Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Een vrijgezellenfeest organiseren bij FORTtreffelijk

Heb jij de mooie taak gekregen om een vrijgezellenfeest voor je beste vriend of vriendin te organiseren? Dan zoek je nu natuurlijk de perfecte locatie voor een onvergetelijk feest. Bij FORTtreffelijk ben je dan aan het juiste adres. Niet alleen is het Fort op de Stelling van Amsterdam een unieke en bijzondere locatie, ook is er hier heel veel mogelijk tijdens een vrijgezellenfeest. We helpen je graag bij het organiseren van een knallend vrijgezellenfeest.

Neem contact op!

De leukste activiteiten

Weet jij al wat jullie op het vrijgezellenfeest willen doen? Bij FORTtreffelijk is er veel mogelijk. Wat dacht je van een bloedstollend potje lasergamen of een spannende escaperoom? Of test jullie kennis tijdens een leuke pubquiz. In samenwerking met externe partijen zijn ook andere activiteiten mogelijk. Leg je idee aan ons voor en we kijken graag of we het mogelijk kunnen maken.

De lekkerste hapjes en drankjes

Een vrijgezellenfeest is niet compleet zonder goede catering. Bij FORTtreffelijk kunnen we de catering volledig voor jullie verzorgen. Heeft het vrijgezellenfeest een thema? In overleg passen we de catering hier graag op aan. Ook de aankleding van de feestzaal wordt uiteraard op jullie wensen aangepast. En tijdens het event is een locatiebeheerder aanwezig, voor eventuele vragen of problemen. Zo wordt een vrijgezellenfeest organiseren wel erg eenvoudig.

Evenement organiseren nabij Alkmaar en Amsterdam
fortreffelijk feestje boeken bruiloften evenementen

Een top locatie voor een vrijgezellenfeest

Zoek jij een vrijgezellenfeest locatie die goed bereikbaar is? FORTtreffelijk ligt op slechts 18 kilometer van Amsterdam. Ook als je rondom Alkmaar een vrijgezellenfeest wil organiseren, is FORTtreffelijk een goede optie. Met de auto bereik je het Fort vanuit Amsterdam en Alkmaar in slechts een kwartier. En bij de locatie is meer dan voldoende gratis parkeerruimte. Dat maakt deze locatie niet alleen populair als locatie voor vrijgezellenfeesten, maar ook voor familiefeesten, bedrijfsuitje met teambuilding en als trouwlocatie nabij Alkmaar is het Fort erg gewild. Er zijn zowel mogelijkheden binnen als buiten, waardoor er veel verschillende soorten evenementen georganiseerd kunnen worden.

Bespreek je wensen en ideeën

Ben jij benieuwd of FORTtreffelijk ook de juiste locatie voor een vrijgezellenfeest is voor jullie? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een rondleiding in, zodat je zelf de locatie kunt zien en de sfeer kunt proeven. We bespreken dan ook graag wat jouw wensen en ideeën voor het feest zijn en kijken of dit op onze locatie past. Er is veel mogelijk op het Fort en we denken graag met je mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor jouw vriend of vriendin.

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten