Lasergamen: Het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding!

Lasergamen als bedrijfsuitje is een leuke manier om te werken aan je teambuilding! Deze activiteit creëert een omgeving waarin werknemers elkaar op een andere manier leren kennen, wat de connectie versterkt en het vertrouwen in elkaar vergroot. Daarnaast zorgt het voor een moment van rust, waardoor je met een positieve energie en mindset weer aan het werk gaat. Ontdek in deze blog de mogelijkheden van lasergamen als bedrijfsuitje!

Hoe werkt het?

Lasergamen is een teamspel waarbij twee teams elkaar proberen uit te schakelen om punten te scoren. Met ‘lasergeweren’ en helmen, moeten spelers elkaar proberen te raken, terwijl je je weg zoekt over het terrein. Zoek tactische plekken om te schuilen en ga de uitdaging aan!  Lasergamen stimuleert de samenwerking binnen je team en is perfect voor bedrijfsuitjes of sportteams.

Boek direct jouw lasergame bedrijfsuitje!

lasergamen voor volwassenen bij forttreffelijk voor volwassenen 14+

Locatie en tijdsduur

Het speelveld van de bedrijfs lasergame is gelegen op het unieke Fort bij Markenbinnen in Noord-Holland en biedt heel veel plekken om te verstoppen en te rennen. Het spel duurt tussen de 1 en 1,5 uur. Er is voldoende ruimte om je om te kleden en de nodige ‘gear’ aan te trekken. Bij een bedrijfsuitje lasergame reservering is het speelveld uitsluitend voor jullie gereserveerd. Dit kan vanaf 6 personen. 

Luchtfoto Fort Markenbinnen

Volledige ontzorging tijdens jouw lasergame bedrijfsuitje

Je lasergame bedrijfsuitje bij FORTtreffelijk wordt altijd professioneel begeleid door ervaren instructeurs die letten op de veiligheid van de deelnemers. Het is de bedoeling dat jullie zonder zorgen kunnen lasergamen en daar zorgt ons personeel voor! Je krijgt van tevoren gedetailleerde instructies over het gebruik van de uitrusting en de spelregels, zodat iedereen zich comfortabel en veilig voelt tijdens het spel. Ons apparatuur wordt goed onderhouden en gecontroleerd zodat jullie probleemloos van jullie lasergame bedrijfsuitje kunnen genieten.

Daarnaast kun je jouw lasergame bedrijfsuitje afsluiten met een borrel! We hebben genoeg lekkere hapjes en drankjes om klaar te zetten. Van die lasergame strijd en spanning snappen we dat je honger krijgt. Genoeg reden om samen aan tafel te schuiven dus! Of kies op een mooie zomerdag voor een buiten BBQ op het terrein van het fort. 

Lasergamen bedrijfsuitje bij FORTtreffelijk

Mocht je een combinatie met andere activiteiten en/of catering willen boeken, dan regelen we dat graag voor je! Neem contact met ons op. We helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Boek direct

Contact­formulier

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen