Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Kinderfeestje lasergamen Noord-Holland

Wil jij met jouw kinderfeestje een echt vet feestje vieren? Dan ga je natuurlijk lekker lasergamen bij FORTtreffelijk. Op nog geen 20 minuten rijden van Alkmaar vind je dit bijzondere fort waar nog veel meer gebeurt… Durf jij het aan?

Neem contact op
 • 4 tot 16 personen

 • 7 tot 16 jaar

 • 3 rondes lasergamen

 • Vanaf €12,50 per kind

 • €4,50 friet & snack

Supercool kinderfeestje

Lasergamen is natuurlijk altijd al supercool. Dus hoe gaaf is het om dit met jouw vrienden te doen in een fort waar je doorheen kunt rennen en je in de gangen, onder de bogen en buiten achter de heuvels kunt verstoppen en verplaatsen? Veel gaver dan dat wordt het niet, kom je snel langs?

Programma van Fuselier; hét Kinderfeestje Lasergamen

Voor Fuselier, het Kinderfeestje Lasergamen, verdelen we de groep in 2 gevechtsteams. Jullie krijgen gevechtskleding, gaan je camoufleren, doen een militaire warming-up en ontvangen de wapens. We leggen het spel kort uit en dan trekken jullie ten strijde! In 3 rondes bestrijden de soldaten van team Starwars en Avengers elkaar. Na 2 gevechten als de rookwolken zijn opgetrokken wordt de balans opgemaakt en weten we wie de slag om het fort heeft gewonnen! Wil je het extra spannend maken? Dan huur je ook nog de walkie-talkies!

Binnen en buiten lasergamen

Fuselier, het kinderfeestje waarbij je gaat lasergamen, is natuurlijk supergaaf om binnen in het fort te laten plaatsvinden. Maar is het mooi weer en ga je liever naar buiten? Dan kan dat ook. De omgeving rondom het fort is mooi en uitdagend genoeg om je een heel leuk feestje te bezorgen!

Spannende locatie in Noord-Holland

FORTtreffelijk is op Fort Markenbinnen in Noord-Holland. Een historische plek, onderdeel van de Stelling van Amsterdam en mooi verscholen in het groen. Een spannend decor voor kinderen die op elke hoek en in elke gang weer iets nieuws zullen ontdekken. Teveel energie of alles al gezien? Op dit fort zullen ze gegarandeerd verrast en uitgedaagd worden!

Combineren of een kinderfeestje op maat

Wil je lasergamen met jouw kinderfeestje, dan kun je kiezen uit een tweetal kinderfeestjes waarbij dit standaard wordt aangeboden, nl. de Limburgse Jager en Grenadier. Voordat je met het lasergame begint heb je al een onderdeel met de brandweer of de escaperoom gedaan en wat gedronken. Het lasergamen zelf duurt zo’n 60 minuten waarna het feestje gezellig kan worden afgerond met nog friet en een snack. En wil je een op maat gemaakt kinderfeestje mét lasergamen? Dan is dat geen enkel probleem.

Reserveer nu Fuselier, hét kinderfeestje lasergamen vlakbij Alkmaar

Lijkt dit feestje jou ook zo gaaf? Vraag jouw ouders dan om dit te reserveren. En als ze nog meer willen weten, kunnen ze ons natuurlijk ook mailen. Dit Kinderfeestje Lasergame is in het fort bij Markenbinnen en gemakkelijk bereikbaar vanuit onder andere Alkmaar, Amsterdam, Zaandam en Hoorn.

Interesse in een potje Lasergamen op je Kinderfeestje?

Bekijk alle kinderfeestjes!

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten