Escaperoom kinderfeestje

Escaperoom kinderfeestje

Over deze activiteit

Een escaperoom speciaal voor kinderen! 

Een kids escaperoom is leuk, maar kan voor sommige kinderen best spannend zijn. Onze escaperoom challenges zijn ontwikkeld speciaal voor slimme kinderen. Ze zijn dus uitdagend genoeg maar niet té spannend.  Werk samen als een écht team en laat jullie missie slagen!

Jouw kids in goede handen

Onze kinder escaperooms zijn niet eng, maar een escaperoom kan wel voor wat spanning zorgen bij kinderen. Daarom houden wij alles goed in de gaten, komen af en toe eens even binnen kijken en gaat de deur niet echt op slot. Dit laatste hebben de kinderen niet eens door, doordat zij druk zijn met het oplossen van puzzels en raadsels tijdens de kids escaperoom. De hele groep is dus in goede handen bij het team van FORTtreffelijk. 

escaperoom kinderfeestje noord holland bij FORTtreffelijk

Onze escaperooms voor kinderen

De Krijgsgevangenis

Jullie zijn dappere avonturiers die tijdens een spannende missie gevangen zijn genomen door de vijand en opgesloten in een mysterieus fort. Deze veilige plek is nu veranderd in een angstaanjagende gevangenis. Maar geen zorgen! Jullie krijgen nu de kans om te ontsnappen en veilig terug naar huis te keren.

Er zijn al twee keer eerder dappere gevangenen ontsnapt en nu is het jullie beurt om te laten zien wat jullie kunnen! De regels zijn strenger en de uitgang vinden is moeilijker dan ooit, maar gelukkig krijgen jullie hulp van een medegevangene die eerder wist te ontsnappen. Deze helper zal jullie belangrijke informatie en geheime aanwijzingen geven om onopgemerkt langs de vijand te sluipen en te ontsnappen uit dit gevaarlijke fort.

Dus, zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en samen te werken om te ontsnappen uit de gevangenis? Laat je niet tegenhouden door de obstakels, want jullie dapperheid is hard nodig voor deze missie!

Boek deze gloednieuwe escaperoom hier!

De geheime bunker! 

Stap binnen in de geheime bunker, een spannende kinderescaperoom gelegen binnenin ons historische fort. Hier, in de originele ruimtes, wacht een avontuur dat speciaal is ontworpen voor jonge speurneuzen en avonturiers.

Bereid je voor op een ervaring vol puzzels, geheimen en opwinding, maar wees gewaarschuwd! De klok tikt genadeloos voort en de druk om te ontsnappen neemt toe met elke voorbijgaangde seconde. Durf jij te ontsnappen uit de geheime bunker voordat het te laat is?

Boek hier! 

escaperoom voor kids opdracht opdracht escaperoom kind

Combineer de kids escaperoom met een andere activiteit

Ben je al op de hoogte van onze andere activiteiten? Een kinder escaperoom is ook te combineren met lasergamen, vuurdoop of Tijdwachters van het Fort!

Vanaf het moment dat het aantal kinderen en de datum is geselecteerd in het boekingssysteem, kun je eenvoudig een andere activiteit naast een escaperoom voor de kinderen boeken!

Hebben jullie nog zin in wat lekkers? Sluit je feestje af met een frietje en een snack! Ook dit kun je als extra toevoegen.

Speel escaperooms op jouw kinderfeestje in Noord-Holland

Houd jij van puzzels, raadsels en een beetje spanning? Dan is een kinder escaperoom de perfecte activiteit voor jouw kinderfeestje in Noord-Holland! Boek onze escaperoom direct via de knop rechts in beeld of vraag meer informatie aan via ons contactformulier. Wij helpen jouw kinderfeestje graag naar wens in te richten. Zo kun je bij FORTtreffelijk makkelijk activiteiten combineren en kun je tussendoor of achteraf welverdiend smullen van friet en snacks.

Voor de bezoekers

FORTtreffelijke ervaringen

Jeffrey Kaag
Jeffrey Kaag
Read More
Super leuke activiteiten voor kinderfeest. Leuke escaperoom, uitgebreide uitleg bij de vuurdoop en enthousiast, aardig en geduldige begeleiding door het personeel. Een absolute aanrader!
Remy Beentjes
Remy Beentjes
Local Guide
Read More
Leuk kinderfeestje gehad vandaag. Eerst lasergamen en later escape room. Voor kinderen tussen 7-12 was dit prima. Tussendoor limo met chips, achteraf patat met een snack. Allemaal heel goed verzorgd, leuke begeleiding ook!
Renate
Renate
Local Guide
Read More
Fantastische locatie voor een kinderfeestje of een evenement. Wij combineerden de vuurproef met lasergamen en eten en het was top geregeld. Alles sloot goed op elkaar aan, de uitleg en begeleiding was goed en de 11 meiden (van 11 en 12 jaar) vonden het geweldig.
Previous
Next
Renate
Renate
Organisator
Read More
Wat een ontzettend leuk plek voor kinderfeestjes. Channa heeft haar 11de verjaardag gevierd met haar vriendinnen. Ze hebben de escape room en lasergamen gedaan. Ik heb alleen maar gehoord dat ze het onwijs leuk, gaaf en spannend vonden. Echt een aanrader!!!
Anna
Anna
Organisator
Read More
We hebben vandaag een kinderfeestje bij FORTtreffelijk gevierd met escaperoom en lasergamen. De kids (9 jaar oud) hebben een geweldige middag gehad. Ze werden super begeleid + met eten en drinken verzorgd en dat op een hele speciale locatie. Volgend jaar weer en dan doen we één van de andere activiteiten. 👍🏻👍🏻👍🏻
Renate
Renate
Organisator
Read More
Vandaag mijn zoon zijn feestje bij fort treffelijk gegeven. Wat was het geweldig!! Leuk ontvangst, goede uitleg, heel veel sfeer, mooie accommodatie, kinderen zeer blij en tevreden!! Ik raad dit zeker aan als kinder feestje
Previous
Next

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Een escaperoom voor kinderen kan spannend zijn, maar is zeker niet eng. De activiteitenbegeleider houdt alles nauwlettend in de gaten en de deur zal niet op slot gaan. Er zullen geen schrik of andere enge effecten in zitten.

Absoluut! Iedereen kan een escaperoom spelen. De escaperooms voor kinderen zijn zo gemaakt dat er voor iedereen wat te doen is. Zo moeten er bijvoorbeeld meerdere raadsels en puzzels worden opgelost en is er van alles te zoeken in de kamer.

 

Voor de escaperooms is er geen speciaal kledingadvies. Zorg er wel voor dat de kleding niet makkelijk kan haken aan objecten in de escaperoom.

De bedoeling is dat de kinderen op eigen kracht uit de escaperoom ontsnappen, maar het kan natuurlijk zo voorkomen dat iedereen het even niet meer weet. De activiteitenbegeleider is de hele tijd aanwezig en kan waar nodig hints geven. Zo blijft het leuk, maar ook uitdagend en haalt iedereen het de kamer binnen het uur te verlaten.