Oktober 27

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Tot ziens volgend jaar!

The Prison of Insanity (14+ of voor de echte waaghalzen)​

Het fort bij Markenbinnen opent 27 oktober 2023, van 20.00 tot 22.00 uur haar deuren voor deze spannende walkthrough spooktocht experience!

Durven jullie het aan?

“The prison of insanity,” zo stond dit fort vroeger bekend. Dit fort diende ooit als gevangenis voor geesteszieken, waar de cipiers de controle verloren en de gevangenen de gevangenis overnamen. Het gebied werd afgesloten om te voorkomen dat de ‘gekken’ naar buiten zouden ontsnappen en uitgehongerd zouden sterven. Zonder toestroom van voorzieningen van voedsel en andere levensmiddelen zou het niet lang moeten duren. Omwonende hoorden kreten vanuit de gevangenis; uit hongersnood begonnen ze de cipiers, en daarna elkaar, af te slachten…

Nu, vele jaren later, is er weer leven waargenomen binnen de muren. Wat schuilt er in de Prison of Insanity? Ontdek het in deze walkthrough, maar wees gewaarschuwd – je zou er niet levend uit kunnen komen…

Tijdens deze walkthrough spooktocht zullen groepen een route lopen in en om het fort, de Prison of Insanity. Bij deze experience zal er gebruik gemaakt worden van licht- en geluidseffecten en ‘scare actors’.

Voor de bezoekers

Praktische informatie

De spooktocht zal ongeveer 25 minuten duren. Per tijdslot kan er een groep met (bijna) volwassenen naar binnen van minimaal 2, maximaal 6 personen. De kosten zijn €12,50 per persoon. Voor en na de Halloween spooktocht is het mogelijk om op de locatie een drankje en een snack te kopen in de genieloods bij het Fort. Onze locatie is helaas niet bereikbaar met het OV, maar beschikt wel over voldoende parkeerruimte voor auto’s, fietsen en scooters.

Leeftijdsbeperking! Deze spooktocht experience is geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar, jongere deelnemers zijn toegestaan op eigen risico en onder begeleiding van een volwassenen.

Reserveren voor de Halloween spooktocht kan hier

Na reserveren is het ook mogelijk op onze locatie te betalen. Zorg ervoor dat je een tijdslot reserveert op de website en bij betaalmethode kiest voor ‘betaling op locatie’. Betalingen op locatie kunnen zowel contant als met pin worden gedaan.

Er is de mogelijkheid om na afloop nog even na te praten met een hapje en drankje.

Heb je vragen over de spooktocht experience voor (bijna) volwassenen? Neem contact met ons op via e-mail (info@fort-treffelijk), het contactformulier, of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 6 81513717. Bekijk hier ook zeker onze speciale spooktocht voor kinderen!

Toegankelijkheid halloween griezeltocht

Deze activiteit is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Mensen met epilepsie of hartklachten opgelet; de spooktocht kan door kinderen als spannend worden ervaren en er zal ook gebruikgemaakt worden van een stroboscoop verlichting.