Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Compleet kinderfeestje nabij Alkmaar

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jouw kinderfeestje? Of een bijzondere plek om een leuk en stoer uitje met de kids te beleven? Dan ga je naar FORTtreffelijk, het KidsFort bij Markenbinnen in Noord-Holland. Vier jouw kinderfeestje in het fort en beleef van alles zoals; lasergamen, escaperooms, brandweeractiviteiten, interactieve games en veel meer. Zowel binnen als buiten dus ook als het slecht weer is, heb je hier een superleuke dag!

Leuk uitje met kinderen en kinderfeestjes

Markenbinnen vind je in Noord-Holland vlakbij Alkmaar, net boven Amsterdam. Voor kinderen van 7 tot 17 jaar hebben we hier verschillende activiteiten en kinderfeestjes. Of je nu een leuk uitje voor de kinderen zoekt of een kinderfeestje buiten de deur wilt vieren, bij ons ben je welkom! En heb je vragen of wil je een kinderfeestje op maat? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag hoe we ook jouw te gekke kinderfeestje kunnen organiseren!

Neem contact op!

Voor kinderfeestjes of stoere activiteiten voor kids

Kinderfeestjes, verjaardagspartijtjes of stoere activiteiten met jouw vrienden beleef je hier op FORTtreffelijk, het fort bij Markenbinnen, vlakbij Alkmaar. In dit fort, het best bewaakte geheim, kun je speuren, magische feesten geven, bijzondere missies volbrengen of mysteries oplossen… Durf jij het aan? Nodig je vrienden dan snel uit!

Kinderfeestje in Fort Markenbinnen

Vier jij binnenkort jouw verjaardag? Voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 en 17 jaar, het wordt altijd supercool als je het hier op het fort viert. Samen met jouw vrienden speur je door de ruimtes van het fort en beleef je er spannende avonturen. Volbreng een missie van een bijzondere opdracht of los het mysterie op van de vergiftigde generaal. Ga lasergamen, speel Fort Knight of ontdek de code in de escaperoom. Alles is mogelijk, maar het is altijd verrassend!

Sweet 16, dansfeest of een vet feest met stoere activiteiten

Waar is het feestje? Hier… op FORTtreffelijk! Ben jij tussen de 12 en 17 jaar oud en wil je met jouw vrienden een feest vieren op een echte chill locatie? Kom dan eens kijken bij FORTtreffelijk. Of je het nu alleen of met een paar anderen viert, een feest geeft voor jouw verjaardag of omdat je een diploma hebt gehaald, op het fort bij Markenbinnen hebben we alles in huis om er een geweldig feest van te maken. Van een echt dansfeest, een Sweet Sixteen party of een vet feest met stoere activiteiten… Wij organiseren jouw feest zoals jij dat wilt!

Feestjes voor jongens en meisjes op het fort

Feestjes op FORTtreffelijk zijn niet de gewone feestjes. Het wordt wel compleet verzorgd en gegarandeerd onvergetelijk. Jongens en meisjes die een feestje willen dat anders is dan de andere feestjes komen eens met ons praten. Dan bedenken we samen een thema met het fort als uniek decor. En de lekkere hapjes en natuurlijk alcoholvrije drankjes regelen we ook gewoon voor je.
Kinderfeestjes of activiteiten voor kids, binnen en buiten

 • Feestjes voor kinderen van 7 tot 17 jaar
 • Of stoere, leuke activiteiten buiten én binnen, in Noord-Holland
 • Supercool en chill gegarandeerd
 • Dansen, speuren, lasergamen…., alles is mogelijk
 • Met lekker eten en drinken
 • Voor verjaardagen, diploma’s of waarom jij ook jouw feest wilt geven!

Nieuwsgierig naar FORTtreffelijk?

Neem dan eens contact met ons op en we geven je graag een rondleiding. Neem je wel je ouders mee? Dan regelen we met hen de saaie details!

Neem contact op!

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten