Bedrijfsuitje ideeën: ontdek de leukste en meest originele activiteiten voor een geslaagd teamuitje

Bedrijfsuitje ideeën: ontdek de leukste en meest originele activiteiten voor een geslaagd teamuitje

Bedrijfsuitje ideeën: ontdek de leukste en meest originele activiteiten voor een geslaagd teamuitje

Bedrijfsuitjes zijn hartstikke leuk en waardevol voor jouw werknemers. Niet alleen zorgt een teamuitje voor wat welverdiende ontspanning, het versterkt ook de banden tussen de verschillende teamleden. Hierdoor zal iedereen na het bedrijfsuitje met frisse energie weer aan het werk gaan. Voor een geslaagd teamuitje is er wel wat voorbereiding nodig. Zoek jij de leukste bedrijfsuitjes ideeën? We geven je graag wat inspiratie.

1. Ga samen op escapetocht

Samenwerken, opdrachten uitvoeren en raadsels kraken, het komt allemaal aan bod tijdens de leuke en spannende escapetocht bij FORTTreffelijk. In groepjes gaan jullie op pad rondom het Fort. Tijdens jullie wandeling krijgen jullie verschillende opdrachten en raadsels die jullie samen moeten oplossen. Wie weet de code het eerste te kraken? Als je tijdens het bedrijfsuitje teambuilding belangrijk vindt, is de escapetocht een echte aanrader. Alleen door samen te werken zullen jullie de code kunnen kraken. Zijn de weersvoorspellingen niet zo goed? Dan is een escaperoom een geweldig bedrijfsuitje idee. 

2. Leef je uit tijdens lasergamen

Nog een fantastisch bedrijfsuitje idee: maak twee teams en ga de strijd met elkaar aan op het lasergame-terrein. Ren, verstop, schiet en besluip je tegenstander. Het team dat aan het eind van het spel de meeste punten heeft behaald door de tegenstander uit te schakelen wint. Door goed samen te werken met je teamleden hebben jullie meer kans op de overwinning. Veel mensen vinden lasergamen een van de leukste bedrijfsuitjes. Het is actief, je mag je even helemaal uitleven en je wil natuurlijk voor de winst gaan. Een perfecte activiteit voor een fijne teamdag.

lasergamen buiten voor de leukste bedrijfsuitjes

3. Pubquiz on Tour

Zoek jij bedrijfsuitje ideeën waarbij je het wat rustiger aan kunt doen, maar jullie wel nog actief samen bezig zijn? Dan is een Pubquiz on Tour een fijne activiteit. In groepjes van 4 tot 6 personen gaan jullie op onderzoek uit in het Fort. Onderweg komen jullie QR-codes tegen. Scan de code met een tablet en je krijgt een aantal vragen te zien. Na het beantwoorden van de vragen moeten jullie op zoek naar de volgende locatie. Zo speuren jullie het hele Fort door, terwijl jullie leuke, lastige en verrassende vragen beantwoorden. Het team met de meeste goed beantwoorde vragen wint.

Maak de teamdag compleet

Naast leuke bedrijfsuitje ideeën, biedt FORTTreffelijk ook alles om je teamdag helemaal compleet te maken. Wil je de dag afsluiten met een heerlijk buffet? Wil je alle medewerkers trakteren op een uitgebreide lunch? Of willen jullie tussen de activiteiten door samen genieten van een drankje en een snack? Het is allemaal mogelijk. Graag stellen we een op maat gemaakt pakket voor jullie samen. Neem contact met ons op en we kijken samen wat er mogelijk is. 

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next