Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Een seminar organiseren bij FORTtreffelijk

Zoek jij de perfecte locatie voor jouw seminar? Wil jij een locatie die écht uniek en anders is? Een inspirerende locatie, waar jouw seminar een groot succes wordt? Kom dan eens kijken bij FORTtreffelijk. Dit Fort ligt bij Markenbinnen op de Stelling van Amsterdam. Deze locatie is niet voor niets uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Maar dat is niet alles wat dit zo’n perfecte locatie voor seminars maakt. Bij FORTtreffelijk zijn jij en je evenement in goede handen.

Neem contact op!

Een Fort met talloze mogelijkheden

Weet jij al precies hoe jouw seminar eruit moet komen te zien? We gaan graag met je in gesprek om van deze dromen werkelijkheid te maken. Bij FORTtreffelijk vind je meerdere ruimtes, voor kleine en grote gezelschappen. Het is zelfs mogelijk om jouw seminar in de buitenlucht te organiseren. De keuze is aan jou. Natuurlijk denken we graag met je mee om van jouw event een groot succes te maken. We hebben ruimtes met een capaciteit van maximaal 80 personen, maar minder gasten is uiteraard ook geen enkel probleem.

Zoveel mogelijk ontzorgd

Als je jouw seminar op FORTtreffelijk organiseert, ontzorgen we jou zoveel mogelijk. Zo kunnen wij de catering organiseren, zorgen we voor goede audiovisuele partners en is er op de dag van het evenement een locatiebeheerder aanwezig. Deze zorgt dat alles op rolletjes loopt en jij je nergens druk over hoeft te maken. Zo kun jij optimaal genieten van je waardevolle seminar. Heb je specifieke ideeën of wensen voor het event? Er is bij FORTtreffelijk erg veel mogelijk. We kijken graag hoe we ook jouw idee tot uitvoering kunnen brengen.

Seminar op een unieke locatie in Noord-Holland
Seminar in Noord-Holland organiseren

Het Fort in het kort

 • Unieke locatie op de Stelling van Amsterdam
 • Slecht 18 kilometer vanaf Amsterdam
 • Gratis parkeerruimte
 • Verschillende ruimtes, geschikt voor maximaal 80 personen
 • Zowel binnen als buiten mogelijkheden
 • Indien gewenst catering mogelijk
 • Diverse audiovisuele opties
 • Locatiebeheerder aanwezig tijdens event

Kom de sfeer proeven op onze unieke locatie voor seminars

Wil jij graag eerst met eigen ogen zien hoe bijzonder FORTtreffelijk echt is? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding. We laten je graag zelf ervaren hoe de locatie eruit ziet en voelt. Zo weet je direct of dit de juiste plek is voor jouw seminar. Ga je geen seminar organiseren, maar zoek je een locatie voor een congres of syposium? Of ben je misschien op zoek naar een locatie voor een bedrijfsfeest of voor teambuilding in Noord-Holland? Ook dat is mogelijk op FORTtreffelijk. We vertellen je graag meer over de diverse mogelijkheden.

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten