijk staan we voor jullie klaar. Wij regelen jullie teamuitje van begin tot eind en ontzorgen jullie volledig, zodat iedereen kan genieten van een gezellige dag, middag of avond. Heb je al eens ooit gedacht aan een pubquiz als bedrijfsuitje? Tijdens een gezellige competitie werken jullie samen in teams om de eerste plek te behalen. Een beetje gezonde rivaliteit is natuurlijk nooit erg!

Een unieke pubquiz bij Fort Markenbinnen

Bij FORTtreffelijk kiezen we voor originele activiteiten die jullie hoe dan ook gaan verrassen. Kies je voor een pubquiz in ons fort, dan kies je voor een Pubquiz on Tour: een uniek concept waarbij je ons historische Fort Markenbinnen verkent en tegelijk in verschillende teams een pubquiz speelt met vragen uit verschillende categorieën. Zo testen jullie je kennis en zijn jullie lekker actief bezig. Wie gaat er winnen? 

Direct de pubquiz on tour boeken!

pubquiz on tour

Dit kun je verwachten

We verwelkomen jullie graag op onze top evenementenlocatie vlakbij Alkmaar, waar ons gastvrije team jullie ontvangt.

  • Dat kan met een hapje en een drankje, maar uiteraard kunnen jullie ook direct aan de slag.
  • Afhankelijk van de groepsgrootte delen we jullie op in verschillende groepjes. Jullie krijgen een tablet mee op pad, waar je op kunt zien waar je precies naartoe moet. 
  • Heb je een vraag beantwoord, dan ga je naar een nieuwe locatie waar de volgende vraag op jullie wacht. 
  • In totaal krijgen jullie 50 vragen verdeeld over 5 categorieën: sport, algemene kennis, geografie & geschiedenis, film en muziek.
  • Uiteindelijk komen alle teams weer bij elkaar en wordt de winnaar bekendgemaakt!

 

Wist je dat je deze pubquiz kunt combineren met andere leuke activiteiten

Uitbreiden met mooie arrangementen

Uiteraard kunnen jullie bij ons de pubquiz on tour boeken voor jullie team. Maar dit kunnen jullie natuurlijk ook uitbreiden met verschillende arrangementen. Zo kun je bij ons terecht voor een heerlijk diner of uitgebreide lunch, of kunnen jullie na de pubquiz gezellig borrelen met lekkere borrelhapjes. Liever een barbecue erbij? Dat kan! Bij FORTtreffelijk, op een toplocatie nabij Alkmaar, is alles mogelijk. Wij ontzorgen jullie graag voor een fantastische dag, waar jullie zelf geen omkijken naar hebben.

Luchtfoto Fort Markenbinnen

Ontdek alle mogelijkheden bij Fort Markenbinnen in Alkmaar

Op onze mooie historische locatie nabij Alkmaar bezorgen we jullie graag een fantastische dag.  En deze activiteit combineren met andere leuke opties? Dat kan natuurlijk altijd. Je kunt de pubquiz altijd combineren met een van de andere activiteiten in ons aanbod zoals een escape room, of een VR-experience. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team? Wij helpen jullie graag! Neem contact met ons op voor meer informatie over wat we doen, dan bezorgen wij jullie een onvergetelijke dag.

boek direct

Contact­formulier

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen