Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Lasergamen voor volwassenen: actief uitje op een bijzondere plek in Noord-Holland, bij FORTtreffelijk

Lasergamen blijft een leuk actief uitje. Ga jij een dagje op pad met jouw vrienden of collega’s? Dan boek je dus het lasergamen bij FORTtreffelijk, de meest bijzondere plek voor lasergamen in Noord-Holland!

Voor kinderen en volwassenen

Voor jong en oud is lasergamen een feestje! En dus kunnen jong en oud ook bij ons terecht als ze zich een paar uur willen uitleven met een lasergame. We hebben leuke scenario’s voor de kinderen maar ook voor volwassenen.

Invasie in Normandië

Beleef op het fort de invasie in Normandië door het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene. In een verhit lasergame-gevecht worden de heldendaden van dit roemruchte infanterieregiment uit 1944 nagespeeld. De deelnemers worden vooraf in groepen verdeeld die beurtelings het Fort moeten verdedigen en aanvallen. Deze lasergame is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Vrijgezellenfeest of kinderfeestje?

Heb je binnenkort een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest? Dan hoort daar natuurlijk lasergame bij! En waar kun je dat beter doen dan op de bijzondere locatie van FORTtreffelijk? Hier bevind je je middenin een echt fort en zijn er volop plekken in de omringende weilanden om elkaar eens flink op de korrel te nemen.

lasergamen voor volwassenen bij forttreffelijk voor volwassenen 14+
Lasergame voor volwassenen forttreffelijk

Of als breakout of bedrijfsuitje

Overigens kan lasergame ook als activiteit ingezet worden ter onderbreking van een vergadering of als onderdeel van een bedrijfsuitje. Eigenlijk is alles mogelijk, ook de combinaties met andere activiteiten. Willen jullie daar eens advies over of bespreken wat mogelijk is? Bel ons dan even en we nemen het graag met je door.

Duur, voorbereiding en natuurlijk catering

Een lasergame-activiteit duurt doorgaans 1 tot 1,5 uur. Natuurlijk zijn alle materialen zoals camouflagepakken, walkie-talkies en de lasers zelf aanwezig. Ook is er voldoende ruimte om je om te kleden en alle spullen op te bergen. Wil je erna nog wat eten en drinken, dan kun je in ons restaurant terecht. En als je dit uitje wilt afmaken met catering op maat, dan regelen we dat ook voor je.

Bespreek de mogelijkheden voor een dagje uit of feest op maat!

Kortom, eigenlijk is alles mogelijk. Van alleen een spelletje lasergame tot een uitgebreid dagje uit, een thema-uitje of feest op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden en we zien je snel op FORTtreffelijk bij Markenbinnen!

Ja, ik wil meer weten over lasergamen bij FORTtreffelijk!

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten