Familiedag of feest organiseren? Toffe locatie voor alle leeftijden!

Familiedag of feest organiseren? Toffe locatie voor alle leeftijden!

Familiedag of feest organiseren? Toffe locatie voor alle leeftijden!

De jaarlijkse familiedag staat weer voor de deur, tijd voor een gezellig dagje uit met alle ooms, tantes, nichten en neven. Het is natuurlijk ontzettend leuk om iedereen weer te zien en tijd met elkaar te spenderen, maar elk jaar sta je weer voor dezelfde kwestie: waar gaan je de familiedag organiseren?

FORTtreffelijk: familiedag voor alle leeftijden

Bowlen, minigolfen of een klimpark…je hebt het waarschijnlijk allemaal wel eens voorbij zien komen tijdens de familiedagen. Het is dus hoog tijd om de familiedag te organiseren op een nieuwe, originele locatie. Wat dacht je van het huren van een oud-Hollands fort als feestlocatie?!

Ons 19e-eeuwse fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en ligt midden in de weilanden, omringd door veel groen en een gracht. Met vele kamers, ruimtes en gangen heeft FORTtreffelijk voldoende plek om een familiedag te organiseren, zo is er altijd wat te doen om jouw familiedag tot een succes te maken. Of je nu met een kleine of grote groep bent, binnen of buiten wilt zitten, wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

familiedag organiseren

Familiefeest activiteiten

Wat doe je zoal op een familiedag? In veel gevallen kiezen families bij het organiseren van een familiefeest voor een leuke activiteit. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Het kan soms lastig zijn om een familiedag activiteit te vinden voor alle leeftijden, maar daar weten wij wel raad mee.

De kinderen kunnen bijvoorbeeld een kinder escaperoom of Tijdwachters van het Fort spelen, lasergamen voor kids of meedoen aan de vuurdoop. Voor volwassenen hebben wij onder andere een pubquiz on tour, escape room en lasergamen voor volwassenen. Natuurlijk kunnen we ook samen op zoek gaan naar een leuk familiefeest activiteit voor alle leeftijden.

Faciliteiten van het fort

Naast dat ons fort over veel ruimte beschikt, heeft het ook andere aantrekkelijke extra’s die het tot een leuke familiefeest locatie maken. Het ligt centraal tussen Amsterdam en Alkmaar, heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over geluidsoverlast, het fort heeft namelijk geen directe buren en is volledig afgeschermd van de buitenwereld. Je kunt bij ons terecht voor familiefeesten tussen de 5 en 150 personen. Als je een familiefeest gaat organiseren voor een grote of kleine familie kun je dus gemakkelijk bij ons terecht.

Fort Markenbinnen familiedag organiseren

Catering bij de familiedag

Een familiedag is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Bij FORTtreffelijk kan de catering geregeld worden, dat scheelt weer voor je eigen familiedag organisatie taken. Willen jullie een stoere barbecue, hapjes die continu uitgedeeld worden of een leuk buffet? Wij passen de catering helemaal aan op jullie wensen.

Fort huren als familiefeest locatie

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een familiedag bij ons fort? Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding op locatie bij onze evenementenlocatie in alkmaar. Wij denken dan meteen mee over de mogelijkheden voor jullie familiedag.

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next