Kinderen

Superspannende feesten
Voor kids van 8 tot 15 jaar
Nodig snel jouw vrienden uit!

KidsFort kinderfeestjes, van 8 t/m 16 jaar

Op zoek naar een unieke locatie voor een kinderfeestje?

We hebben momenteel 5 vaste programma’s samengesteld maar uiteraard kan er in overleg altijd een feestje volledig op maat worden georganiseerd, laat je fantasie de loop en neem contact op!

Neem contact op

KidsFort – Feestjes voor kinderen op het fort

Kinderfeestjes, verjaardagspartijtjes of unieke feesten met jouw vrienden vier je hier op FORTtreffelijk, het fort bij Markenbinnen. In dit fort, het best bewaakte geheim, kun je speuren, magische feesten geven, bijzondere missies volbrengen of mysteries oplossen… Durf jij het aan? Nodig je vrienden dan snel uit!

Verjaardagspartijtje

Vier jij binnenkort jouw verjaardag en word je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan kun je een magisch kinderpartijtje vieren op FORTtreffelijk. Speur door de ruimtes van het fort en beleef hier spannende avonturen. Volbreng een missie van een bijzondere opdracht of los het mysterie van de verdwenen soldaat op. Of maak hier jouw eigen film met jouw vrienden. Beleef het FORTexperience met je vrienden op jouw eigen, supercoole verjaardagsfeestje!

Vet feestje op een chill locatie

Waar is het feestje? Hier… op FORTtreffelijk. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en wil je met jouw vrienden een feest vieren op een echte chill locatie? Kom dan eens kijken bij FORTtreffelijk. Of je het nu alleen of met een paar anderen viert, voor jouw verjaardag of omdat je een diploma hebt gehaald, op het fort bij Markenbinnen hebben we alles in huis om er een vet feest van te maken. Gewoon een superdansfeest of een apart evenement. Maak bijvoorbeeld jullie eigen film of doe een survival in en rond het fort.

Feestjes voor jongens en meisjes op dit fort

Feestjes op FORTtreffelijk zijn niet de gewone feestjes. Het wordt wel compleet verzorgd en gegarandeerd onvergetelijk. Jongens en meisjes die een feestje willen dat anders is dan de andere feestjes komen eens met ons praten. Dan bedenken we samen een thema met het fort als uniek decor. En de lekkere hapjes en natuurlijk alcoholvrije drankjes regelen we gewoon ook voor je.

Feesten voor kids op FORTtreffelijk

  • Feesten van 8-12 of van 12-16 jaar
  • Supercool en chill gegarandeerd
  • Dansen, speuren, film maken of survivallen, alles is mogelijk
  • Met lekker eten en drinken
  • Voor verjaardagen, diploma’s of waarom jij ook jouw feest wilt geven!
fort-markenbinnen-kinderfeestje-educatief
fort-markenbinnen-kinderfeestje-raadsel

Meer weten? Kom dan langs!

Nieuwsgierig naar FORTtreffelijk?
Neem dan contact met ons op, we geven je graag een rondleiding of vul het aanvraagformulier hiernaast in.
Als je langs wilt komen, neem je dan wel je ouders mee?

Reserveren KidsFort feestjes