Bedrijfsuitje voor 50 Personen: Zo maak je het succesvol!

Bedrijfsuitje voor 50 Personen: Zo maak je het succesvol!

Bedrijfsuitje voor 50 Personen: Zo maak je het succesvol!

Een bedrijfsuitje voor 50 personen organiseren kan een uitdaging lijken, maar met de juiste aanpak kan het een topdag worden voor het hele team. Versterk de teamspirit, vier mijlpalen en maak samen plezier! Een goed gepland bedrijfsuitje kan wonderen verrichten. In deze blog gaan we dieper in op hoe je een bedrijfsuitje voor zo’n grote groep succesvol kunt maken en delen we de leukste activiteiten die ideaal zijn voor een bedrijfsuitje van 50 personen.

Hoe organiseer je een bedrijfsuitje voor 50 personen?

Het organiseren van een bedrijfsuitje voor 50 personen vergt wat extra planning, maar met de juiste aanpak is de organisatie zo geregeld! Stel een duidelijk budget vast en kies activiteiten uit die binnen dit budget vallen. Daarnaast is het alvast inplannen van het vervoer en catering ook belangrijk om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de dag zelf. Zorg er vervolgens voor dat er voldoende teambuilding activiteiten geregeld worden en er genoeg tijd is voor sociale interacties. Hierdoor voelt iedereen zich betrokken en kan je jouw collega’s nog beter leren kennen. Wij bieden jou een hoop mogelijkheden om van jouw bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring te maken!

1. Bedrijfsfeest op een unieke locatie

We bieden op het fort van Markenbinnen het perfecte bedrijfsfeest! Ons karakteristieke fort ligt verscholen in het groen en is nog altijd het authentieke fort van de Stelling van Amsterdam. Een plek waar je het meest originele feest kan houden geheel naar eigen wens én in jullie huisstijl. Bij een bedrijfsfeest hoort een goede borrelhap, een lekkere snack of een volledig buffet. Wij werken met professionele cateraars die zorgen dat je niets tekort komt. En in dit alles kunnen wij je ruimschoots voorzien. Of het nou een Italiaans menu, een uitgebreide barbecue of een stamppottenbuffet moet zijn. Wij regelen het. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar mogelijkheden om een uniek bedrijfsfeest te organiseren. 

Fort Markenbinnen familiedag organiseren

Teamplezier op zijn best met gecombineerde activiteiten

Om je team beter te leren kennen, is het slim om in kleinere groepen op stap te gaan. Op die manier is er echt tijd om met elkaar te praten. Selecteer teamleden die je niet vaak spreekt en ontdek elkaar op een leuke manier. Verdeel je team dus in groepen en kies verschillende activiteiten uit. Wissel af en laat zien waar jouw team goed in is! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

2. Escape room

Stap voor je bedrijfsuitje met 50 personen binnen in ruimtes vol spanning en los de raadsels op van onze escaperooms, gevestigd in een authentiek fort. Ontdek de verborgen geheimen van vroeger en boek jouw ontsnappingservaring bij FORTtreffelijk. Kies uit één van onze te gekke escaperooms: De Krijgsgevangenis of Ontmantel de Bom. Deze escaperooms zijn geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen. De moeilijkheidsgraad is uitdagend, maar haalbaar en zorgt voor spanning en plezier voor het hele team! De ervaring duurt een uur.

Escape rooms boeken

Escape room de krijgsgevangenis

3. Lasergamen

Lasergamen is niet zomaar een spel, maar een teamspel waarbij twee teams elkaar uitdagen om punten te verdienen. Gewapend met een ‘lasergeweer’ en helm is het doel om tegenstanders uit te schakelen zodra de laser van de een de ander raakt. Voor de actieve deelnemers is dit altijd een hit, hoewel het af en toe voor wat frustratie kan zorgen. Het vereist teamwork en daarom is het de perfecte activiteit voor bedrijfsuitjes! Lasergamen is geschikt voor groepen vanaf 6 personen, waardoor het ideaal is voor een bedrijfsuitje met 50 personen. Bij reservering wordt het speelveld exclusief voor jullie groep gereserveerd. De lasergame-ervaring zelf duurt een uur. 

Lasergamen boeken

Lasergamen volwassenen

4. Pubquiz on tour

Terwijl een groep van het team zich behoudt met een spannend ontsnappingsspel, kunnen de ware quiz liefhebbers genieten van onze ‘Pubquiz on Tour’. Tijdens een verkenningstocht door het fort van Markenbinnen, dagen jullie elkaar uit met vragen uit diverse categorieën. Test je kennis en blijf tegelijkertijd actief bezig! Denk je dat jouw team de slimste en snelste kan zijn?

Pubquiz on tour boeken

pubquiz on tour

Streep een succesvol bedrijfsuitje voor 50 personen van je to-do lijstje!

Ben je klaar om jouw bedrijfsuitje voor 50 personen te organiseren? We staan klaar om je hierbij te helpen! Wil je het bedrijfsuitje combineren met verschillende activiteiten of catering? We regelen het graag voor je, neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next