Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Symposium of congres bij FORTtreffelijk

Zoek jij eens een andere locatie voor jouw symposium of congres? Een inspirerende locatie waar je echt resultaten zult behalen? Dan is FORTtreffelijk de juiste keuze voor jou. Dit Fort ligt op een unieke locatie in de buurt van Alkmaar. Het is goed bereikbaar met de auto en er zijn diverse zalen beschikbaar. Zo is er altijd een ruimte die geschikt is voor jouw event.

Neem contact op!

Samen een congres of symposium organiseren

Als jij een symposium of congres wil organiseren staan we bij FORTtreffelijk graag voor je klaar. Samen met jou kijken we hoe we jouw idee het beste tot leven kunnen brengen. Wat is er nodig qua faciliteiten? Hoeveel mensen moeten er op de congres locatie passen? Wat zijn jouw wensen wat betreft catering? En hoe zit het met de audiovisuele ondersteuning? Bij FORTtreffelijk is er veel mogelijk en we denken graag met je mee.

De mogelijkheden van FORTtreffelijk

Bij FORTtreffelijk hebben we diverse ruimtes waar een congres of symposium organiseren goed kan. De kleinere ruimtes zijn erg geschikt voor een select gezelschap, maar we hebben ook grotere ruimtes waar wel 80 personen in passen. Ook is het mogelijk om buiten een congres te organiseren. FORTtreffelijk is prachtig gelegen bij de Stelling van Amsterdam. Dit is niet voor niets UNESCO werelderfgoed.

Professionele afhandeling van elk event

Met onze ruime ervaring zorgen wij voor een professionele afhandeling van elk congres of symposium. Zo kunnen wij, indien gewenst, de catering verzorgen. Ook werken wij samen met vaste audiovisuele partners. Op die manier garanderen wij een vlekkeloze organisatie van alle faciliteiten. Heb jij specifieke wensen? We kijken graag naar de verschillende mogelijkheden.

seminar of congres in een uniek fort
Congres in een unieke locatie

FORTtreffelijk in het kort

 • Unieke evenementenlocatie
 • Gelegen in het Fort bij Markenbinnen op de Stelling van Amsterdam (UNESCO werelderfgoed)
 • 18 kilometer vanaf Amsterdam
 • Gratis parkeerruimte
 • Verschillende ruimtes, van klein en intiem tot geschikt voor maximaal 80 personen
 • Zowel binnen- als buitenruimte beschikbaar
 • Catering door FORTtreffelijk mogelijk
 • Audiovisuele mogelijkheden aanwezig

Maak van jouw congres een succes

Wil jij jouw congres organiseren op deze unieke en inspirerende locatie? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat jij in gedachten hebt en denken met plezier mee over de perfecte invulling van jouw evenement. Wil jij geen congres of symposium organiseren, maar staat er wel een bedrijfsuitje in de buurt van Alkmaar op de planning? Ook daarvoor is FORTtreffelijk een ideale locatie. Wil je dat eerst met eigen ogen zien? We geven je graag een rondleiding door ons bijzondere Fort.

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten