Teambuilding in Noord-Holland, bij Fort Markenbinnen

Wil je meer bereiken met jouw team? Dan is het belangrijk dat de mensen daarin ook als een goed team functioneren. Die onderlinge samenwerking verbeter je middels teambuilding. Activiteiten die niet alleen leuk zijn maar ook verbinden en jullie als groep verder brengen.

Work hard, play hard

‘Work hard, play hard’ is een bekende uitdrukking. En niet zo raar; waar mensen zich elke dag weer hard inzetten, is ontspanning hard nodig. Hetzelfde geldt voor de teamuitjes; daar mag ook best hard gewerkt worden maar het moet wel leuk zijn. En die combi regelen we hier, op een heel bijzondere locatie.

Actieve en informatieve teamuitjes op een bijzondere plek

Het fort bij Markenbinnen is een historische plek. Het vormt een onderdeel van de Stelling van Amsterdam en ademt nog de sfeer van vroeger. Voor de verdedigingslinie was een robuuste locatie nodig, en die staat er nu dus nog steeds. Met de Poterne, de Kazemat en de vele kleine gangen zijn er volop mogelijkheden voor actieve en informatieve bedrijfsuitjes voor teambuilding en teambuildingsessies waarbij elke deelnemer echt even uit de waan van de dag wordt gehaald.

Als breakoutsessie of voor een compleet bedrijfsuitje met teambuilding

Voor de teambuilding in Alkmaar hebben wij al tal van activiteiten die ingezet kunnen worden zoals een survival teamuitje rondom het fort, een verkenningstocht of escaperoom. Maar ook een brandweertraining of lasergamen is mogelijk. En willen jullie het combineren met een vergadering waarbij de breakoutsessie voor een teambuildingsactiviteit wordt gebruikt, dan passen we de activiteit daarop aan.

Leuke & effectieve activiteiten op een bijzondere locatie, dat is teambuilding op ons fort. Met een dagprogramma naar wens, zowel binnen als buiten mogelijk

Voor kleine en grote groepen

Op ons fort ontvangen we dagelijks kleine en grote groepen voor activiteiten. Van trainingen van de brandweer en BHV-opleidingen voor bedrijven tot het organiseren van een congres of kinderfeestjes in het weekend. We zijn er dus volledig op ingericht om elke activiteit tot een succes te maken. Ook jullie teambuildingsdag!

Bij goed én slecht weer

Behalve dat maatwerk met alle activiteiten en met de catering mogelijk is, kunnen we ons ook aanpassen aan de weersomstandigheden. Er zijn namelijk voldoende opties op en rond het fort die geschikt zijn voor mooi weer of juist bij slecht weer. Regent het dus, of is het onverwachts een stormachtige dag? Dan zijn er ook activiteiten die we in het fort kunnen doen. Want een teambuilding die op voorhand al in het water valt, is natuurlijk geen fijne start!

Wij regelen jullie bedrijfsuitje voor teambuilding in Alkmaar

Willen jullie werken aan het team op een andere plek dan kantoor? Kom dan eens kijken op ons fort in Markenbinnen. Middenin Noord-Holland tussen de ruime weilanden hebben we alle mogelijkheden en de ervaring om van de teambuilding een bijzonder event te maken. Met catering naar wens en volgens een planning die aansluit bij jullie agenda. Laten we eens kennismaken en we denken graag mee hoe wij jullie teambuildingsdag tot een succes kunnen maken. Nemen jullie contact met ons op?

 

Contactformulier

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen