Zakelijk op FORTtreffelijk

Er even uit met uw team? Voor een bedrijfsfeest of juist een uitdagende teambuildingssessie? Het fort bij Markenbinnen is de locatie voor zakelijke events. Voor een heidag, productlancering of juist een intensieve managementboost, op FORTtreffelijk kan het allemaal. Met uitdagende mogelijkheden binnen en buiten is het fort een bijzonder veelzijdige locatie.

Inspirerend

In het fort vindt u vele zalen van diverse grootte. Hoe groot de groep is die u dus wenst te ontvangen, wij hebben er de ruimte voor. Deze unieke, historische locatie die symbool staat voor doorzettingsvermogen, strategisch inzicht en vernuft vormt een inspirerende achtergrond voor elk zakelijk event.

Fysieke en mentale uitdagingen

De combinatie van de verschillende, originele locaties binnen en het uitdagende groen met water buiten vormt een decor waarin u en uw team zullen worden uitgedaagd. Fysiek, mentaal of allebei. Net wat u wilt. FORTtreffelijk wordt vaker gebruikt voor uitdagende bijeenkomsten waarin de deelnemers tot het uiterste gaan. Wilt u uw managementbooster of teambuildingssessie in en rond de catacomben van het fort laten plaatsvinden? U bent gewaarschuwd!

 Goed verzorgd

Behalve dat we u graag uitdagen kunt u hier natuurlijk ook terecht voor een goed verzorgde en ontspannen dag. Met vergaderingen en presentaties waarbij u gebruik maakt van de verschillende ruimtes om de plenaire bijeenkomsten af te wisselen met workshops. Of om een seminar te organiseren, uw nieuwe strategie of productlijn te lanceren. In deze omgeving geniet u tijdens het werk van het prachtige groen buiten en de authentieke elementen van het fort.

Catering

De catering is vanzelfsprekend uitstekend. Geheel afgestemd op uw wensen wordt dit voor u verzorgd. Of u nu een stoere barbecue, pantserbuffet met stampotten of een blauwe hap als afsluiting wenst of de gehele dag verwend wilt worden met kleine, goed verzorgde hapjes, het is allemaal mogelijk. Wij regelen het zelf voor u of laten het verzorgen door een biologische cateraar waar we veel mee samenwerken.

Een zakelijk evenement op FORTtreffelijk is altijd een succes!

Voor alle soorten zakelijke events, van klein tot groot

Midden in het groen en water voor fysieke en mentale uitdagingen

Inclusief goed verzorgde catering voor een ontspannen dag

Enkele ruimte of combinaties daarvan te huur

Ook voor plenaire bijeenkomsten en workshops

Meer weten over deze locatie voor uw zakelijke event?

Wilt u een zakelijk evenement
dat niet standaard is, maar wel
standaard heel goed en bijzonder?

Contact