Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Survival ‘Achter vijandelijke linies’ – het teamuitje bij Fort Markenbinnen!

De Survival is vanwege corona niet te boeken!

Even een break van een pittige vergadering? Of gewoon op zoek naar een leuk teamuitje? Wat de reden ook is, op FORTtreffelijk bij Markenbinnen staan we voor jullie klaar. Met een sportieve en avontuurlijke activiteit waarbij je ook mentaal wordt uitgedaagd… Zijn jullie er klaar voor?!?

Als break tijdens de vergadering of voor een teamuitje

Onze outdoor survival in Alkmaar is een heel fijne onderbreking op een werkdag, tijdens een vergadering of als invulling van een teamuitje. Of je wilt of niet, je moet je gedachten verzetten want anders red je het niet! Zowel fysiek als mentaal word je uitgedaagd waarna je vervolgens weer met frisse moed verder kan. Aan een volgende activiteit, een lekker hapje eten of gewoon door met de vergadering.

Komen jullie door vijandelijk gebied weer terug bij jullie peloton?

De survival ‘Achter vijandelijke linies’ staat bij ons fort op jullie te wachten. Je komt terecht in een oorlogssituatie waarbij je door een navigatiefout met jouw peloton achter de vijandelijke linies terecht bent gekomen. Je wilt terug naar het opgegeven verzamelpunt van jullie eigen troepen maar daarvoor moet je wel eerst het vijandelijke gebied doorkruisen! Tijdens die tocht kun je in allerlei situaties belanden en zijn er talloze hindernissen te nemen. Wie het hoofd koel weet te houden en kan samenwerken, zal de eigen troepen weer bereiken. Lukt jullie team dat?

Authentieke locatie met het comfort van nu

Het Fort in Markenbinnen is the place to be voor een survival in Noord-Holland. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam, middenin de weilanden en nog vol authentieke details proef je hier bijna het verleden zodra je het terrein oprijdt. Je hebt dan ook maar weinig verbeeldingskracht nodig om je hier daadwerkelijk in een spannende situatie te wanen. Overigens geldt dat niet voor wie rustig wil vergaderen of comfortabel lunchen of dineren. De locatie is namelijk gewoon van alle moderne gemakken voorzien zodat het survivallen beperkt blijft tot de activiteit zelf!

Duur en voorbereiding van een survival teamuitje

De survival duurt 1,5 tot 2 uur en vindt buiten plaats. Al het benodigde materiaal is aanwezig maar het is verstandig om kleding mee te nemen voor deze activiteit die vies mag worden. Zorg ook dat je stevige schoenen draagt zodat je ongehinderd aan de survival kunt deelnemen!

Meer weten of de survival boeken voor jouw team?

Helaas kun je dit uitje nog niet boeken maar als je hier of over andere uitjes meer wilt weten, neem dan contact op.

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Alkmaar of een breakout-activiteit tijdens een dag vergaderen op een bijzondere locatie? Vraag ons dan om meer informatie over de survival. We kunnen het aanpassen voor elke groepsgrootte dus we horen graag of we ook iets voor jou en je team kunnen betekenen! Ben jij niet op zoek naar een activiteit voor een teamuitje, maar ben je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Ook dan is survivallen een leuk idee!

Ja, ik wil meer weten over het survival uitje

Vergaderen-voor-verrassende-inzichten,-bij-Fort-Markenbinnen-2

Boek nu!