De leukste ideeën om jouw kinderfeestje thuis onvergetelijk te maken

De leukste ideeën om jouw kinderfeestje thuis onvergetelijk te maken

De leukste ideeën om jouw kinderfeestje thuis onvergetelijk te maken

Jij wil jouw kind natuurlijk een onvergetelijk kinderfeestje geven, maar wil je liever thuisblijven? Gelukkig zijn er ook genoeg leuke ideeën voor een kinderfeestje thuis. Kinderfeestjes thuis kunnen alle kanten op. Van een speurtocht door de buurt tot lekker knutselen aan de eettafel. Wij hebben een aantal leuke ideeën voor kinderfeestjes thuis voor je verzameld. 

Op zoek naar een schat

Is jouw kind dol op speuren, puzzels oplossen en schatten zoeken? Dan is een speurtocht door de buurt een geweldig idee. Bedenk aanwijzingen, zet een spoor uit en laat de kinderen samenwerken om alle opdrachten uit te voeren. Je kunt dit zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Het leukste is natuurlijk als de kinderen aan het eind van hun speurtocht een heuse schat ontdekken. Vul hiervoor een mooie kist of mand met bijvoorbeeld snoepjes of kleine prijsjes. Heeft het kinderfeestje thuis een thema? Laat de speurtocht en de prijsjes dan bij dit thema aansluiten. Een andere leuke variatie is een kinder GPS speurtocht op een echt oud fort! Hier zul je wel de deur voor uit moeten, maar wij staan bij Fort Markenbinnen klaar om je warm te ontvangen. 

kinder gps speurtocht tijdwachters van het fort

Slijm maken 

Veel volwassenen gruwelen ervan, maar kinderen vinden het vaak geweldig. Slijm maken is een erg geliefde activiteit voor een kinderfeestje thuis. Er zijn online heel veel filmpjes te vinden van hoe je met simpele ingrediënten zoals lenzenvloeistof, scheerschuim en voedselkleurstof slijm kunt maken. Je kunt er natuurlijk ook nog glitters en andere versiersels doorheen mengen. Laat de kinderen ook nog allemaal een glazen potje versieren, zodat ze hun eigen gemaakte slijm mee naar huis kunnen nemen.

Een spelletjesparcours

Kinderfeestjes thuis hoeven niet moeilijk te zijn. Zet bijvoorbeeld eens een spelletjesparcours uit. Binnen kan dit met verschillende bord- en kaartspelletjes. Buiten kun je bijvoorbeeld een hinkelbaan, een bal met voetbaldoeltjes en springtouwen neerzetten. Je kunt het spelletjesparcours zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Willen de kinderen wat competitie? Laat het ze dan in teams tegen elkaar opnemen. Zijn je kinderen te fanatiek om thuis een competitie aan te gaan? Bij Fort Markenbinnen kunnen alle kids zich uitleven tijdens een potje lasergamen voor kinderen!

Kinderfeestje ideeën FORTtreffelijk

Geen gedoe? Kom naar FortTreffelijk

Er zijn genoeg leuke ideeën voor kinderfeestjes thuis, maar soms heb je geen zin of tijd voor het organiseren van een heel kinderfeestje. En ook de troep opruimen nadat de kinderen zich bij jou thuis hebben uitgeleefd is niet het meest aantrekkelijke klusje. Daarom bieden we bij FORTtreffelijk complete kinderfeestjes op locatie aan. In een echt fort kunnen kinderen bijvoorbeeld uit een kinder escaperoom ontsnappen of een echte vlam doven tijdens een uniek brandweer kinderfeestje. Daarbij nemen we je de organisatie helemaal uit handen. Zo heb jij tijd voor andere dingen, terwijl jouw kind toch een geweldig kinderfeestje beleeft. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op! We kijken graag samen hoe we het meest ideale kinderfeestje kunnen samenstellen. 

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next