Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Een familiefeest op FORTtreffelijk

Is het bij jullie een jaarlijkse traditie om een familiefeest te organiseren? Hebben jullie iets speciaals te vieren? Of is het gewoon tijd om weer eens met de hele familie gezellig bij elkaar te komen? Bij FORTtreffelijk helpen we je graag bij het organiseren van een onvergetelijk familiefeest. Op onze unieke locatie bij de Stelling van Amsterdam is er ontzettend veel mogelijk. Hoe ziet jullie ideale familiedag eruit?

Neem contact op!

Goed bereikbaar

Als je een locatie gaat huren voor een familiedag, dan moet deze wel voor iedereen bereikbaar zijn. FORTtreffelijk ligt op slechts 18 kilometer van Amsterdam. Binnen een kwartier sta je vanuit Amsterdam of Alkmaar bij het Fort. Vanuit Zaandam is het zelfs nog dichterbij. De auto parkeren doe je gratis bij de locatie. Er is voldoende gratis parkeerruimte, zodat iedereen zijn voertuig goed kwijt kan. Voor een familiedag nabij Alkmaar is FORTtreffelijk dan ook de perfecte keuze.

Keuze uit diverse activiteiten

Weet jij al wat jullie tijdens de komende familiedag gaan ondernemen? Bij FORTtreffelijk hebben we diverse leuke activiteiten voor je in de aanbieding. Neem het tegen elkaar op tijdens een potje lasergamen. Test jullie kennis tijdens een pubquiz of kijk hoe goed jullie kunnen samenwerken in een escaperoom. Lukt het jullie om te ontsnappen? Heb je zelf een ander idee voor een leuke activiteit? In samenwerking met externe partijen is er nog veel meer mogelijk bij FORTtreffelijk. We onderzoeken graag of jouw voorstel mogelijk is.

Een duidelijk aanspreekpunt

Tijdens het familiefeest wil jij niet constant bezig zijn met alles regelen. Daarom zorgen we voor een locatiebeheerder tijdens het event. Zo is er een duidelijk aanspreekpunt en worden vragen of problemen snel en adequaat afgehandeld. Op die manier ben jij niet constant dingen aan het regelen, maar kun je zelf ook genieten van de fantastische dag met je familie.

lasergamen--met-aansluitende-borrel-forttreffelijk
lasergamen voor volwassenen bij forttreffelijk voor volwassenen 14+

Goede catering

Willen jullie tijdens de familiedag genieten van een lekker hapje of drankje? Of willen jullie de dag bijvoorbeeld afsluiten met een heerlijk diner? Ook voor de catering ben je bij FORTtreffelijk aan het juiste adres. We organiseren de catering tot in de puntjes. Dit kan zo simpel of uitgebreid zijn als jullie zelf willen. Zelfs catering in thema is mogelijk.

Een onvergetelijke familiedag bij Alkmaar

Heb jij interesse om FORTtreffelijk als locatie te huren voor jouw familiedag? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag jullie wensen en kijken samen hoe we van jouw familiedag een onvergetelijke aangelegenheid kunnen maken. Geef je geen familiefeest, maar zoek je bijvoorbeeld een trouwfeest locatie of een locatie voor een vrijgezellenfeest? Ook dan helpen we je graag verder.

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten