Pubquiz on tour

Pubquiz on tour

Over deze activiteit

Een lopende pubquiz door een oud fort

Zijn jij en je vrienden of familieleden echte quizzers? Dan is deze ‘Pubquiz on Tour’ het perfecte uitje voor jullie. Terwijl jullie het het fort van Markenbinnen verkennen, speel je een pubquiz met vragen uit diverse categorieën. Test je kennis en wees actief tegelijkertijd! Lukt het jullie om de slimste én de snelste te zijn?

Zo werkt de pubquiz on tour

Afhankelijk van de grootte van jullie groep, worden jullie opgedeeld in groepjes van 4 tot 6 personen. Iedere groep krijgt een tablet mee. Op de tablet is een plattegrond van het fort te zien. Elk deel van het fort zal een eigen categorie vragen hebben. Op de tablet kun je zien waar het startpunt is van je team. Bij dit punt hangt een QR-code aan de muur. Zodra je deze scant, zullen er een aantal vragen in beeld komen. Heb je de vraag beantwoordt, dan popt er weer een nieuwe locatie op op de tablet. Zo ga je door totdat je alle locaties en vragen hebt gehad. Na afloop worden alle vragen nabesproken met de spelbegeleider. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord, wint de quiz!

Laat ons jouw pubquiz uitje plannen!

Staat er een uitje op de planning en lijkt deze bijzondere pubquiz vlakbij Alkmaar jullie wel wat? Boek de activiteit dan direct! Wij van FORTtreffelijk helpen je graag bij de organisatie van jullie familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Noord-Holland. Activiteiten combineren, een hapje eten op ons fort, alles is mogelijk. Neem contact met ons op om de opties te bespreken. Dat kan onder andere via WhatsApp!

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Nee, de pubquiz on tour is helaas niet rolstoel toegankelijk.

Er zijn 5 categoriën die voor iedereen toegankelijk zijn: sport, algemeen, geografie & geschiedenis, film en muziek. Zo kan jij helemaal uitblinken in de categorie die je het beste ligt.

Er zijn zowel open vragen als multiple choice vragen in de quiz verwerkt. Hierdoor blijft de pub-quiz on tour spannend, maar hoef je niet alle antwoorden zelf te weten. Dit maakt de quiz voor iedereen leuk!

De quiz bestaat uit 50 vragen, verdeeld over de 5 categorieën: sport, algemeen, geografie & geschiedenis, film en muziek.