Fort-Knight

Fort-Knight

Over deze activiteit

Een interactieve speurtocht rond het oude fort

Een verrader is langs het oude fort van Markenbinnen weggevlucht… en om hem op te sporen hebben we een groep slimmeriken nodig! De verrader heeft wat sporen achtergelaten, en die sporen vormen een spannende kinder gps speurtocht rond het fort. Kunnen jullie ontdekken wie de verrader van het fort is? 

Dit is wat jou te wachten staat

Afhankelijk van het aantal kinderen wordt de groep opgedeeld in teams van 3 of meer kinderen. Uitgerust met een tablet en portofoon en in stoere outfits gaan jullie op pad. Terwijl je het fort afdwaalt, kom je langs punten met aanwijzingen. Op je tablet verschijnt daarover een vraag of opdracht. Heb je de vraag goed beantwoord of de opdracht goed uitgevoerd? Dan kun je op zoek naar het volgende punt met een aanwijzing. Het doel is om met je team zoveel mogelijk punten te scoren tijdens de tocht. Het team met de meeste punten wint het spel.

Kies nog een activiteit uit

Ben je al op de hoogte van onze andere activiteiten? Fort Knight is ook te combineren met een escaperoom, vuurdoop of lasergamen!

Vanaf het moment dat het aantal kinderen en de datum is geselecteerd in het boekingssysteem, kun je eenvoudig een andere activiteit naast Fort Knight boeken!

Hebben jullie nog zin in wat lekkers? Sluit je feestje af met een frietje en een snack! Ook dit kun je als extra toevoegen.

Ben jij klaar voor de tofste gps speurtocht van Noord-Holland?

Ben jij enthousiast geraakt over dit unieke kinderfeestje vlakbij Alkmaar? Boek hem dan direct via de knop rechts op je scherm. Wist je dat je bij ons ook activiteiten kunt combineren? Wij van FORTtreffelijk denken graag mee over hoe we jouw kinderfeestje onvergetelijk kunnen maken. Wij plannen jouw dag van A tot Z, en jullie hoeven alleen nog maar heel veel plezier te maken en te genieten! Neem contact met ons op via ons contactformulier, of via WhatsApp.

Voor de bezoekers

FORTtreffelijke ervaringen

Jeffrey Kaag
Jeffrey Kaag
Read More
Super leuke activiteiten voor kinderfeest. Leuke escaperoom, uitgebreide uitleg bij de vuurdoop en enthousiast, aardig en geduldige begeleiding door het personeel. Een absolute aanrader!
Remy Beentjes
Remy Beentjes
Local Guide
Read More
Leuk kinderfeestje gehad vandaag. Eerst lasergamen en later escape room. Voor kinderen tussen 7-12 was dit prima. Tussendoor limo met chips, achteraf patat met een snack. Allemaal heel goed verzorgd, leuke begeleiding ook!
Renate
Renate
Local Guide
Read More
Fantastische locatie voor een kinderfeestje of een evenement. Wij combineerden de vuurproef met lasergamen en eten en het was top geregeld. Alles sloot goed op elkaar aan, de uitleg en begeleiding was goed en de 11 meiden (van 11 en 12 jaar) vonden het geweldig.
Previous
Next
Renate
Renate
Organisator
Read More
Wat een ontzettend leuk plek voor kinderfeestjes. Channa heeft haar 11de verjaardag gevierd met haar vriendinnen. Ze hebben de escape room en lasergamen gedaan. Ik heb alleen maar gehoord dat ze het onwijs leuk, gaaf en spannend vonden. Echt een aanrader!!!
Anna
Anna
Organisator
Read More
We hebben vandaag een kinderfeestje bij FORTtreffelijk gevierd met escaperoom en lasergamen. De kids (9 jaar oud) hebben een geweldige middag gehad. Ze werden super begeleid + met eten en drinken verzorgd en dat op een hele speciale locatie. Volgend jaar weer en dan doen we één van de andere activiteiten. 👍🏻👍🏻👍🏻
Renate
Renate
Organisator
Read More
Vandaag mijn zoon zijn feestje bij fort treffelijk gegeven. Wat was het geweldig!! Leuk ontvangst, goede uitleg, heel veel sfeer, mooie accommodatie, kinderen zeer blij en tevreden!! Ik raad dit zeker aan als kinder feestje
Previous
Next

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

De activiteit Fort Knight is volledig buiten, maar kan bij alle weersomstandigheden doorgaan, al kunnen wij ons voorstellen dat het bij slecht weer geen pretje is! Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen we nog kijken naar een alternatieve activiteit.

Fort Knight is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud, maar is zeker ook leuk om te spelen als de kinderen al iets ouder zijn!

Het is voor de ouders ook zeker mogelijk om mee te lopen met de activiteit. Het is natuurlijk wel het leukst als de kinderen alle opdrachten en puzzels zelf kunnen uitvoeren!

Nee, zeker niet! Wij merken dat de kinderen altijd enorm veel energie hebben bij een kinderfeestje. Na de eerste activiteit is er altijd even een korte rustpauze met limonade en een zakje chips. Zo kan iedereen weer even op adem komen en weer met frisse energie starten voor de tweede activiteit.