Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Escaperooms voor kinderen; bij FORTtreffelijk in Noord-Holland

Is een gewoon dagje uit met de kinderen niet meer spannend genoeg? Dan dagen wij jullie uit om naar de escaperooms van FORTtreffelijk te komen. Drie escaperooms in een echt fort waarbij je je terug in de tijd waant en waar samenwerking de sleutel is… Durven jullie je het aan??

Neem contact op!

Twee puzzelkamers voor kids, een online escaperoom en een superspannende escaperoom

Op ons fort midden in Noord-Holland hebben we drie escaperooms voor kids voor je klaar staan. Twee daarvan zijn als puzzelkamers waar je door slim na te denken en te combineren, uit kunt ontsnappen. De derde escaperoom is voor de echte durfallen. Deze superspannende kamer brengt je naar Tweede Wereldoorlog en alleen met goed samenwerken kun je hieruit ontsnappen…

Maken jullie de bom onschadelijk?

Deze spannende escaperoom is echt ‘the bomb’, letterlijk! Je bevindt je in de kazemat van het fort waar een bom uit de Tweede Wereldoorlog is ontdekt. Je hoort hem tikken! Deze bom moet natuurlijk onschadelijk gemaakt worden, maar weet jij hoe? Als je de uitdagende opdrachten samen met jouw teamgenoten kunt oplossen, lukt het jullie vast om ook de bom te ontmantelen. (14+)

Op een supergave locatie!

Welke escaperoom je ook kiest, je bent altijd op een supergave locatie! Namelijk op een echt fort dat onderdeel is van de bekende Stelling van Amsterdam. Een verdedigingslinie die, zo’n 100 jaar geleden, bij een eventuele aanval Nederland en vooral Amsterdam moest beschermen. In het fort vind je nog volop details uit die tijd en dat merk je ook in de escaperooms. Niet zo raar dus dat je altijd het idee hebt terug in de tijd te gaan!

Voor 8 tot 12 jaar en van 13 tot en met 17 jaar

Of je nu met een groep jonge kinderen tussen de 8 en 12 jaar komt of dat de groep uit 13- tot en met 17-jarigen bestaat, de escaperooms zijn altijd geschikt. We passen gewoon de opdrachten aan op de groep zodat iedereen voldoende uitgedaagd wordt, maar ook een reële kans heeft om de sleutel te bemachtigen. En ben je al ouder? Dan doe je toch gewoon meteen de volwassen versie van deze gave escaperooms?!

Nog meer actie? Dat kan!

Is alleen de escaperoom niet genoeg uitdaging? Geen nood, dan combineer je het toch met een inspannende survivaltocht of een potje lasergamen. Het kan namelijk allemaal hier op het fort. Geef gewoon aan wat je graag komt doen en met hoeveel kinderen, en we regelen een supergaaf en actief uitje of kinderfeestje voor je.

Met wat te drinken en eten erbij

Natuurlijk is een leuk dagje uit niets zonder wat lekkers erbij. Of je nu wilt opwarmen na een koude speurtocht buiten of wat wilt afkoelen van een inspannende lasergame, het kan op ons fort. Ook als je met een hele grote groep komt. Wil je dat het al klaarstaat na de escaperoom of tussen een aantal activiteiten door? Dan geef je dat gewoon aan bij de reservering.

Ontsnap jij met jouw vrienden uit de escaperoom van ons fort?

Wil jij binnenkort met jouw vrienden uit zo’n escaperoom op een supervette locatie proberen te ontsnappen? Dan hebben wij de uitdaging hier voor jullie klaar staan. Je hoeft het alleen nog maar even te reserveren. Zien we jullie snel? Plan vandaag nog jouw escaperoom kinderfeestje in Noord-Holland.

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten