Escaperoom kinderfeestje

Escaperoom kinderfeestje

Over deze activiteit

Een escaperoom speciaal voor kinderen! 

Een kids escaperoom is leuk, maar kan voor sommige kinderen best spannend zijn. Onze escaperoom challenges zijn ontwikkeld speciaal voor slimme kinderen. Ze zijn dus uitdagend genoeg maar niet té spannend.  Werk samen als een écht team en laat jullie missie slagen!

Jouw kids in goede handen

Onze kinder escaperooms zijn niet eng, maar een escaperoom kan wel voor wat spanning zorgen bij kinderen. Daarom houden wij alles goed in de gaten, komen af en toe eens even binnen kijken en gaat de deur niet echt op slot. Dit laatste hebben de kinderen niet eens door, doordat zij druk zijn met het oplossen van puzzels en raadsels tijdens de kids escaperoom. De hele groep is dus in goede handen bij het team van FORTtreffelijk. 

escaperoom kinderfeestje noord holland bij FORTtreffelijk

Onze escaperooms voor kinderen

De Krijgsgevangenis

Under construction! Deze kamer wordt momenteel omgetoverd tot een nieuwe escaperoom. Stay tuned..!

De geheime bunker! 

Deze escaperoom is ontworpen met de kennis en ervaringen die wij de laatste jaren hebben opgedaan over escaperooms speciaal voor kinderen. Alle ideeën over originele opdrachten, raadsels en puzzels zijn gebundeld en meegenomen in de ontwikkeling van deze nieuwe kamer. Een kamer over een geheime bunker. En dat allemaal in een echt fort, helemaal passend bij het thema! Weten jullie binnen het uur de kids escaperoom te halen? De tijd tikt…

Boek hier! 

escaperoom voor kids opdracht opdracht escaperoom kind

Combineer de kids escaperoom met een andere activiteit

Ben je al op de hoogte van onze andere activiteiten? Een kinder escaperoom is ook te combineren met lasergamen, vuurdoop of Tijdwachters van het Fort!

Vanaf het moment dat het aantal kinderen en de datum is geselecteerd in het boekingssysteem, kun je eenvoudig een andere activiteit naast een escaperoom voor de kinderen boeken!

Hebben jullie nog zin in wat lekkers? Sluit je feestje af met een frietje en een snack! Ook dit kun je als extra toevoegen.

Speel escaperooms op jouw kinderfeestje in Noord-Holland

Houd jij van puzzels, raadsels en een beetje spanning? Dan is een kinder escaperoom de perfecte activiteit voor jouw kinderfeestje in Noord-Holland! Boek onze escaperoom direct via de knop rechts in beeld of vraag meer informatie aan via ons contactformulier. Wij helpen jouw kinderfeestje graag naar wens in te richten. Zo kun je bij FORTtreffelijk makkelijk activiteiten combineren en kun je tussendoor of achteraf welverdiend smullen van friet en snacks.

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Een escaperoom voor kinderen kan spannend zijn, maar is zeker niet eng. De activiteitenbegeleider houdt alles nauwlettend in de gaten en de deur zal niet op slot gaan. Er zullen geen schrik of andere enge effecten in zitten.

Absoluut! Iedereen kan een escaperoom spelen. De escaperooms voor kinderen zijn zo gemaakt dat er voor iedereen wat te doen is. Zo moeten er bijvoorbeeld meerdere raadsels en puzzels worden opgelost en is er van alles te zoeken in de kamer.

 

Voor de escaperooms is er geen speciaal kledingadvies. Zorg er wel voor dat de kleding niet makkelijk kan haken aan objecten in de escaperoom.

De bedoeling is dat de kinderen op eigen kracht uit de escaperoom ontsnappen, maar het kan natuurlijk zo voorkomen dat iedereen het even niet meer weet. De activiteitenbegeleider is de hele tijd aanwezig en kan waar nodig hints geven. Zo blijft het leuk, maar ook uitdagend en haalt iedereen het de kamer binnen het uur te verlaten.