Escaperoom

Over deze activiteit

Een escaperoom speciaal voor kinderen! 

Een escaperoom is leuk, maar kan voor sommige kinderen best spannend zijn. Onze kids escaperoom challenges zijn ontwikkeld speciaal voor slimme kinderen, en zijn dus uitdagend genoeg maar niet té spannend.  Werk samen als een écht team en laat jullie missie slagen!

Jouw kids in goede handen

Onze escaperooms zijn niet eng, maar een escaperoom kan wel voor wat spanning zorgen bij kinderen. Daarom houden wij alles goed in de gaten, komen af en toe eens even binnen kijken en gaat de deur niet echt op slot. Dit laatste hebben de kinderen niet eens door, doordat zij druk zijn met het oplossen van puzzels en raadsels. De hele groep is dus in goede handen bij het team van FORTtreffelijk. 

Onze kids escaperooms

Wie vergiftigde de generaal? 

In het fort is een officiersdiner geweest, maar de generaal heeft dat niet overleefd… Hij is vergiftigd! Door wie? Dat weten we nog niet, maar dat kunnen jij en jouw vrienden ontdekken. Jullie beginnen de zoektocht in de kamer waar het diner geweest is. Ontdekken jullie daar meer? Dan gaan jullie door naar de tweede ruimte: de keuken. Daar kunnen jullie erachter komen wie de moordenaar van de generaal is!

De geheime bunker! 

Let op: deze kamer is vanaf 1 november te spelen!

Deze gloednieuwe escaperoom is ontworpen met de kennis en ervaringen die wij de laatste jaren hebben opgedaan over escaperooms speciaal voor kinderen. Alle ideeen over originele opdrachten, raadsels en puzzels zijn gebundeld en meegenomen in de ontwikkeling van deze nieuwe kamer. Een kamer over een geheime bunker. En dat allemaal in een echt fort, helemaal passend bij het thema! Weten jullie binnen het uur de escaperoom te halen? De tijd tikt…

Speel escaperooms op jouw kinderfeestje in Noord-Holland

Houd jij van puzzels, raadsels en een beetje spanning? Dan is een escaperoom de perfecte activiteit voor jouw kinderfeestje in Noord-Holland! Boek onze escaperoom direct via de knop rechts in beeld of vraag meer informatie aan via ons contactformulier. Wij helpen jouw kinderfeestje graag naar wens in te richten. Zo kun je bij FORTtreffelijk makkelijk activiteiten combineren en kun je tussendoor of achteraf welverdiend smullen van friet en snacks.

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen