Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Dagje uit in Noord-Holland:
tal van activiteiten op het fort midden in Noord-Holland

Zin in een uitje in de omgeving van Alkmaar? En dan wel een die anders is dan anderen? Dan zoek je een bijzondere locatie! Wij hebben die: het fort in Markenbinnen waar we tal van activiteiten organiseren, zowel binnen als buiten. Verzamel je vrienden, WhatsApp-groepje of ga een dagje weg met familie en kom lekker een dagje speuren, survivallen, lasergamen of waar je ook zin in hebt. Zien we jullie snel?

Neem contact op!

Activiteiten samengesteld voor jullie groep

Op stap met een groep vrienden, het gezin of de familie is altijd een leuk idee. Totdat het georganiseerd moet worden. Want wat doe je? Wat vindt iedereen leuk en wat is geschikt voor het weer in die tijd van het jaar? Een fikse opgave maar die hoef je natuurlijk niet alleen op te knappen. Daar helpen wij je bij. Met allerlei activiteiten die wij kunnen verzorgen stellen we zo een programma samen dat past bij de groep waar jij mee langs wilt komen.

Een leuk dagje uit; binnen en buiten, voor jong en oud

Want bij ons op het fort kun je zowel binnen als buiten terecht. Of allebei, als je een aantal activiteiten combineert. En ook kunnen alle activiteiten afgestemd worden op de leeftijd van de deelnemers. Binnen en buiten dus en voor jong en oud. Bij ons heeft iedereen een echt leuk dagje uit, kom dus eens voor een dagje weg met de kids!

fort-treffelijk geniet in de kerstvakantie – leuke uitjes binnen in noord-holland

Dagje uit naar wens samengesteld

Het dagje uit maken we namelijk helemaal voor jullie naar wens. Dus de activiteit of activiteiten worden samengesteld zoals het jullie goed uitkomt en met eten en drinken erbij zoals jullie dat willen.

OG-dagje-uit-forttreffelijk

Het fort, van de Stelling van Amsterdam

De activiteiten vinden allemaal in of rond het fort plaats, en dat is al een feestje op zich. Want die locatie is toch wel heel bijzonder. Het fort is namelijk een van de forten uit de Stelling van Amsterdam; een voormalige verdedigingslinie die vroeger Nederland, de regering en regerend vorst moest beschermen. Op dit UNESCO-erfgoed zijn veel oorspronkelijke details bewaard gebleven. En tussen al dat moois spelen de activiteiten zich af.

Catering naar wens

Overigens zijn het niet alleen maar oude details die je hier aantreft. We hebben er voor gezorgd dat je in alle comfort kunt genieten van de locatie als jij dat wilt. Toegegeven, de survival is natuurlijk gewoon flink aanpoten, maar daarna kun je heerlijk van een lekkere kop koffie genieten, gezellig borrelen of de cateraar een menu laten voorschotelen zoals vooraf is geregeld.

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten