Ga samen de ultieme beleving aan in de wereld van VR games tijdens jouw bedrijfsuitje

Ga samen de ultieme beleving aan in de wereld van VR games tijdens jouw bedrijfsuitje

Ga samen de ultieme beleving aan in de wereld van VR games tijdens jouw bedrijfsuitje

Mag jij het volgende bedrijfsfeest organiseren en wil jij echt eens wat origineels gaan doen met alle collega’s? Dan ben je bij FORTtreffelijk aan het juiste adres. Niet alleen is het Fort van Markenbinnen een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje, ook kun je bij ons allerlei originele activiteiten beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een VR game bedrijfsuitje? We vertellen je er graag meer over.

Welke VR game kiezen jullie tijdens het bedrijfsuitje?

Bij FORTtreffelijk kun je verschillende Virtual Reality Escape games spelen. Tijdens zo’n spel waan je je echt even in een andere wereld. Een VR-bril en headset zorgen ervoor dat het echt lijkt alsof je op een andere plek bent. Ga in Egypte op zoek naar oude artefacten, redt de Franse Notre Dame van een vreselijke brand of reis juist naar de toekomst om de apocalyps te voorkomen. Welk scenario jullie ook kiezen, samen met je team moet je lastige raadsels en puzzels oplossen om het spel tot een goed einde te brengen. 

Met meerdere teams spelen

Tijdens een VR game bedrijfsfeest kunnen jullie steeds in kleine groepjes een VR game spelen. De meeste van deze spellen zijn geschikt om met 4 personen tegelijkertijd te spelen. Deel de collega’s dus in kleine groepjes in en ga allemaal de uitdaging aan. Wie weet als snelste de uitdagingen op te lossen?

vr game

Combineer met andere activiteiten

De spellen tijdens een VR game bedrijfsuitje zijn steeds in kleine groepjes te spelen. Kom je met een grotere groep, dan kun je de VR game goed combineren met andere activiteiten. Je kiest bij FORTtreffelijk uit diverse andere activiteiten. Zowel buiten als binnen is er van alles te beleven. Zo stellen jullie zelf het ideale bedrijfsuitje voor jullie bedrijf samen.

Compleet ontzorgd tijdens jullie bedrijfsfeest

Of jullie tijdens het bedrijfsuitje alleen een VR game willen spelen of dat jullie een hele dag vol met leuke activiteiten plannen, bij FORTtreffelijk doen we er alles aan om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren. Combineer de activiteiten met heerlijke hapjes en drankjes. Willen jullie samen genieten van een uitgebreide lunch of schuiven jullie aan het eind van de dag aan voor een heerlijk buffet? Ook borrelhapjes en drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij ontzorgen jullie zoveel mogelijk, zodat jullie van een geweldig bedrijfsuitje kunnen genieten.

Willen jullie weten wat we voor jullie volgende VR game bedrijfsuitje kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen stellen we een perfect passend programma samen.

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next