Wat is het leukste dagje uit met de kids? 3 ideeën

Wat is het leukste dagje uit met de kids? 3 ideeën

Wat is het leukste dagje uit met de kids? 3 ideeën

Is het vakantie of hebben de kinderen een vrije dag? Dan is het tijd om een dagje weg te gaan met het gezin! Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën voor een dagje uit, dan zit je bij ons aan het juiste adres. In dit artikel zetten wij de 3 leukste activiteiten met kinderen voor je op een rij.

Escaperoom

Een escaperoom is een activiteit waarbij je (samen met anderen) tijdelijk wordt opgesloten in een kamer. Het is aan jullie om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Aan de hand van puzzels en raadsels kunnen jullie een oplossing vinden. Stapje voor stapje komen jullie steeds dichter bij de uiteindelijke sleutel of code om de deur te openen. Een escaperoom is een ideale activiteit tijdens je dagje weg met de kids. Bij FORTtreffelijk kun je kiezen uit verschillende thema’s. Ontdek meer over onze escaperooms voor kinderen.

Lasergamen

Willen jullie iets actiefs doen tijdens jullie dagje uit? Dan is lasergamen een leuk idee. Lasergamen is een spel waarbij je de tegenstander afschiet met een lasergeweer, terwijl je zelf probeert om zo min mogelijk geraakt te worden. Pijn doet het gelukkig niet, want de deelnemers hebben een pak aan dat de laserstralen ‘opvangt’.  Ben je geraakt, dan geeft het pak een signaal af en ben je voor 3 seconde ‘buiten spel’. Lasergamen voor kinderen is een zeer geliefde activiteit voor een dagje weg met de kids.

VR game

Hebben jullie wel eens een Virtual Reality bril op gehad? Zo nee, dan kan dit jullie eerste keer zijn! Bij FORTtreffelijk hebben wij een gave VR game ontwikkeld, die geschikt is voor kinderen. Met de bril op veranderen jullie in robots en moeten jullie elkaar proberen uit te schakelen met een laser gun. Als ouders kun je meekijken op grote schermen wanneer je kids de strijd aangaan, of je doet natuurlijk zelf lekker mee!

Maak je dagje weg met het gezin compleet

Een gave activiteit is de basis voor een geslaagd dagje uit met de kids, maar op zo’n dag mag lekker eten en drinken ook zeker niet ontbreken. Ook daar zorgen we bij FORTtreffelijk graag voor. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wist je dat FORTtreffelijk ook geschikt is als evenementenlocatie? Of je nu een bedrijfsuitje gaat organiseren of een trouwlocatie wilt huren, wij verzorgen jouw dag tot in de puntjes.

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next