Bedrijfsfeest2021-09-20T09:57:54+02:00
Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Bedrijfsfeest op een unieke locatie in Noord-Holland, bij Fort Markenbinnen

Waar is het feestje? Bij Fort Markenbinnen in Noord-Holland natuurlijk! Dé locatie voor elk feest, dus ook voor een geslaagd bedrijfsfeest. Met verschillende ruimtes binnen in het fort en een ruime, landelijke omgeving buiten het fort kan er bij ons alles geregeld worden om elk bedrijfsfeest te laten slagen. Dus ook die van jullie!

Neem contact op!

Ook voor productpresentaties, lanceringen of klantendagen

Van een kleine feestje met de afdeling tot een groot bedrijfsfeestje in Noord-Holland waar al het personeel met partner voor is uitgenodigd, personeelsfeesten organiseren we hier in allerlei soorten en maten. Ook is Fort Markenbinnen een ideale locatie voor seminars, productpresentaties, of lanceringen van een nieuw merk. Want net als dat jullie bedrijf uniek is en onderscheidende diensten of producten aanbiedt, zo is ons fort uniek en onderscheidend. A perfect match dus!

Een personeelsfeest organiseren in de sfeer van vroeger met de faciliteiten van nu

Fort Markenbinnen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, de oude verdedigingslinie uit eind 19e eeuw. Op deze unieke plek zijn de oorspronkelijke elementen bewaard gebleven waardoor de sfeer van vroeger nog op elke hoek ervaren wordt. Maar gelijktijdig zit het vol moderne faciliteiten zodat iedereen comfort en gemak ervaart. Want feesten is leuk, maar we doen het wel graag comfortabel!

Catering, aankleding en invulling geheel naar jullie wens

Voor het bedrijfsfeest hebben we zowel de ruimte als de mogelijkheden tot onze beschikking. De catering wordt geregeld zoals jullie het willen. Qua menu houden we rekening met alle wensen en we serveren het uit op de momenten die jullie aangeven. En om de juiste sfeer te creëren staat het fort al tijdig tot jullie beschikking. Zodat de dag helemaal naar jullie wens ingevuld kan worden en de locatie vanaf de oprijlaan tot de kleinste gang in het fort in jullie huisstijl aangekleed kan worden.

fortreffelijk feestje boeken bruiloften evenementen

Bijzondere sfeer op het evenement dankzij de bijzondere locatie

Een bedrijfsfeest is natuurlijk maatwerk. En daar werken wij dan ook aan mee. Met een uitgebreid netwerk aan evenementplanners, dj’s, ballonnenleveranciers, cateraars, sprekers en nog veel meer kunnen wij jullie net zo veel of zo weinig van dienst zijn als jullie willen. Zodat het feest, de bijeenkomst, de lancering of waarvoor jullie ook een zaal willen huren in Noord-Holland, helemaal in jullie stijl is. Een stijl die past bij het evenement en jullie bedrijf maar altijd met de unieke basis van een origineel fort. Zo weet je zeker dat een bijzondere sfeer gegarandeerd aanwezig is.

Voor grote of kleine bedrijfsfeesten en evenementen: Fort Markenbinnen in Noord-Holland

Kortom, voor feesten of evenementen van 50 tot 100 personen, kan elk bedrijf terecht bij Fort Markenbinnen midden in Noord-Holland. Met volop gratis parkeerruimte is het makkelijk voor iedereen om hier te komen, vanaf Alkmaar, Zaandam, Amsterdam of ver daarbuiten.

Meer weten of een vrijblijvende rondleiding? Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd wat mogelijk is voor een evenement of bedrijfsfeest in Alkmaar? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden met je en geven dan meteen een rondleiding door het fort zodat je vast een idee van de sfeer krijgt!

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten

  FAQ

  1. Wat voor bedrijfsfeesten organiseert FORTtreffelijk?2021-09-20T09:51:05+02:00

  Bij FORTtreffelijk kan je bedrijfs- ofwel personeelsfeesten organiseren in ons mooie 19e eeuwse fort. Met mooie verschillende binnenruimtes en een ruime buitenomgeving heb je genoeg ruimte om te feesten.

  2. Waarom is FORTtreffelijk een ideale locatie voor mijn bedrijfsfeest?2021-09-20T09:51:08+02:00

  FORTtreffelijk is dé plek om jouw bedrijfsfeest te organiseren. Het 19e eeuwse fort biedt een unieke plek met veel ruimte en sfeer. Wij ontzorgen u zo veel als u wilt, neem daarom snel contact op om de opties te bespreken.

  3. Voor hoeveel mensen kan ik een bedrijfsfeest organiseren bij FORTtreffelijk?2021-09-20T09:51:11+02:00

  Voor bedrijfsfeesten van 50 tot 100 personen kunt u altijd terecht bij FORTtreffelijk.