Feestlocatie

De feestlocatie nabij Alkmaar voor elk event of feest in Noord-Holland

Een groot terrein en een groot fort, dat is natuurlijk dé feestlocatie voor jullie volgende feest of event. Wat je ook bedenkt, op dit ruime, veelzijdige terrein is veel mogelijk, heel veel. Hebben jullie binnenkort een feestje te vieren en zoeken jullie nog een geschikte locatie? Dan weten wij wel waar dat feestje is… hier op FORTtreffelijk!

19e eeuws fort

FORTtreffelijk is een 19e-eeuws fort bij Markenbinnen in Noord-Holland. Het is een onderdeel van de Stelling van Amsterdam en ligt midden in de weilanden en tussen het groen, omringd door een gracht. Met vele kamers, ruimtes en gangen heeft het fort binnen voldoende plek om feesten te geven, of dat nu voor een kleine of een grote groep is. En wil je graag buiten feestvieren? Dan kan dat ook. Er is ruimte genoeg!

Ruime feestlocatie met gratis parkeren en veel meer

Naast de ruimte heeft het fort ook vele andere aantrekkelijke extra’s die het tot een feestlocatie van formaat maken. Zo is er voldoende gratis parkeergelegenheid, ligt het prettig centraal tussen Amsterdam en Alkmaar in Noord-Holland.

Catering bij elk feest of evenement

Zo hebben we de mogelijkheid om een leuk buffet te organiseren, een stoere barbecue of hapjes die continu uitgedeeld worden. De catering kan aangepast worden naar het thema van het evenement en is zowel binnen als buiten mogelijk.

Muziek, dansen of een evenement met activiteiten

Of je nu alleen veel muziek wilt draaien waarop urenlang gedanst kan worden, of jullie eigen feest willen organiseren met muziek en activiteiten, het kan allemaal.

feest FORTtreffelijk

Ook als trouwlocatie of voor zakelijke events

Voor elk feest en elk event is dit fort is een prachtige feestlocatie. Ook als het wat intiemer moet zijn voor bijvoorbeeld een kleine bruiloft. Of voor een zakelijke bijeenkomst met klanten en leveranciers. De historische locatie middenin het typisch Nederlandse weidegebied is een schitterend decor voor elk event. En de invulling die gewenst is? Daarvoor staat jullie eventmanager klaar om jullie te helpen het feest perfect te organiseren!

Fort huren als feestlocatie?

Wat voor feest of evenement je ook gaat organiseren, je kan dit fort ook als feestlocatie huren! Wil je het eerst zelf wel eens zien? Bel dan voor een afspraak en we geven je graag vrijblijvend een rondleiding op het fort. We denken dan meteen mee over wat mogelijk is voor jullie feest. En, wordt het fort ook jullie feestlocatie?

  • Tot 250 personen
  • Binnenruimtes en buitenlocaties
  • Invulling naar wens voor o.a. catering, aankleding en muziek
  • Persoonlijke eventmanager tijdens de voorbereiding en op de dag zelf

Ja, ik wil meer weten over het huren van FORTtreffelijk als feestlocatie!

Feesten en partijen brochure bij FORTtreffelijk

Wil je weten of FORT Markenbinnen de locatie is voor jouw volgende bedrijfsfeest, verjaardag of trouwfeest? Bekijk dan zeker onze brochure voor meer informatie!

Contact­formulier

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen