De ultieme gids voor kinderfeestjes: ideeën voor binnen en buiten

De ultieme gids voor kinderfeestjes: ideeën voor binnen en buiten

De ultieme gids voor kinderfeestjes: ideeën voor binnen en buiten

Als ouder wil je van het kinderfeestje van je kind een geweldig succes maken. Je hoopt altijd een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Welke activiteiten zijn nou echt leuk om te ondernemen op een kinderfeestje? Wij hebben een aantal fantastische kinderfeestje ideeën verzameld, waarmee het volgende feestje zeker een groot succes wordt.

Thuis of toch op locatie?

Het organiseren van een geweldig kinderfeestje begint met het verzamelen van inspiratie voor het kinderfeestje. Er zijn heel veel activiteiten die erg leuk zijn om met een groep kinderen te doen. Wat je wilt, is dat het feestje van begin tot einde klopt. Je kunt een kinderfeestje idee voor thuis zoeken, maar een compleet kinderfeestje op een toffe locatie is vaak een veel groter succes. Niet alleen maakt een uitstapje naar een toffe locatie het voor de kinderen specialer, ook is het voor jou als ouder veel gemakkelijker. Bij FORTtreffelijk ontzorgen we je graag tijdens het feestje, waardoor je optimaal met de kinderen kunt genieten.

Fort Markenbinnen

De meest originele kinderfeestje ideeën

Bij FORTtreffelijk kies je uit de meest originele kinderfeestjes ideeën voor kinderen vanaf 7 jaar. Zowel binnen als buiten hebben we verschillende toffe activiteiten. Ons fort bij Markenbinnen vormt hierbij de perfecte locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje. We zetten een aantal van de leukste kinderfeestjes en tofste ideeën voor je op een rijtje.

1. Een explosief brandweerfeestje

Is jouw kind fan van de brandweer of hoopt hij/zij later brandweerman/vrouw te worden? Dan is het brandweerfeestje de Vuurdoop op Fort Markenbinnen een geweldig idee. Tijdens dit feestje mogen de kinderen zelf aan de slag (wel onder professionele begeleiding natuurlijk) met het blussen van brandjes. Ook krijgen ze een explosie te zien en leren ze wat ze moeten doen bij bijvoorbeeld een vlam in de pan. Dat wordt zeker een middag om nooit meer te vergeten.

brandweer verjaardagsfeestje

2. Samenwerken in een escaperoom

Zoek je een tof idee om jouw kinderfeestje binnen te vieren? Dan is de speciale kinder escaperoom de perfecte activiteit. Deze uitdagende escaperoom is speciaal ingericht voor kinderen. Hierdoor is het decor spannend, maar de puzzels niet te lastig. Door samen te werken lossen de kinderen vraagstukken op om zo uit de kamer te ontsnappen. Lukt het binnen de tijd?

escaperoom kids

3. Lasergamen rondom een echt fort

Lasergamen is altijd een goed idee voor op een kinderfeestje, maar lasergamen voor kids bij FORTtreffelijk is helemaal perfect. Bij ons draagt de locatie bij aan het speelplezier. Het spel wordt in of rondom ons fort gespeeld, waardoor het spel direct een uniek karakter krijgt. Bovendien maakt het bij ons lasergame kinderfeestje niet uit of het goed of slecht weer is. Bij mooi weer spelen de kinderen buiten, terwijl jullie bij slecht weer in het fort zelf kunnen lasergamen. De ideale activiteit voor het hele jaar dus.

lasergamen buiten voor de leukste bedrijfsuitjes

4. Op pad tijdens een spannende GPS speurtocht

Een kinderfeestje waarbij de jarige met de andere kinderen door een écht fort lopen om op zoek te gaan naar tijdkristallen? Wie wil dat nou niet? Tijdens deze activiteit zullen de kinderen een GPS speurtocht doen door de tijd. Zo wordt iedereen omgetoverd tot echte Tijdwachter van het Fort en zullen de kinderen actief betrokken worden. Zullen ze op tijd de tijdrovers verslaan? Een actief kinderfeestje idee waarbij moderne techniek en een ouderwetse speurtocht worden gecombineerd!

Stel een uniek kinderfeestje samen

De verschillende kinderfeestjes ideeën bij FORTtreffelijk zijn goed met elkaar te combineren. Hierdoor kan de jarige zelf het meest ideale kinderfeestje samenstellen. Naast de activiteiten bieden we uiteraard ook lekkere hapjes en drankjes aan. Zo wordt de hele dag goed verzorgd en kunnen jullie genieten van een onvergetelijk kinderfeestje. Wil jij ook een geweldig kinderfeestje organiseren in of rondom ons fort? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next