Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
Voor een compleet ontzorgd feest

Een zaal huren bij FORTtreffelijk

Is er een jubileum om te vieren? Gaan jullie trouwen? Hebben jullie een familiedag? Of is er een andere reden voor een feestje? Dan zoek je een bijzondere locatie voor jouw evenement. Wil jij graag een feestlocatie huren in Noord-Holland? Dan is FORTtreffelijk een goede keuze. Deze bijzondere locatie heeft meerdere ruimtes die je kunt huren. Daardoor is er altijd wel een zaal die geschikt is voor jouw event.

Neem contact op!

Eenvoudig te bereiken

FORTtreffelijk is een unieke locatie bij de Stelling van Amsterdam. Bovendien is deze locatie vanuit verschillende plaatsen erg goed te bereiken. Wil jij een zaal huren nabij Alkmaar of Zaandam, dan zit je bij FORTtreffelijk helemaal goed. Vanuit Alkmaar is ons Fort in slechts vijftien autominuten te bereiken en vanuit Zaandam zit je er in slechts tien minuten. Ook als je een zaal wilt huren nabij Purmerend of Amsterdam is FORTtreffelijk een mogelijkheid. Het Fort ligt op slechts 18 kilometer van deze plaatsen. Bij de evenementenlocatie is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor grote en kleine evenementen

In het Fort vind je meerdere zalen die te huur zijn. Zoek jij een kleine en intieme setting om een privé feestje te geven? Of ben je op zoek naar een grote zaal voor een feest of zakelijk event? Alles is mogelijk bij FORTtreffelijk. Onze grootste zaal biedt plek aan maximaal 80 mensen, maar een kleiner gezelschap is ook zeker mogelijk. Qua aankleding en sfeer lopen de zalen uiteen, waardoor er altijd wel eentje bij zit die perfect op jouw smaak aansluit.

Zaalverhuur bij het fort van Fort Treffelijk

Goede verzorging voor en tijdens het event

Kom jij met een idee voor een evenement bij FORTtreffelijk? Dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe wij dit voor je waar kunnen maken. We hebben veel opties tot onze beschikking. Zo kunnen wij de volledige catering voor jouw evenement uit handen nemen. Wil je enkel wat hapjes of drankjes? Of is er een uitgebreidere catering nodig? Heeft jouw event een thema en wil je dat de catering hierop aansluit? Ook dat is geen enkel probleem.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij een zaal huren op onze unieke locatie in Noord-Holland? Of wil je eerst even de sfeer komen proeven op FORTtreffelijk? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over de uitgebreide mogelijkheden en geven je een rondleiding over het terrein, zodat je het ook zelf kunt ervaren. Samen maken we van elk event een groot succes.

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten