Teambuilding

Teambuilding

Een goed teamband is van onschatbare waarde voor een bedrijf. De onderlinge samenwerking en teamspirit verbeter je door middel van teambuilding. Wij bieden activiteiten aan die niet alleen leuk zijn, maar die ook verbinden en jullie als groep verder brengt!

Work hard, play harder

Work hard, play hard is een bekende uitdrukking. Waar iedereen zich elke dag weer hard inzet, is ontspanning ook hard nodig. Ditzelfde geldt voor teamuitjes; daar mag ook best hard gewerkt worden, als er maar ontspannen kan worden. En die combinatie regelen we hier, op een bijzondere locatie.

Volledig ontzorgd

Unieke locatie

Eigen eventmanager

Originele activiteiten

Fysieke of mentale uitdaging?

Voor de teambuilding hebben wij een tal van activiteiten waaruit gekozen kan worden. Kies uit diverse escapegames, zoals een escaperoom, Virtual Reality escaperoom of de escapetocht. Of juist voor wat actiefs, zoals een potje lasergame of de Pubquiz on Tour!

Voor kleine en grote groepen, bij goed en slecht weer

Bij ons staat beleving op nummer 1. Daarom is het mogelijk om de groep op te delen over meerdere activiteiten en te switchen. Behalve dat maatwerk met de activiteiten en catering mogelijk is, kunnen we het ook aanpassen aan de weersomstandigheden. Er zijn namelijk voldoende opties in en rond het fort die geschikt zijn voor mooi of juist bij slecht weer. Een teambuilding die op voorhand al in het water valt, is natuurlijk geen fijne start!

Bedrijven die voor een unieke beleving kozen

Ontzettend leuk om te feesten in een Fort. Deze gaat de boeken in. Er wordt wekelijks nog nagepraat!

- Raymond

Bedrijven die voor een unieke beleving kozen

Ontzettend leuk om te feesten in een Fort. Deze gaat de boeken in. Er wordt wekelijks nog nagepraat!

- Raymond

Kom in contact met ons

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wil je de locatie bekijken en de mogelijkheden bespreken? Ook dat kan. We leiden je graag rond.

Veel gestelde vragen

Zeker! Wij werken met professionele cateraars die dit kunnen bewerkstelligen. En in dit alles kunnen wij je ruimschoots voorzien.

Bij FORTtreffelijk kan je kiezen voor informatieve of actieve teambuilding activiteiten. Neem contact op om de ideale activiteit voor jouw team te bespreken!

Wij kunnen maximaal 200 gasten ontvangen op de locatie. Voor andere speciale aanvragen graag in overleg.

Beide! De escapetocht zal volledig buiten zijn. De escaperoom en VR escapegames zullen binnen plaatsvinden. Het lasergame en de pubquiz on tour is zowel binnen als buiten.