Op vakantie in Noord-Holland? Of op zoek naar een leuke activiteit met de kids? Ga dan naar FORTtreffelijk, hét best bewaarde geheim bij Markenbinnen, zo’n 20 minuten onder Alkmaar. Met supercoole activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar. En de ouders? Die vermaken zich bij ons ook uitstekend!

Bekijk alle kinderfeestjes
  • 6 tot 16 personen

  • 7 tot 17 jaar

  • €21,00 per kind

  • €4,50 friet & snack

Leuke kinderuitjes, ook als het regent

Regenachtige dagen in de vakantie maken het er meestal niet gezelliger op. Tenzij je iets gaat ondernemen waar iedereen veel plezier aan beleeft. Leuke kinderuitjes die bovendien niet zo alledaags zijn. Dat kan bij FORTtreffelijk. Een echt fort waar je binnen én buiten kunt rondlopen, rondrennen en van alles gaat beleven. Ideaal voor een dagje uit met de kids.

Lasergamen, escaperoom of brandweeroefeningen

Bij FORTtreffelijk worden heel vaak brandweeroefeningen gedaan. Een stoere locatie dus waar we wel wat gewend zijn. Vandaar dat je bij ons ook allerlei activiteiten kunt doen. Zoals een escaperoom feestje waarbij je met slim nadenken en samenwerken moet proberen zo snel mogelijk uit een afgesloten kamer te komen. Of een lasergame die je gewoon in het fort zelf speelt. Terwijl jij door de gangen rent, verbergt de tegenstander zich bij het Terreplein of de Potterne. Boek dan een lasergame feestje. Gegarandeerd plezier voor de kinderen, hun vriendjes en als je wilt ook voor jullie zelf. En wil je het wat spannender maken? Dan huur je er echte walkie-talkies bij en plaatsen we extra targets voor meer punten.

Kinderactiviteiten bij mooi en slecht weer

FORTtreffelijk is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Een historische plek die bovendien mooi verscholen ligt in het groen. Zowel binnen als buiten kunnen de verschillende kinderactiviteiten georganiseerd worden. Of het mooi of slecht weer is, bij ons kun je altijd terecht.

Reserveer jullie dagje uit met kinderactiviteiten snel

Op FORTtreffelijk kun je het hele jaar door jouw kinderfeestje vieren. Maar als je gewoon een dagje uit wilt en kinderactiviteiten of kinderuitjes zoekt in de regio Alkmaar, dan ben je net zo goed welkom. Bel of mail wel eerst even, dan reserveren we voor jullie de gewenste activiteit en zorgen wij dat jullie hier op FORTtreffelijk een hele leuke dag beleven. Tot snel!

Meer weten?

    Zoek je leuke kinderuitjes, ook als het regent?

    Ik wil meer informatie!