Escapetocht

Escapetocht

Over deze activiteit

Een origineel uitje voor escaperoom fans!

Fan van escaperooms? Dan is dit uitje echt iets voor jou! Speel de spellen van een escaperoom, maar dan buiten tijdens een escapetocht. Ga de uitdaging aan met je vrienden, familie of collega’s en zie of het jullie lukt om het fort te redden. De escapetocht speel je met 2 tot 5 personen. Er kunnen twee teams op hetzelfde moment spelen. De routes worden hier dan uiteraard op aangepast. 

Let op! Er zijn 2 versies van het spel te spelen. 1 voor kinderen en 1 voor volwassenen!

Hoe werkt de escapetocht?

De kwaadaardige vijand Mysterio heeft een bom geplaatst op het fort en het is aan jullie de taak om deze binnen 1,5 uur te ontmantelen. Samen met je team voer je leuke opdrachten uit en lossen jullie lastige raadsels op om dit voor elkaar te krijgen. De opdrachten en raadsels komen binnen op je telefoon. Zo verzamel je de 10 cijfers voor de 10-cijferige code waarmee je de bom onschadelijk kan maken. Lukt het jullie om het fort te redden van de kwaadaardige Mysterio? 

Organiseer jouw uitje bij FORTtreffelijk

Bij FORTtreffelijk helpen we jou graag met de organisatie van jouw uitje. We denken met je mee over welke uitjes bij jou passen en maken combinaties van activiteiten voor jouw ideale dagje uit. Bekijk ook eens onze andere activiteiten voor volwassenen of neem direct contact met ons op voor advies.

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

De escapetocht is er in 2 varianten. 1 versie speciaal voor kinderen en 1 versie voor volwassenen.

Wij raden aan hier zelf een keuze in te maken en dit aan te geven als jullie tocht begint. Mochten de kinderen boven de 12 zijn, raden wij de ‘volwassen’ versie aan. Mocht u willen dat uw kinderen de touwtjes in handen nemen, dan is de kinderversie wellicht leuker!

De escapetocht zal volledig buiten zijn. Het grootste gedeelte gaat over gras. Er zal dus zelf even de inschatting gemaakt moeten worden of dit haalbaar is.

De escapetocht is enkel in het Nederlands te spelen.

Wil je nog even gezellig nakletsen? Schuif gezellig aan in de genieloods voor een drankje en/of hapje.