Het Zomerfort: het uitje van deze zomer!

Het Zomerfort: het uitje van deze zomer!

Het Zomerfort: het uitje van deze zomer!

Het Zomerfort: de leukste activiteiten voor jouw zomervakantie!

Blijf je deze zomervakantie in Nederland? Kom dan langs in ons Zomerfort! Hier speel je de leukste, meest uitdagende en spannende activiteiten voor jong en oud. Ons fort in Alkmaarbiedt genoeg ruimte om het zowel bij mooi als bij slecht weer gezellig te maken. Zien we jullie deze zomervakantie op ons fort?

Wees welkom op onze unieke, ruime locatie

FORTtreffelijk staat al bekend als de locatie waar wat te beleven valt; van escaperooms tot lasergamen en van kinderfeestjes tot bruiloften. Allemaal op onze uniek, historische locatie midden in de weilanden. Hier is voldoende ruimte dus om anderhalve meter afstand te houden. Maar er zijn ook voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje uit!

Activiteiten bij mooi en bij slecht weer

Tijdens de zomervakantie organiseren wij leuke spellen voor kinderen en jongeren, maar ook activiteiten voor volwassenen! De deuren gaan voor iedereen open, dus vergeet ook opa en oma niet mee te nemen voor een kopje koffie met wat lekkers. Hoewel we hopen op mooi weer, kan het ook in de zomervakantie weleens regenen. Gelukkig is er ook dan genoeg te doen! Wat dacht je van binnenactiviteiten, zoals de escaperoom of lasergame in het fort?

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2019/04/de_vuurdoop.jpg

Deze activiteiten doe je tijdens de zomervakantie

Het Zomerfort staat de hele zomervakantie in het teken van leuke activiteiten, zoals:

  • Lasergamen in en rond het fort
  • Spannende escaperooms voor kinderen
  • Een uitdagende escaperoom voor volwassenen
  • Escapekisten om aan tafel te spelen
  • Het interactieve spel Fort Knight
  • Rondleidingen in en rond het fort

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2020/06/fort-treffelijk-voor-een-dagje-uit.jpg

Zomervakantie activiteit: Lasergamen

Kom jij deze zomervakantie naar het Zomerfort om onze spannende lasergame te spelen? Jullie melden je in onze herbouwde genieloods bij de officiersmess. Hier kun je een stempelkaart kopen voor het lasergamen voor kinderen. Voor elke 15 minuten lasergamen krijg je een stempel en bij 5 stempels krijg je het zesde potje lasergamen gratis! Een sessie kost € 5,00.

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2020/06/fort-treffelijk-lasergamen-zomerfort.jpg

Zomervakantie activiteit: De Terrasmazzel

Voor diegenen die meerdere activiteiten willen doen, is er deze zomervakantie ‘de Terrasmazzel’. In de Officiersmess vind je dagelijks wisselende aanbiedingen van onze activiteiten. Wat dacht je van de escapekist, een escaperoom, de Fort Knight game of een rondleiding? Er is deze zomervakantie genoeg te doen; de keus is aan jullie!

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2020/06/fort-treffelijk-terrasmazzel-zomerfort.jpg

Anderhalve meter en andere maatregelen

Het fort bij Markenbinnen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Dit is een ruim opgezet fort uit 1905 meet veel buitenruimte om het fort heen. Natuurlijk hanteren we tijdens alle activiteiten in de zomervakantie ook de geldende maatregelen op dat moment en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Zo wordt er regelmatig schoongemaakt, bieden we op verschillende plekken desinfectiemiddelen voor de handen aan en zijn er looproutes uitgezet om te zorgen dat iedereen afstand kan houden. Ook letten we erop dat de anderhalve meter gehandhaafd kan blijven tijdens activiteiten. Volgens de richtlijnen van het RIVM, hoeven bezoekers die samen een huishouden vormen geen afstand te houden.

Ziek, verkouden, hoesten, koorts of niezen? Blijf thuis!

Op het Zomerfort willen we dat iedereen kan genieten van een heerlijke, leuke zomervakantie. Daarom vragen we je dringend om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, koorts of na een geconstateerde besmetting met het coronavirus. We hopen dat je snel herstelt, zodat jij met jouw vrienden of familie snel weer een van onze leuke activiteiten kunt komen spelen!

Openingstijden tijdens de zomervakantie

Het Zomerfort is vanaf 1 juli 2020 geopend. Je kunt de hele zomervakantie activiteiten bijwonen van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds.

Zomer in Nederland? Dagje Zomerfort!

Blijf je deze zomer in eigen land? Of ben je op vakantie in Noord-Holland? Dan is een bezoek aan het Zomerfort zeker de moeite waard! Meld je tijdens de zomervakantie vooraf aan voor onze leuke activiteiten, dan weet je zeker dat er een plekje voor jouw gezelschap gereserveerd is.

We zien je deze zomervakantie graag het Zomerfort!

Meld je nu aan voor het Zomerfort, hét uitje in de zomer van 2020!https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2019/10/Interactieve-speurtocht-960-641px.jpg

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next