Bedrijfsuitje

In de sfeer van vroeger met de faciliteiten van nu

Van een klein uitje met de afdeling tot een groot bedrijfsfeestje in Noord-Holland: bedrijfsuitjes verzorgen wij in alle soorten en maten.

Op deze unieke locatie zijn de oorspronkelijke elementen bewaard gebleven waardoor de sfeer van vroeger nog in elke hoek ervaren wordt. Tegelijkertijd zit het vol met moderne faciliteiten, zodat iedereen comfort en gemak ervaart.

Een bedrijfsuitje voor in de boeken dus!

Volledig ontzorgd

Unieke locatie

Eigen eventmanager

Originele activiteiten

Uitdagende activiteiten

Hoe tof is het om je bedrijfsfeest iets extra’s te geven in de vorm van een activiteit?

Wij bieden een tal van activiteiten aan, zowel inals outdoor, van sfeervolle pubquiz tot uitdagende VR games! De activiteiten zijn los te boeken of kunnen worden gecombineerd, zodat er voor ieder wat wils is.

Ontdek onze favoriete bedrijfsuitjes:

 

Eindeloze cateringmogelijkheden, de ideale sfeermaker.

Bij een bedrijfsfeest hoort een goede borrelhap, een lekkere snack of een smakelijk buffet. Wij werken met professionele cateraars die zorgen dat je niets tekort komt. En in dit alles kunnen wij je ruimschoots voorzien. Of het nou een Italiaans menu, een uitgebreide barbecue of een stampottenbuffet moet zijn. Wij regelen het.

FORTtreffelijke ervaringen

Manuel
Manuel
Local Guide
Read More
We hebben met z'n zessen de VR-escaperoom gedaan. En dat in groepjes van 2. We hebben er enorm van genoten! Prima uitleg. Daarna nog lekker in de tuin gezeten met een bittergarnituur. Al met al een geslaagde middag en we komen zeker terug!
Eric
Eric
Local Guide
Read More
Een van de leukste teambuildingsdagen daar beleefd!
Renate
Renate
Local Guide
Read More
Fantastische locatie voor een kinderfeestje of een evenement. Wij combineerden de vuurproef met lasergamen en eten en het was top geregeld. Alles sloot goed op elkaar aan, de uitleg en begeleiding was goed en de 11 meiden (van 11 en 12 jaar) vonden het geweldig.
Previous
Next

Bedrijven die voor een unieke beleving kozen

Ontzettend leuk om te feesten in een Fort. Deze gaat de boeken in. Er wordt wekelijks nog nagepraat!

- Raymond

Bedrijven die voor een unieke beleving kozen

Ontzettend leuk om te feesten in een Fort. Deze gaat de boeken in. Er wordt wekelijks nog nagepraat!

- Raymond

Een knallende afsluiter

Van al dat harde werk is het ook tijd om goed te ontspannen, en dat kan! Op het fort en in de Genieloods zijn verschillende ruimtes die perfect zijn om om te toveren tot een fijne dansvloer. Licht uit, spots aan en het dak gaat eraf. Bij wijze van spreke dan, het blijft natuurlijk een fort!

Wessel & Stefan

Eventmanagers bij FORTtreffelijk

Veel gestelde vragen

Zeker! Op afspraak verwelkomen wij je graag om eens een kijkje te nemen op onze prachtige locatie en de mogelijkheden te bespreken.

Beide! Bij FORTtreffelijk kan jouw bedrijf deelnemen aan indoor én outdoor uitjes.

Het Fort is gelegen in Markenbinnen, Noord-Holland nabij Alkmaar en Amsterdam.

Bij FORTtreffelijk kan je kiezen uit veel verschillende bezigheden zoals een escaperoom, survival, lasergamen en nog veel meer! Bekijk de mogelijkheden!