Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Event locatie huren in Noord-Holland

Van vergaderen tot trouwen en van een BHV-training tot een groot feest…. Het kan allemaal op onze unieke locatie in Noord-Holland! In dit authentieke fort tussen de weilanden vind je zalen van verschillende groottes met veel faciliteiten en genoeg mogelijkheden om ook naar buiten te gaan. Wil je een locatie huren voor jouw evenement? Dan kom je naar FORTtreffelijk in Noord-Holland natuurlijk!

Neem contact op!

forttreffelijk - van kinderfeestjes tot bruiloften en bedrijfsfeesten

Trouwlocatie

Voor een unieke trouwerij in Markenbinnen

Meer info & reserveren
fortreffelijk feestje boeken bruiloften evenementen

Feestlocatie

Vier jouw feest in ons unieke fort!

Meer info & reserveren

Catering

Laat ons de catering verzorgen op uw feest

Meer info & reserveren
Vergaderen-voor-verrassende-inzichten,-bij-Fort-Markenbinnen

Workshop geven

Geef je workshop op een unieke locatie

Meer info & reserveren

Evenementenlocatie tussen Amsterdam, Zaandam en Alkmaar in

FORTtreffelijk is de evenementenlocatie van Fort Markenbinnen; een plek in Noord-Holland tussen Amsterdam, Zaandam en Alkmaar in. Hier is in de 19e eeuw een heus fort gebouwd met als doel de stad Amsterdam en haar regering te beschermen. De tijden zijn veranderd maar het fort staat er nog steeds. Met vele zalen, gangen, een gevarieerde omgeving en volop comfort. Want het fort is nog wel authentiek, maar de voorzieningen voldoen helemaal aan de eisen van deze tijd!

Van vergaderen tot trouwen

Wie hier bijvoorbeeld wil vergaderen, kan terecht in een van onze compleet uitgeruste vergaderzalen met WiFi. Een feest kan georganiseerd worden in een van onze andere ruimtes zoals de Poterne. En wil je jullie trouwfeest op een echt unieke locatie vieren? Dan staat ons fort met al z’n zalen en ruimtes ook voor je klaar!

Binnen of buiten!

Rondom het fort is een grote buitenplaats met veel groen. Dit kan een onderdeel van het evenement worden, bijvoorbeeld door sommige activiteiten buiten te laten plaatsvinden. Of je gaat tussen de activiteiten met de gasten naar buiten zodat je heerlijk te midden van de weilanden geniet van het mooie weer, de locatie en de gesprekken met elkaar. En valt het weer juist tegen? Dan is er de mogelijkheid om alles binnen te laten plaatsvinden. Dat is het voordeel als je dit fort als locatie huurt voor jouw event!

Catering

Ook de catering is vanzelfsprekend goed geregeld. Of je nu met een klein gezelschap komt of het hele bedrijf en zakelijke relaties meeneemt. Wij verzorgen jouw gasten met hapjes en dranken. Van een borrel tot de barbecue.

Meer weten over het fort als locatie voor jouw event?

Kortom, wil je een unieke locatie huren in Noord-Holland waar je jouw evenement of feest kunt laten plaatsvinden? Bel of mail ons dan eens. We laten je graag dit bijzondere fort en de vele mogelijkheden zien en bespreken meteen hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Zien we jou en jouw gasten binnenkort op de meest unieke locatie in Noord-Holland?!?

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten