De leukste bedrijfsuitjes, in Noord-Holland bij FORTtreffelijk

De leukste bedrijfsuitjes, die doen jullie bij het fort van Markenbinnen in Noord-Holland! Op een unieke locatie kun je zowel binnen als buiten actief bezig zijn, mentaal uitgedaagd worden of heel bijzondere trainingen volgen. En wil je het nuttige met het aangename verenigen? Dan huur je hier een mooie vergaderruimte en onderbreek de dag met pittige breakoutsessies! Wat voor bedrijfsuitje je ook wilt regelen, het kan hier met FORTtreffelijk!

Neem contact op!

Indoor en outdoor

FORTtreffelijk verrast altijd; dit fort ligt verscholen in het groen en is nog het authentieke fort van de Stelling van Amsterdam. Een fort dus met volop mogelijkheden waar zowel indoor als outdoor activiteiten te boeken zijn. Voor de hele dag, als arrangement of in combinatie met andere activiteiten. Kortom, het bedrijfsuitje voor jullie organisatie wordt hier op maat ingericht.

Uitdagende activiteiten

Qua activiteiten is er veel mogelijk. Buiten kun je onder meer een survival doen als jullie wel van een fysieke uitdaging houden. Is het weer slechter, dan zijn er een drietal escaperooms met als absolute uitdager ‘Ontmantel de bom’! Bij die escaperoom bevinden jullie je in de Tweede Wereldoorlog waar een tikkende bom onschadelijk gemaakt moet worden. Jullie groep is hiervoor verdeeld in twee teams en alleen door samen te werken kunnen jullie de escaperoom op tijd verlaten. Een superleuk uitje dat ook geschikt is als teambuildingsessie.

Brandblussen of lasergamen

Andere mogelijke activiteiten zijn het lasergamen wat zowel binnen als buiten gedaan kan worden. En wat te denken van een echte brand leren blussen? Op het fort worden heel regelmatig brandweergroepen getraind. En al dat materiaal en de geoefende trainers zijn beschikbaar om jullie deze ervaring mee te geven.

Knallend bedrijfsfeest als afsluiter?

Vinden jullie wat actie prima, zolang het maar gevolgd wordt door een knallend bedrijfsfeest? Leef je uit! Op het fort zijn verschillende ruimtes die perfect om te bouwen zijn tot een fijne dansvloer met plek voor een band of andere optredens. Licht uit, spots aan en start de muziek… Het dak kan eraf, in principe dan. Het blijft natuurlijk wel een fort ;-).

Catering

Een bedrijfsuitje is niets zonder een fijne lunch, een goede borrelhap en een smakelijke afsluiter. En in dat alles kunnen wij ruimschoots voorzien. Of het nu een biologische lunch moet zijn, een uitgebreide barbecue of een stoer stampottenbuffet. Bedenk het maar en wij kunnen ervoor zorgen.

De mogelijkheden in combinaties en arrangementen

Het fort is robuust en solide, maar wij zijn heel flexibel. Alle denkbare combinaties in activiteiten zijn mogelijk. We willen het alleen graag even met je afstemmen zodat alles goed voorbereid is en de ruimte voor jullie beschikbaar. En wil je een arrangement voor jullie team of afdeling boeken? Ook dat is mogelijk.

Plan nu jullie volgende bedrijfsuitje, bij FORTtreffelijk!

Het leukste bedrijfsuitje is natuurlijk dat uitje dat helemaal voor jullie is gemaakt. En dat doen wij. Bel of mail ons met jullie verzoek en we bespreken graag de mogelijkheden en denken met je mee hoe we het kunnen regelen. Is het tijd om weer wat met het bedrijf te doen? Aarzel dan niet en check FORTtreffelijk voor jullie volgende bedrijfsuitje!

fort-treffelijk - uitje binnen bij slecht weer - de escaperoom