Escapetocht

Escapetocht

Over deze activiteit

Een origineel uitje voor escaperoom fans!

Fan van escaperooms? Dan is dit uitje echt iets voor jou! Speel de spellen van een escaperoom, maar dan buiten tijdens een escapetocht. Ga de uitdaging aan met je vrienden, familie of collega’s en zie of het jullie lukt om het fort te redden.

Hoe werkt de escapetocht?

De kwaadaardige vijand Mysterio heeft een bom geplaatst op het fort en het is aan jullie de taak om deze binnen 1,5 uur te ontmantelen. Samen met je team voer je leuke opdrachten uit en lossen jullie lastige raadsels op om dit voor elkaar te krijgen. De opdrachten en raadsels komen binnen op je telefoon. Zo verzamel je de 8 cijfers voor de 8-cijferige code waarmee je de bom onschadelijk kan maken. Lukt het jullie om het fort te redden van de kwaadaardige Mysterio? 

Organiseer jouw uitje bij FORTtreffelijk

Bij FORTtreffelijk helpen we jou graag met de organisatie van jouw uitje. We denken met je mee over welke uitjes bij jou passen en maken combinaties van activiteiten voor jouw ideale dagje uit. Bekijk ook eens onze andere activiteiten voor volwassenen of neem direct contact met ons op voor advies.

Let op: Deze activiteit is alleen te boeking op aanvraag. Meer informatie? Stuur een mail naar info@fort-treffelijk.nl

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen