Feestlocatie2021-09-20T09:59:44+02:00
Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

De feestlocatie nabij Alkmaar voor elk event of feest in Noord-Holland

Een groot terrein en een groot fort, dat is natuurlijk dé feestlocatie voor jullie volgende feest of event of! Wat je ook bedenkt, op dit ruime, veelzijdige terrein is veel mogelijk, heel veel. Hebben jullie binnenkort een feestje te vieren maar zoeken jullie nog een geschikte locatie? Dan weten wij wel waar dat feestje is… hier op FORTtreffelijk!

Neem contact op!

19e eeuws fort

FORTtreffelijk is een 19e-eeuws fort bij Markenbinnen in Noord-Holland. Het is een onderdeel van de Stelling van Amsterdam en ligt midden in de weilanden en tussen het groen, omringd door een gracht. Met vele kamers, ruimtes en gangen heeft het fort binnen voldoende plek om feesten te geven, of dat nu voor een kleine of een grote groep is. En wil je graag buiten feestvieren? Dan kan dat ook, ruimte genoeg!

Ruime feestlocatie met gratis parkeren en veel meer

Naast de ruimte heeft het fort ook vele andere aantrekkelijke extra’s die het tot een feestlocatie van formaat maken. Zo is er voldoende gratis parkeergelegenheid, ligt het prettig centraal tussen Amsterdam en Alkmaar in Noord-Holland, zijn er geen directe buren omdat het volledig afgeschermd van de buitenwereld ligt en kan er van alles geregeld worden voor de catering.

Catering bij elk feest of evenement

Zo hebben we de mogelijkheid om een leuk buffet te organiseren, een stoere barbecue of hapjes die continu uitgedeeld worden. De catering kan aangepast worden naar het thema van het evenement en is zowel binnen als buiten mogelijk.

Muziek, dansen of een evenement met activiteiten

Of je nu alleen veel muziek wilt draaien waarop urenlang gedanst kan worden, of jullie eigen feest wilt organiseren met muziek en activiteiten, het kan allemaal.

Ook als trouwlocatie of voor zakelijke events

Voor elk feest en elk event, dit fort is een prachtige feestlocatie. Ook als het wat intiemer moet zijn voor bijvoorbeeld een kleine bruiloft. Of voor een zakelijke bijeenkomst met klanten en leveranciers. De historische locatie middenin het typisch Nederlandse weidegebied is een schitterend decor voor elk event. En de invulling die gewenst is? Daarvoor staat jullie eventmanager klaar om jullie te helpen het feest perfect te organiseren!

Fort huren als feestlocatie?

Wat voor feest of evenement je ook gaat organiseren, je kan dit fort als feestlocatie huren! Wil je het eerst zelf wel eens zien? Bel dan voor een afspraak en we geven je graag vrijblijvend een rondleiding op FORTtreffelijk We denken dan meteen mee over wat mogelijk is voor jullie feest. En, wordt het fort ook jullie feestlocatie?

 • Van 5 – 150 personen
 • Binnenruimtes en buitenlocaties
 • Invulling naar wens voor o.a. catering, aankleding en muziek
 • Persoonlijke eventmanager tijdens de voorbereiding en op de dag zelf
Trouwlocatie op unieke plek in Noord-Holland

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten

  FAQ

  1. Heeft FORTtreffelijk binnen of buiten locaties beschikbaar?2021-09-20T09:52:42+02:00

  Bij FORTtreffelijk kan jij jouw feest binnen én buiten vieren! Er is genoeg ruimte.

  2. Wat is de capaciteit van FORTtreffelijk voor feestjes?2021-09-20T09:52:45+02:00

  Als je een feestje wilt vieren bij FORTtreffelijk kan dat met maximaal 150 personen.

  3. Kan je gratis parkeren bij FORTtreffelijk?2021-09-20T09:52:49+02:00

  Ja, bij FORTtreffelijk is er genoeg parkeerruimte en dat geheel gratis! Reden voor een feestje dus.