Dagje uit in Noord-Holland:
tal van activiteiten op het fort midden in Noord-Holland

Zin in een dagje uit? En dan wel een die anders is dan anderen? Dan zoek je een bijzondere locatie! Wij hebben die: het fort in Markenbinnen waar we tal van activiteiten organiseren, zowel binnen als buiten. Verzamel je vrienden, WhatsApp-groepje of familie en kom lekker een dagje speuren, survivallen, lasergamen of waar je ook zin in hebt. Zien we jullie snel?

Activiteiten samengesteld voor jullie groep

Op stap met een groep vrienden, het gezin of de familie is altijd een leuk idee. Totdat het georganiseerd moet worden. Want wat doe je? Wat vindt iedereen leuk en wat is geschikt voor het weer in die tijd van het jaar? Een fikse opgave maar die hoef je natuurlijk niet alleen op te knappen. Daar helpen wij je bij. Met allerlei activiteiten die wij kunnen verzorgen stellen we zo een programma samen dat past bij de groep waar jij mee langs wilt komen.

Een leuk dagje uit; binnen en buiten, voor jong en oud

Want bij ons op het fort kun je zowel binnen als buiten terecht. Of allebei, als je een aantal activiteiten combineert. En ook kunnen alle activiteiten afgestemd worden op de leeftijd van de deelnemers. Binnen en buiten dus en voor jong en oud. Bij ons heeft iedereen een echt leuk dagje uit!

Het fort, van de Stelling van Amsterdam

De activiteiten vinden allemaal in of rond het fort plaats, en dat is al een feestje op zich. Want die locatie is toch wel heel bijzonder. Het fort is namelijk een van de forten uit de Stelling van Amsterdam; een voormalige verdedigingslinie die vroeger Nederland, de regering en regerend vorst moest beschermen. Op dit UNESCO-erfgoed zijn veel oorspronkelijke details bewaard gebleven. En tussen al dat moois spelen de activiteiten zich af.

Catering naar wens

Overigens zijn het niet alleen maar oude details die je hier aantreft. We hebben er voor gezorgd dat je in alle comfort kunt genieten van de locatie als jij dat wilt. Toegegeven, de survival is natuurlijk gewoon flink aanpoten, maar daarna kun je heerlijk van een lekkere kop koffie genieten, gezellig borrelen of de cateraar een menu laten voorschotelen zoals vooraf is geregeld.

Dagje uit naar wens samengesteld

Het dagje uit maken we namelijk helemaal voor jullie naar wens. Dus de activiteit of activiteiten worden samengesteld zoals het jullie goed uitkomt en met eten en drinken erbij zoals jullie dat willen.

Bespreek snel het dagje uit voor jullie groep!

Ook zin in een leuke uitdaging op een bijzondere plek? Bel of mail ons dan even, dan bespreken we wat allemaal kan en wat een leuk dagje uit voor jullie zal zijn. Tot snel op ons fort in Noord-Holland!

Ja, wij willen ook een leuk dagje uit in Noord-Holland!

forttreffelijk-lasergamen