Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Locatie met veelzijdige ruimtes voor het geven van workshops, in Noord-Holland

Op zoek naar een locatie voor de workshop die je gaat geven? Kijk eens binnen bij FORTtreffelijk! Op een authentiek fort bij Markenbinnen hebben wij talloze kleine en grote ruimtes voorzien van alle faciliteiten en buitenruimtes. Geschikt voor trainingen, cursussen en workshops. Kom snel langs en geef jouw workshop bij FORTtreffelijk!

Neem contact op!

Voor trainingen, cursussen en workshops

FORTtreffelijk is gevestigd in het fort bij Markenbinnen. Een locatie waar altijd al veel trainingen gegeven worden zoals BHV-trainingen, brandweeropleidingen en EHBO-cursussen. We weten hier dus wat je nodig hebt als je een workshop geeft en we helpen je om ook van jouw workshop een succes te maken.

Inspirerende omgeving

De locatie is al heel veelzijdig en multifunctioneel. Zo zijn er verschillende ruimtes van waaruit je direct naar buiten kunt gaan. En is het mooi weer? Dan is de omgeving van het fort sowieso geschikt om buiten een workshop te geven, als het thema van jouw workshop zich daarvoor leent natuurlijk. Maar wil je een deel van de dag buiten doorbrengen? Dan kun je terecht op een ruime groene weide met bomen en omringd door een gracht. Een heerlijke inspirerende omgeving middenin ons mooie Noord-Hollands landschap!

Locatie met veel voordelen

Ook aan praktische voordelen is het hier bij het fort geen gebrek. Je kunt hier bijvoorbeeld gratis parkeren, er is ruimte genoeg. Er zijn ruimtes voor grote en kleine groepen en mogelijkheden voor breakoutsessies als je een grotere groep tijdelijk wilt opsplitsen in een paar kleinere groepjes. En natuurlijk is er genoeg catering beschikbaar. Van de thee en koffie tijdens de workshop tot een smakelijke lunch of borrelhapje achteraf. En wil je de dag met een maaltijd afsluiten? Dan kunnen we ook dat regelen.

Meer weten of een offerte?

Welke workshop je ook gaat geven, voor een locatie kun je altijd bij ons terecht. Mail of bel ons even voor meer informatie of een offerte. En wil je de ruimtes eerst zelf bekijken? Maak dan een afspraak en we leiden je graag rond. Tot ziens bij FORTtreffelijk!

 • Ruimtes voor groepsgroottes van 5 – 150 personen
 • Zowel binnenruimtes als buitenlocaties
 • Invulling naar wens voor o.a. catering, aankleding en muziek
 • Centraal gelegen tussen Alkmaar, Amsterdam en Zaandam
 • Gratis parkeren
Ja, ik wil meer weten over de locaties in het fort voor workshops!

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten