Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Een beurs organiseren bij FORTtreffelijk

Bij het organiseren van een beurs komt heel wat kijken. Het vinden van de perfecte evenementenlocatie is er daar een van. Je wilt een locatie waar jouw beurs echt tot z’n recht komt. Het moet goed bereikbaar zijn voor je bezoekers en het moet de juiste sfeer uitstralen. Ook is het fijn als de juiste faciliteiten beschikbaar zijn. Daarom denken we bij FORTtreffelijk graag met je mee om van jouw beurs een groot succes te maken. Deze unieke locatie op de Stelling van Amsterdam heeft alles in zich om de ideale beurs locatie te zijn.

Neem contact op!

Een unieke beurs locatie

FORTtreffelijk is een Fort bij Markenbinnen op de Stelling van Amsterdam. Het is een unieke locatie met veel mogelijkheden. Als je bij ons komt met jouw idee voor een beurs in de buurt van Alkmaar, gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw evenement het beste vorm kunnen geven. Welke ruimte in het Fort is het meest geschikt? Welke aankleding heb je nodig? Wat zijn je wensen qua catering? En welke audiovisuele faciliteiten hebben we nodig? Dit, en meer, kunnen wij voor je regelen. We bespreken jouw wensen en kijken hoe we daar het beste op aan kunnen sluiten. We werken samen met vaste partners, zodat we jou de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Een duidelijk aanspreekpunt

Op de dag van het event is het prettig als je een duidelijk aanspreekpunt hebt. Daarom zorgen wij vanuit FORTtreffelijk dat er een locatiebeheerder aanwezig is op jouw beurs. Voor vragen of problemen is dit jouw aanspreekpunt. Zo heb je altijd snel een oplossing of antwoord op jouw vraag en verloopt jouw event zo vlekkeloos mogelijk.

Unieke beurs organiseren in een fort

Vergaderen-voor-verrassende-inzichten,-bij-Fort-Markenbinnen-2

Het Fort in het kort

 • Bijzondere locatie bij de Stelling van Amsterdam
 • Slechts 18 kilometer van Amsterdam
 • Voldoende gratis parkeerruimte
 • Diverse ruimtes, zowel binnen als buiten, beschikbaar
 • Catering opties mogelijk
 • Vaste audiovisuele partners
 • Locatiebeheerder tijdens het event

Vraag een rondleiding aan

Ben jij nieuwsgierig geworden naar FORTtreffelijk als locatie voor jouw beurs en wil je meer informatie? Of kom je graag zelf een keer de sfeer proeven? Neem dan contact met ons op. We geven je graag een rondleiding door ons unieke Fort. Daarna bespreken we met plezier jouw ideeën en gaan we samen op zoek naar de beste invulling voor jouw evenement. Wil je geen beurs organiseren, maar heb je een ander event in gedachten? Of zoek je een locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in de buurt van Alkmaar? Ook daar is FORTtreffelijk een goede plek voor. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten