SPOOKTOCHT

Oktober 27

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Tot ziens volgend jaar!

Let op!
'De Duistere Gevangenis' is helemaal uitverkocht!
Alleen voor 'Prison of Insanity' (14+) zijn nog tijdsloten beschikbaar!

De Duistere Gevangenis

Het fort bij Markenbinnen opent 27 oktober 2023, van 17.00 tot 19.00 uur haar deuren voor deze spannende halloween griezeltocht voor kinderen tot en met 13 jaar!

Durven jullie het aan?

Waan je in de duistere gevangenis! Dit fort diende vroeger als een inrichting voor geesteszieken, waar de gevangenen de controle overnamen. Het gebied werd afgesloten om te voorkomen dat de ‘gekken’ zouden ontsnappen. Nu, vele jaren later, is besloten te onderzoeken wat er is overgebleven in deze gevangenis. Alleen de dappersten worden naar binnen gestuurd…

Het zal een spannende ervaring zijn, met donkere gangen, licht- en geluidseffecten, maar wees gerust, we maken de spooktocht niet te eng voor de kinderen.

Voor de bezoekers

Praktische informatie

De griezeltocht zal ongeveer 25 minuten duren. Per tijdslot kan er één groep naar binnen van minimaal 2 en maximaal 8 kinderen, onder begeleiding van minstens 1 volwassene. De kosten zijn €9,95 per kind; volwassen begeleiders zijn gratis. Voor en na de tocht is het mogelijk om op de locatie een drankje en een snack te kopen in de genieloods bij het Fort. Onze locatie is helaas niet bereikbaar met het OV, maar beschikt wel over voldoende parkeerruimte voor auto’s, fietsen en scooters.

Reserveren voor de spooktocht voor kinderen kan hier

Na het reserveren is het ook mogelijk op onze locatie te betalen. Zorg ervoor dat je een tijdslot reserveert op de website en bij betaalmethode kiest voor ‘betaling op locatie’. Betalingen op locatie kunnen zowel contant als met pin worden gedaan. Lijkt het jullie ook leuk om een frietje met snack te eten? Ook dat kan! Dit zullen wij na afloop van de tocht serveren.

Heb je vragen over de halloween griezeltocht? Neem contact met ons op via e-mail (info@fort-treffelijk), het contactformulier, of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 6 81513717. Toe aan een grotere uitdaging? Meld je dan aan voor onze spooktocht voor volwassenen!

Toegankelijkheid halloween griezeltocht

Deze activiteit is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Mensen met epilepsie of hartklachten opgelet; de spooktocht kan door kinderen als spannend worden ervaren en er zal ook gebruikgemaakt worden van een stroboscoop verlichting.