KidsFort – Kinderfeestje van 8 – 17 jaar in Noord Holland

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jouw kinderfeestje? Of een bijzondere plek om een stoer uitje met de kids te beleven? Dan kom je naar FORTtreffelijk, het KidsFort bij Markenbinnen in Noord-Holland, voor je ouders ook leuk, het is heel centraal gelegen vlakbij Alkmaar en net boven Amsterdam. Voor kinderen van 8 tot 17 jaar is hier van alles te beleven; lasergamen, meerdere escaperooms, brandweeractiviteiten en veel meer.

Op dit moment zijn er 5 verschillende kinderfeestjes in ons programma maar deze kunnen we altijd aanpassen en een kinderfeestje op maat organiseren. Laat je fantasie de vrije loop en neem contact met ons op voor een te gek kinderfeestje van 8 – 17 jaar in Noord Holland!

Voor kinderfeestjes of stoere activiteiten voor kids

Kinderfeestjes, verjaardagspartijtjes of stoere activiteiten met jouw vrienden beleef je hier op FORTtreffelijk, het fort bij Markenbinnen, vlakbij Alkmaar. In dit fort, het best bewaakte geheim, kun je speuren, magische feesten geven, bijzondere missies volbrengen of mysteries oplossen… Durf jij het aan? Nodig je vrienden dan snel uit!

Kinderfeestje

Vier jij binnenkort jouw verjaardag? Voor kinderen van 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 en 17 jaar, het wordt altijd supercool als je het hier op het fort viert. Samen met jouw vrienden speur je door de ruimtes van het fort en beleef je er spannende avonturen.

Volbreng een missie van een bijzondere opdracht of los het mysterie van de verdwenen soldaat op. Ga lasergamen, op survival of ontdek de code in de escaperoom. Alles is mogelijk, maar het is altijd verrassend!

Vet feestje op een chill locatie

Waar is het feestje? Hier… op FORTtreffelijk. Ben jij tussen de 12 en 17 jaar oud en wil je met jouw vrienden een feest vieren op een echte chill locatie? Kom dan eens kijken bij FORTtreffelijk. Of je het nu alleen of met een paar anderen viert, voor jouw verjaardag of omdat je een diploma hebt gehaald, op het fort bij Markenbinnen hebben we alles in huis om er een vet feest van te maken.

Een superdansfeest, apart evenement of vet feest met stoere activiteiten.

Feestjes voor jongens en meisjes op het fort

Feestjes op FORTtreffelijk zijn niet de gewone feestjes. Het wordt wel compleet verzorgd en gegarandeerd onvergetelijk. Jongens en meisjes die een feestje willen dat anders is dan de andere feestjes komen eens met ons praten. Dan bedenken we samen een thema met het fort als uniek decor. En de lekkere hapjes en natuurlijk alcoholvrije drankjes regelen we ook gewoon voor je.

Kinderfeestjes of activiteiten voor kids, binnen en buiten

  • Feestjes voor kinderen van 8 tot 17 jaar
  • Of stoere, leuke activiteiten buiten én binnen, in Noord-Holland
  • Supercool en chill gegarandeerd
  • Dansen, speuren, lasergamen of survivallen, alles is mogelijk
  • Met lekker eten en drinken
  • Voor verjaardagen, diploma’s of waarom jij ook jouw feest wilt geven!

Nieuwsgierig naar FORTtreffelijk?

Neem dan eens contact met ons op en we geven je graag een rondleiding. Neem je wel je ouders mee? Dan regelen we met hen de saaie details!

Deze kinderfeestjes zijn ook populair