Kinderfeestjes

Bij FORTtreffelijk beleef je de meest originele kinderfeestjes!

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een kinderfeestje met activiteiten die nergens anders te vinden zijn? Dan ben je bij FORTtreffelijk aan het juiste adres! Gelegen op het Fort van Markenbinnen bieden wij een scala aan belevenissen voor kinderen vanaf 7 jaar. Leer bijvoorbeeld van een echte brandweerman hoe je brandjes moet blussen, ga helemaal los tijdens een spannend potje lasergamen of laat je hersenen kraken in één van onze speciaal voor kinderen ontworpen escaperooms. Ontdek snel al onze kinderfeestje activiteiten in Alkmaar, Noord-Holland. 

Maak je keuze uit de activiteit(en) en stel je eigen feestje samen!

Alle kinderfeestjes

Kinderfeestje buitenvieren? Het kan bij FORTtreffelijk...

Activiteiten voor kinderfeestjes

Stel je eigen kinderfeestje samen en kies uit onze diverse activiteiten! Of je nu een kinderfeestje organiseert of gewoon een stoere activiteit wilt ondernemen met je vrienden, bij FORTtreffelijk zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Ons fort bij Markenbinnen, vlakbij Alkmaar, biedt een geheimzinnige en avontuurlijke omgeving waar je kunt speuren, magische feesten kunt geven, bijzondere missies kunt volbrengen en mysteries kunt oplossen. Durf jij het aan? Nodig dan snel je vrienden uit!

Kinderfeestje in Fort Markenbinnen

Het vieren van je kinderfeestje op Fort Markenbinnen is altijd supercool! Of je nu 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 of 17 jaar oud bent, ons fort biedt avontuur en spanning voor alle leeftijden. Samen met je vrienden kun je door de ruimtes van het fort speuren en spannende avonturen beleven. Volbreng een bijzondere missie of los het mysterie op van de vergiftigde generaal. Ga lasergamen, blus branden bij onze vuurdoop of kraak de code in onze escaperoom. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker: met onze activiteiten voor kinderfeestjes zullen jullie hoe dan ook verrast worden!

Feestjes voor jongens en meisjes op het fort

Bij FORTtreffelijk zijn feestjes voor jongens en meisjes geen gewone feestjes. Wij zorgen voor een compleet verzorgde en onvergetelijke ervaring. Als je een feestje wilt dat anders is dan alle andere, kom dan vooral bij ons op bezoek! Samen bedenken we een thema met het fort als uniek decor. En natuurlijk regelen wij de lekkerste hapjes en alcoholvrije drankjes. Of het nu gaat om kinderfeestjes of activiteiten voor kinderen, zowel binnen als buiten, in Noord-Holland: bij ons ervaren jullie een topdag en zo wordt jouw kinderfeestje gegarandeerd een succes! Kort op een rij bieden wij…

  • Feestjes voor kinderen van 7 tot 17 jaar
  • Stoere, leuke kinderfeestje activiteiten buiten én binnen, nabij Alkmaar in Noord-Holland
  • Coole en leuke vibe gegarandeerd – jullie worden volledig ontzorgd!

 

Nieuwsgierig naar kinderfeestjes van FORTtreffelijk?

Benieuwd naar de kinderfeestjes en onze kinderfeestje activiteiten van FORTtreffelijk in Alkmaar, Noord-Holland? Begin met het samenstellen van jouw eigen kinderfeestje of neem contact met ons op voor een rondleiding op onze locatie. Wij staan klaar om jouw kinderfeestje om te toveren tot een onvergetelijke ervaring door middel van te gekke activiteiten!