VR-game: een uniek uitje voor jouw team!

Teamuitjes zijn de ideale manier om de onderlinge band in jouw team te versterken, terwijl geen van jullie op dat moment bezig hoeft te zijn met wat er op de werkvloer speelt. Maar het organiseren van een teamuitje is soms een uitdaging. De volgende vragen komen je vast wel bekend voor: welke activiteit gaan jullie doen, waar gaan jullie heen en wie gaat de boel regelen? Laat ons bij FORTtreffelijk jullie volledig ontzorgen door de organisatie in onze handen te leggen. Dat kan perfect met ons VR-bedrijfsuitje, waarbij jullie team aan de slag gaat met een toffe activiteit in Virtual Reality. We leggen je graag uit wat je kunt verwachten bij onze evenementenlocatie bij Alkmaar!

Virtual reality bedrijfsuitje

Wanneer je kiest voor een VR-bedrijfsuitje bij ons, gaan jullie aan de slag met een VR-escape game. Deze speel je altijd samen. Iedereen krijgt een eigen headset, en je ziet en hoort je collega’s alleen in de virtuele wereld. Samen gaan jullie de uitdaging aan om raadsels op te lossen. Dat kan op allerlei niveaus, dus er zit voor iedereen wat bij. Door samen de pittige raadsels te kraken, vergroot je de verbinding in het team en oefenen jullie het samenwerken op een leuke manier.

Direct jouw VR-bedrijfsuitje boeken!

vr game uitje

De VR-Experience

Heb je nog nooit iets in VR ervaren? Dan is dit al helemaal een uniek bedrijfsuitje. Virtual Reality is een computertechniek die ervoor zorgt dat je je in een andere werkelijkheid waant. Met een speciale VR-bril wordt de echte werkelijkheid, de wereld om je heen, vervangen door een ander beeld. En dat biedt eindeloze mogelijkheden om van alles te beleven! Wij bieden een aantal verschillende VR-escape games die jij met je team kunt gaan ervaren:

  • Escape the Lost Pyramid (moeilijkheidsgraad 2/5)
  • Beyond Medusa’s Gate (moeilijkheidsgraad 2/5)
  • Save Notre-Dame on Fire (moeilijkheidsgraad 3/5)
  • Huxley (moeilijkheidsgraad 3/5)
  • Prince of Persia: Dagger of Time (moeilijkheidsgraad 4/5)
  • Jumpers (moeilijkheidsgraad 5/5)

Betreden jullie dus de spannende wereld van Assassin’s Creed Origins waar jullie in de schoenen van een team ontdekkingsreizigers komen te staan, op zoek naar de pyramide van Nebka? Of redden jullie de Notre-Dame in Parijs van de ondergang door een brand in de kathedraal te voorkomen? De mogelijkheden bij FORTtreffelijk zijn eindeloos. Van games die zich afspelen in een fantasy-wereld zoals Prince of Persia – the Dagger of Time, waarin jullie de tijd kunnen vertragen, stoppen of zelfs terugspoelen tot games die zich afspelen in de toekomst, zoals Huxley, waarin jullie een Apocalyps proberen terug te draaien. 

vr game bedrijfsuitje

Waarom een VR game bedrijfsuitje?

Als team werken jullie in een van onze VR Escape Games samen om een gezamenlijk doel te bereiken. Hierbij leren jullie meer over elkaars communicatiestijl en raken jullie beter op elkaar ingespeeld. Bovendien heeft het behalen van een succeservaring van het oplossen van een moeilijk raadsel een positief effect op jullie team als geheel. Samen krijgen jullie de kans om elkaar beter te leren kennen, al helemaal wanneer je het uitje combineert met een lekkere lunch, diner of een feestelijke borrel

Zo ziet jullie VR bedrijfsuitje eruit

Wanneer je kiest voor een bedrijfsuitje bij FORTtreffelijk, dan worden jullie compleet ontzorgd. Zo kan iedereen genieten van het uitje. Laat de organisatie maar aan ons over! Onze activiteiten kunnen los geboekt worden of gecombineerd. Jullie worden uiteraard hartelijk ontvangen, waarna jullie de uitleg krijgen over de VR escape game en daarmee aan de slag kunnen. Het vr-game bedrijfsuitje kan gecombineerd worden met een gezellige borrel met borrelhapjes, een diner of lunch. We werken samen met uitstekende cateraars die jullie in alle gemakken kunnen voorzien. Zo kun je van jullie teamuitje een dagvullend programma maken met voor ieder wat wils! 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team? Wij nemen ze graag met je door. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende opties. Hopelijk verwelkomen we jou en je team dan binnenkort bij FORTtreffelijk! 

Direct boeken!

Luchtfoto Fort Markenbinnen

Contact­formulier

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen