Kinder GPS speurtocht Tijdwachters van het fort

Kinder GPS speurtocht Tijdwachters van het fort

Over deze activiteit

Beleef een spannende kinder GPS speurtocht met ‘De Tijdwachters van het fort’

Let op: Dit is de vernieuwde versie van ons vorige feestje ‘Fort Knight’.

Op zoek naar een avontuurlijk en interactief kinderfeestje dat de verbeelding van kinderen prikkelt? Maak dan kennis met ‘De Tijdwachters van het fort’ – een unieke kinder GPS speurtocht door de tijd! Dit bijzondere spel neemt kinderen mee op een spannende reis door verschillende tijdperken, waar ze met behulp van GPS-technologie op zoek gaan naar tijdkristallen en de kwaadaardige tijdrovers moeten tegenhouden. Lees verder en ontdek hoe je een onvergetelijk GPS speurtocht kinderfeestje kunt beleven met ‘De Tijdwachters van het fort’.

Een interactief avontuur!

‘De Tijdwachters van het fort’ biedt een unieke en interactieve ervaring voor kinderen tijdens een GPS speurtocht kinderfeestje. Gewapend met een tablet en gebruikmakend van GPS-technologie, gaan de kinderen op een opwindende ontdekkingstocht door verschillende historische locaties. Het is alsof ze zelf door de tijd reizen terwijl ze aanwijzingen volgen, raadsels oplossen en tijdkristallen verzamelen. Met ‘De Tijdwachters van het fort’ wordt een gewoon kinderfeestje omgetoverd tot een spannend avontuur waarbij de kinderen actief betrokken worden.

kinder gps speurtocht tijdwachters van het fort

Spanning en plezier: een uniek GPS speurtocht kinderfeestje ervaring.

‘De Tijdwachters van het fort’ biedt kinderen een unieke mix van spanning en plezier. Terwijl ze door de tijd reizen en verschillende tijdperken verkennen, worden ze uitgedaagd met raadsels, puzzels en uitdagende opdrachten. Het spel stimuleert hun probleemoplossend vermogen, samenwerking en creativiteit. Bovendien leren ze spelenderwijs ook nog eens iets over geschiedenis. Het GPS-element voegt een extra dimensie toe aan het GPS speurtocht avontuur, waardoor kinderen actief betrokken worden bij het vinden van de tijdkristallen en het verslaan van de tijdrovers.

Een interactief avontuur: GPS speurtocht kinderfeestje.

Wil je je kind een verjaardag bezorgen die ze nooit zullen vergeten? Organiseer dan een GPS speurtocht kinderfeestje met ‘De Tijdwachters van het fort’! Dit interactieve avontuur brengt de spanning en magie van een speurtocht naar een heel nieuw niveau. Laat de kinderen samenwerken, hun weg vinden met behulp van GPS en de tijdkristallen verzamelen om de wereld te redden van de kwaadaardige tijdrovers. Een kinder GPS speurtocht met ‘De Tijdwachters van het fort’ is de perfecte keuze voor avontuurlijke kinderen die houden van uitdagingen, mysteries en geschiedenis. Kies voor een kinder GPS speurtocht in Noord-Holland met ‘De Tijdwachters’ en geef je kind en zijn/haar vrienden een onvergetelijke ervaring vol avontuur, plezier en samenwerking. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze op een interactieve manier de geschiedenis verkennen en de wereld redden van de kwaadaardige tijdrovers. Boek vandaag nog jouw GPS speurtocht kinderfeestje en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Ontvang de AR-foto’s van jullie avontuur in je mailbox!

Bij ‘De Tijdwachters van het fort’ willen we ervoor zorgen dat jullie het GPS speurtocht kinderfeestje nog lang kunnen herbeleven. Daarom sturen we na afloop van het avontuur de AR-foto’s van de kinderen naar de begeleiders via e-mail. Zo kunnen jullie de spannende momenten en de vrolijke gezichten altijd opnieuw bekijken en delen met familie en vrienden.

