Zakelijke events

Zakelijke events bij FORTtreffelijk

Zakelijke activiteiten, bijeenkomsten en vergaderingen moeten niet saai zijn. Deze moeten goed geregeld worden op een unieke locatie! Een bedrijfsevent organiseren doe je dan ook bij FORTtreffelijk in Noord-Holland. Een bijzondere locatie met uitdagende mogelijkheden zowel in als rond het fort. Wil je uitgedaagd en geïnspireerd worden? Boek dan jullie volgende zakelijke event bij FORTtreffelijk in Markenbinnen!

Effectief vergaderen

Voor verrassende inzichten, met actie als breakoutsessie. Bekijk hier hoe je vergaderen op locatie leuk maakt op ons unieke fort.

Teambuilding

Als breakoutsessie of voor een complete teambuildingsdag, ontdek hier onze teambuilding mogelijkheden.

Bedrijfsfeest

Met catering, aankleding en invulling geheel naar jullie wens. Ontdek hier onze mogelijkheden voor een bedrijfsfeest op maat.

Anders vergaderen

Activiteiten tussen de vergadering door

anders vergaderen bij FORTtreffelijk

 

Evenementenlocatie

FORTtreffelijk is de evenementenlocatie op Fort Markenbinnen. Een fort dat gebouwd is voor de Stelling van Amsterdam, maar nu dienst doet als trainingslocatie voor veiligheidsopleidingen en als unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten en feesten. Van een bedrijfsfeest, teambuildingsessie en heidag tot een productlancering, intensieve managementboost of bedrijfsuitje… Op dit fort is het allemaal mogelijk!

Voor elke groepsgrootte

Het fort bestaat uit diverse zalen en ruimtes. Elk is weer anders van grootte waardoor er altijd een plek is die past bij de groep waarvoor jij een locatie zoekt. En is het buiten mooi weer? Dan kunnen we ook een deel van de activiteiten buiten laten plaatsvinden of bijvoorbeeld de catering buiten serveren.

Symbolische en inspirerende locatie!

De locatie zelf is historisch en uniek. Een fort dat bedoeld was om Amsterdam en de regeringsleiders te beschermen en symbool staat voor doorzettingsvermogen, strategisch inzicht en vernuft. Een ideale en inspirerende locatie dus voor elk zakelijk evenement!

Catering

Bij FORTtreffelijk zijn er eindeloze cateringmogelijkheden. Er zijn diverse arrangementen, bijvoorbeeld als je een vergadering wilt combineren met een actieve breakoutsessie en afsluiten met een stoere barbecue. Of een heidag wilt starten met een goede kop koffie en onderbreken met een gezonde lunch. En wil je hier liever een productlancering houden of een bedrijfsfeest vieren? Ook dan regelen we de hapjes en drankjes op een manier die past bij jullie event.

Standaard events of maatwerk

Voor de zakelijke events zijn al een aantal mogelijkheden op ons fort uitgewerkt. Zoals een bedrijfsuitje of een vergadersessie. Maar wil je het net even anders? Of ben je op zoek naar een absoluut unieke invulling van jullie dag? Dan denken wij graag met je mee en doen ons uiterste best om het mogelijk te maken. Maatwerk in zakelijke events dus.

Meer weten of samen overleggen?

Fort Markenbinnen is centraal gelegen in Noord-Holland, tussen Zaandam, Alkmaar en Amsterdam in. Er is hier voldoende parkeergelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden die FORTtreffelijk biedt voor jullie komende zakelijke event? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om van jullie evenement een succesvolle dag te maken!

Vertel mij meer over de zakelijke mogelijkheden bij FORTtreffelijk!

Contact­formulier

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen