Creatieve thema’s voor een uniek kinderfeestje

Creatieve thema’s voor een uniek kinderfeestje

Creatieve thema’s voor een uniek kinderfeestje

Is jouw kind binnenkort jarig? Dan is het tijd om een leuk thema kinderfeestje te gaan plannen. Nu kun je natuurlijk kiezen voor de standaard eenhoorns of piraten thema’s, maar er zijn nog veel meer leuke én originele thema’s voor een kinderfeestje te verzinnen. Heb je wat inspiratie nodig? FORTtreffelijk helpt je graag op weg.

Stel je eigen kinderfeestje samen

Als je een leuk thema voor een kinderfeestje zoekt, ben je bij FORTtreffelijk aan het juiste adres. Bij ons kun je een compleet kinderfeestje samenstellen. Onze unieke locatie op een echt fort draagt altijd bij aan de sfeer op het feestje. Kies een thema, bepaal welke activiteiten hierop aansluiten en geef de jarige een onvergetelijke dag. Het feestje kan natuurlijk aangevuld worden met limonade en wat lekkers. Hieronder geven we je wat inspiratie voor thema kinderfeestjes die bij FORTtreffelijk gevierd kunnen worden.

Luchtfoto Fort Markenbinnen

1. Zoek de spanning op

Zoek jij een spannend thema voor een kinderfeestje? Laat de kinderen dan in de huid van een detective kruipen. Bij FORTtreffelijk kunnen de kinderen in een escaperoom een heus mysterie oplossen. Er zijn verschillende escaperooms om uit te kiezen. Laat de kinderen bijvoorbeeld ontsnappen uit een geheime bunker. Het feit dat deze escaperooms in een echt fort gespeeld worden, draagt bij aan de overtuiging van het thema van het kinderfeestje.

escaperoom kids

2. Een brandweerfeestje

Veel kinderen vinden brandweerman of -vrouw een erg interessant beroep. Een brandweer kinderfeestje geven is daarom een geweldig idee. Wil je er een onvergetelijke ervaring van maken? Kies er dan voor om op dit thema kinderfeestje een ‘vuurdoop’ te organiseren. Tijdens zo’n vuurdoop mogen de kinderen zelf echt vuur blussen met echt brandweermaterieel. Daarnaast leren de jarige en de gasten alles over het beroep van brandweerman of -vrouw en krijgen ze een explosie te zien. Zo hebben ze een brandweerfeestje nog nooit ervaren.

Brandweer kinderfeestje

3. Tijdreizen als thema kinderfeestje

Hoe cool zou het zijn om door de tijd te kunnen reizen? Tijdens een tijdreis-kinderfeestje lijkt het even alsof dit echt kan. Een speciale kinder GPS-speurtocht brengt kinderen naar verschillende historische locaties. Hier moeten ze aanwijzingen opvolgen en raadsels oplossen om tijdkristallen te verzamelen. Deze kristallen zijn nodig om de gemene tijdrovers te verslaan. Deze combinatie van geschiedenis met een vleugje fantasie maakt het een kinderfeestje om nooit meer te vergeten.

kinder gps speurtocht tijdwachters van het fort

Hulp bij het samenstellen van een feestje?

Twijfel je nog over het thema van het kinderfeestje of weet je niet welke activiteiten het beste bij elkaar passen? Bij FORTtreffelijk helpen we je graag bij het samenstellen van het perfecte kinderfeestje. Neem contact met ons op en we ontzorgen je zo veel mogelijk.

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next