Kinderfeestje GPS speurtocht

Kies nog een activiteit uit

Ben je al op de hoogte van onze andere activiteiten? De kinder GPS speurtocht ‘Tijdwachters van het fort’ is ook te combineren met een escaperoom, vuurdoop of lasergamen!

Vanaf het moment dat het aantal kinderen en de datum is geselecteerd in het boekingssysteem, kun je eenvoudig een andere activiteit naast ‘De Tijdwachters van het fort’ boeken!

Hebben jullie nog zin in wat lekkers? Sluit je feestje af met een frietje en een snack! Ook dit kun je als extra toevoegen.

Ben jij klaar voor het tofste GPS speurtocht kinderfeestje van Noord-Holland?

Ben jij enthousiast geraakt over dit unieke kinderfeestje vlakbij Alkmaar? Boek hem dan direct via de knop rechts op je scherm. Wij van FORTtreffelijk denken graag mee over hoe we jouw kinderfeestje onvergetelijk kunnen maken. Wij plannen jouw dag van A tot Z, en jullie hoeven alleen nog maar heel veel plezier te maken en te genieten! Neem contact met ons op via ons contactformulier, of via WhatsApp.

Voor de bezoekers

FORTtreffelijke ervaringen

Jeffrey Kaag
Jeffrey Kaag
Read More
Super leuke activiteiten voor kinderfeest. Leuke escaperoom, uitgebreide uitleg bij de vuurdoop en enthousiast, aardig en geduldige begeleiding door het personeel. Een absolute aanrader!
Remy Beentjes
Remy Beentjes
Local Guide
Read More
Leuk kinderfeestje gehad vandaag. Eerst lasergamen en later escape room. Voor kinderen tussen 7-12 was dit prima. Tussendoor limo met chips, achteraf patat met een snack. Allemaal heel goed verzorgd, leuke begeleiding ook!
Renate
Renate
Local Guide
Read More
Fantastische locatie voor een kinderfeestje of een evenement. Wij combineerden de vuurproef met lasergamen en eten en het was top geregeld. Alles sloot goed op elkaar aan, de uitleg en begeleiding was goed en de 11 meiden (van 11 en 12 jaar) vonden het geweldig.
Previous
Next
Renate
Renate
Organisator
Read More
Wat een ontzettend leuk plek voor kinderfeestjes. Channa heeft haar 11de verjaardag gevierd met haar vriendinnen. Ze hebben de escape room en lasergamen gedaan. Ik heb alleen maar gehoord dat ze het onwijs leuk, gaaf en spannend vonden. Echt een aanrader!!!
Anna
Anna
Organisator
Read More
We hebben vandaag een kinderfeestje bij FORTtreffelijk gevierd met escaperoom en lasergamen. De kids (9 jaar oud) hebben een geweldige middag gehad. Ze werden super begeleid + met eten en drinken verzorgd en dat op een hele speciale locatie. Volgend jaar weer en dan doen we één van de andere activiteiten. 👍🏻👍🏻👍🏻
Renate
Renate
Organisator
Read More
Vandaag mijn zoon zijn feestje bij fort treffelijk gegeven. Wat was het geweldig!! Leuk ontvangst, goede uitleg, heel veel sfeer, mooie accommodatie, kinderen zeer blij en tevreden!! Ik raad dit zeker aan als kinder feestje
Previous
Next

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

De activiteit Tijdwachers van het fort is volledig buiten, maar kan bij alle weersomstandigheden doorgaan, al kunnen wij ons voorstellen dat het bij slecht weer geen pretje is! Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen we nog kijken naar een alternatieve activiteit.

De tijdwachters van het fort is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud, maar is zeker ook leuk om te spelen als de kinderen al iets ouder zijn!

Het is voor de ouders ook zeker mogelijk om mee te lopen met de activiteit. Het is natuurlijk wel het leukst als de kinderen alle opdrachten en puzzels zelf kunnen uitvoeren!

Nee, zeker niet! Wij merken dat de kinderen altijd enorm veel energie hebben bij een kinderfeestje. Na de eerste activiteit is er altijd even een korte rustpauze met limonade en een zakje chips. Zo kan iedereen weer even op adem komen en weer met frisse energie starten voor de tweede activiteit.