Een leuk dagje uit vlakbij Markenbinnen, Noord-Holland

Blijf je deze vakantie in Nederland? Dan hebben wij voor jou het leukste uitje van deze zomer: het Zomerfort! Leuke, uitdagende en spannende activiteiten op ons fort bij Markenbinnen, Noord-Holland. Voor jong en oud en zowel voor mooi als wat slechter weer. Zien we jullie deze zomer op ons fort?

Unieke, ruime locatie

FORTtreffelijk staat al bekend als de locatie waar wat te beleven valt; van escaperooms tot lasergamen en van kinderfeestjes tot bruiloften. Allemaal op onze uniek, historische locatie midden in de weilanden. Hier is voldoende ruimte dus om anderhalve meter afstand te houden. Maar er zijn ook voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje uit!

Bij mooi en slecht weer

Deze zomer gaan de deuren van ons fort voor iedereen open: met activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassen en natuurlijk een terras bij onze genieloods voor een kopje koffie met wat lekkers. Bij mooi weer is hier van alles buiten te doen en regent het toch een keer deze zomer? Dan is er altijd nog de rondleiding, een aantal escaperooms en natuurlijk lasergamen wat ook gewoon binnen kan.

Kinderfeestje de Kannonier

Activiteiten voor kinderen en volwassenen

In het Zomerfort zijn er allerlei activiteiten, zoals:

  • Lasergamen in en rond het fort
  • Spannende escaperooms voor kinderen
  • Een uitdagende escaperoom voor volwassenen
  • Escapekisten om aan tafel te spelen
  • Het interactieve spel Fort Knight
  • Rondleidingen in en rond het fort
fort-treffelijk-voor-een-dagje-uit

Lasergamen

Wie het Zomerfort bezoekt, meldt zich in onze herbouwde genieloods bij de officiersmess. Daar kun je bijvoorbeeld een stempelkaart kopen voor het lasergamen. Voor elke 15 minuten lasergamen krijg je een stempel en bij 5 stempels krijg je het zesde potje lasergamen gratis! Een sessie kost € 5,00.

fort-treffelijk-lasergamen-zomerfort

De Terrasmazzel

In de officiersmess kun je ook terecht voor de andere activiteiten, zoals de escapekist, een van de escaperooms, de game Fort Knight of de rondleiding. En natuurlijk voor ‘De Terrasmazzel’: dagelijks wisselende aanbiedingen van onze activiteiten! Genoeg te doen dus, de keus is helemaal aan jullie!

Terrasmazzel op het Zomerfort

Anderhalve meter en andere maatregelen

Het fort bij Markenbinnen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Een ruim opgezet fort uit 1905 met nog meer ruimte om het fort heen. Natuurlijk hanteren we bij het Zomerfort ook de geldende maatregelen en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Zo wordt er heel regelmatig schoongemaakt, wordt op verschillende plekken desinfectiemiddelen voor de handen aangeboden en zijn er looproutes uitgezet om te zorgen dat iedereen afstand kan houden. Ook letten we op dat de anderhalve meter gehandhaafd kan blijven. Dit geldt natuurlijk niet voor onze bezoekers die samen een huishouden vormen.

Ziek, verkouden, hoesten, koorts of niezen? Blijf thuis!

Op het Zomerfort willen we dat iedereen kan genieten van een heerlijke, leuke zomer. Daarom vragen we je dringend om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, koorts of na een geconstateerde besmetting met het coronavirus. We hopen dat je snel herstelt zodat we jou en jouw gezelschap daarna alsnog mogen ontvangen!

Vanaf 1 juli op woensdag t/m zondag

Het Zomerfort is vanaf 1 juli 2020 geopend. Je kunt ons de hele zomer bezoeken van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds.

Zomer in Nederland? Dagje Zomerfort!

Blijf je deze zomer in eigen land? Of ben je op vakantie in Noord-Holland? Dan is een bezoek aan het Zomerfort zeker de moeite waard! Je kunt je vooraf aanmelden, dan weet je zeker dat er een plekje voor jouw gezelschap gereserveerd is.

Tot ziens op het Zomerfort!!

Fort Knight: interactieve speurtocht voor kinderen – Fort Markenbinnen