Een leuk dagje uit, spannende escaperoom, actief potje lasergamen, een rondleiding door ons bijzondere fort of een andere activiteit… bij FORTtreffelijk is het mogelijk. Voor zakelijke events, particuliere feesten en ook kinderfeestjes. Boek nu de activiteit van jouw keuze en we zien je snel op het fort bij Markenbinnen, Noord-Holland!

Neem contact op!
fort-treffelijk-dagje-uit

Dagje uit in Noord-Holland

activiteiten binnen en buiten
voor iedereen

Meer info & reserveren

Escaperooms bij FORTtreffelijk

Drie escaperooms

twee puzzelkamers en
een superspannende escaperoom

Meer info & reserveren

Lasergamen voor jongens en meisjes tussen de 8 en 16 jaar!

Lasergamen

voor kinderen van 8-17 jaar
en voor volwassenen

Meer info & reserveren

FORTtreffelijk; de locatie voor bijzondere activiteiten!

FORTtreffelijk is de evenementenlocatie van Fort Markenbinnen; een fort uit het eind van de 19e eeuw dat onderdeel is van de bekende Stelling van Amsterdam. Alleen dit fort is al een spectaculaire plek waar elke activiteit als vanzelf al bijzonder wordt. En door de ligging in de weilanden en met de omringende gracht zijn er talloze mogelijkheden om ook buiten actieve en sportieve uitjes te organiseren!

Zakelijke events, particuliere feesten, kinderfeestjes en maatwerk

Of het nu voor een groots familiefeest is, een bedrijfsuitje, een teambuildingsactiviteit of een leuk kinderfeestje, het wordt op ons fort georganiseerd. Wil jij ook een ‘anders-dan-anders activiteit’? Overleg dan met ons wat jouw wensen zijn. We hebben namelijk veel activiteiten klaar staan, maar leveren ook maatwerk met bijvoorbeeld activiteiten à la carte!

Activiteiten voor binnen en buiten

We weten allemaal dat niets zo veranderlijk is als het Nederlandse weer. Een activiteit kan dus letterlijk in het water vallen, tenzij je het hebt georganiseerd bij FORTtreffelijk! Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om zowel binnen als buiten een activiteit te organiseren. Binnen is bijzonder omdat je in het authentieke fort vertoeft. En buiten is heel aangenaam omdat je je dan midden in het Noord-Hollandse polderlandschap bevindt.

Goed verzorgd met uitstekende catering

Natuurlijk wordt elke activiteit op ons fort volledig verzorgd. Dus ook de catering is goed geregeld. Wij hebben hiervoor verschillende arrangementen; van een kop koffie of thee met taart tot en met een vegetarische borrel of een stoere barbecue. Laat het ons vooraf weten en we bespreken de opties en regelen het helemaal naar wens.

Regel ook jouw activiteit in Noord-Holland

FORTtreffelijk is centraal gelegen tussen Alkmaar, Zaandam en Amsterdam. Midden in Noord-Holland dus! Er is hier voldoende parkeergelegenheid en er staat altijd een team voor je klaar om met je mee te denken en jouw uitje of activiteit perfect te organiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Check dan de diverse activiteiten op onze site of neem contact met ons op. We staan voor je klaar!

Vertel mij meer over de activiteiten bij FORTtreffelijk!