Fort-Knight

Over deze activiteit

Een interactieve speurtocht rond het oude fort

Een verrader is langs het oude fort van Markenbinnen weggevlucht… en om hem op te sporen hebben we een groep slimmeriken nodig! De verrader heeft wat sporen achtergelaten, en die sporen vormen een spannende kinder gps speurtocht rond het fort. Kunnen jullie ontdekken wie de verrader van het fort is? 

Dit is wat jou te wachten staat

Afhankelijk van het aantal kinderen wordt de groep opgedeeld in teams van 3 of meer kinderen. Uitgerust met een tablet en portofoon en in stoere outfits gaan jullie op pad. Terwijl je het fort afdwaalt, kom je langs punten met aanwijzingen. Op je tablet verschijnt daarover een vraag of opdracht. Heb je de vraag goed beantwoord of de opdracht goed uitgevoerd? Dan kun je op zoek naar het volgende punt met een aanwijzing. Het doel is om met je team zoveel mogelijk punten te scoren tijdens de tocht. Het team met de meeste punten wint het spel.

Kies nog een activiteit uit

Ben je al op de hoogte van onze andere activiteiten? Fort Knight is ook te combineren met een escaperoom, vuurdoop of lasergamen!

Vanaf het moment dat het aantal kinderen en de datum is geselecteerd in het boekingssysteem, kun je eenvoudig een andere activiteit naast Fort Knight boeken!

Hebben jullie nog zin in wat lekkers? Sluit je feestje af met een frietje en een snack! Ook dit kun je als extra toevoegen.

Ben jij klaar voor de tofste gps speurtocht van Noord-Holland?

Ben jij enthousiast geraakt over dit unieke kinderfeestje vlakbij Alkmaar? Boek hem dan direct via de knop rechts op je scherm. Wist je dat je bij ons ook activiteiten kunt combineren? Wij van FORTtreffelijk denken graag mee over hoe we jouw kinderfeestje onvergetelijk kunnen maken. Wij plannen jouw dag van A tot Z, en jullie hoeven alleen nog maar heel veel plezier te maken en te genieten! Neem contact met ons op via ons contactformulier, of via WhatsApp.

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen