Lasergamen voor volwassenen

Lasergamen voor volwassenen

Over deze activiteit

Een actief uitje op een bijzonder plek

Voor jong en oud is lasergamen een feestje! Ga op pad met jouw vrienden, familie of collega’s en strijd in twee teams tegen elkaar. Het speelveld bevindt zich op een unieke locatie in Noord-Holland. Het Fort bij Markenbinnen is een te gekke locatie waar je veel plekken hebt om jezelf te verstoppen, je tegenstander te besluipen en lekker rond te rennen. 

Wat houdt het lasergamen precies in? 

Lasergamen is een teamspel waarbij 2 teams elkaar proberen af te schieten en zo punten te verzamelen. Alle spelers hebben een ‘lasergeweer’ en een helm en proberen elkaar af te krijgen zodra de laser van de één de ander heeft geraakt. Voor de fanatiekelingen altijd een leuk spel dat soms voor de enige frustratie kan zorgen. Samenwerken is belangrijk en daarom ook een ideale activiteit als bedrijfsuitje of voor een sportteam.

Tijdsduur, voorbereiding en catering

Het lasergamen zelf zal doorgaans 1 tot 1,5 uur duren. Er is voldoende ruimte om je om te kleden en de nodige ‘gear’ aan te trekken. Bij een reservering is het speelveld uitsluitend voor jullie groep gereserveerd. Mocht je een combinatie willen boeken met andere activiteiten en/of catering erbij willen kunnen we dat allemaal regelen. Neem dan even contact met ons op, en dan zorgen we dat uw dag naar uw wens op maat wordt gemaakt.

Lasergamen voor jong en oud

Naast dat lasergamen ontzettend leuk is voor volwassenen, kan het natuurlijk ook voor een actief kinderfeestje. Naast dat we ‘gewoon’ lasergamen voor kinderfeestjes aanbieden, hebben we ook de virtual reality versie van lasergamen, waar kids met een VR bril op gaan lasergamen, een unieke ervaring! Enthousiast geworden, neem gewoon een keertje contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jong en oud.

  • Vanaf 6 personen
  • Bij een reservering is het speelveld uitsluitend voor jullie groep gereserveerd

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Het lasergamen kan bij alle weersomstandigheden doorgaan, al gaat het spelplezier wel ten koste bij slecht weer. Het lasergamen zal ook deels in het fort zijn waardoor er niet alleen in de buitenlucht gespeeld hoeft te worden. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er nog gekeken worden naar een alternatieve activiteit.

Dat kan zeker! Neem even contact met ons op en wij passen het voor je aan.

Tijdens het lasergamen voor volwassenen zul je erg actief bezig zijn. Sportieve kleding met dichte schoenen is daarom zeker aanbevolen!

Wil je nog even gezellig nakletsen en een borreltje drinken? Schuif gezellig aan in de genieloods voor een drankje en/of hapje.