Anders vergaderen op een unieke locatie: een fort midden in Noord-Holland

Zijn jullie klaar met die snelle meetings midden in de kantoortuin of die ellenlange vergaderingen in saaie vergaderzalen? Dan is het tijd voor anders vergaderen; een vergadering op een plek die verre van alledaags is, tussendoor uitdaagt en alle zintuigen weer op scherp zet. Dat kan in een van de vergaderzalen van Fort Markenbinnen, een unieke locatie midden in Noord-Holland.

Andere inzichten of verfrissende ideeën uit de bila’s, meetings of vergaderingen?

De bilaterale overleggen, wekelijkse teammeetings en maandelijkse managementvergaderingen verlopen meestal volgens een vast stramien. Met vaste uitkomsten als gevolg. Terwijl een ander inzicht of een verfrissend idee vaak de bedoeling is. Maar wie altijd hetzelfde doet, kan ook keer op keer rekenen op dezelfde uitkomst. Om daar verandering in te brengen is er dus ‘Anders vergaderen’. Gewoon vergaderen op een ongewone locatie. En oké, ook met wat ongewone details tussendoor als je dat wilt.

Ongewone vergaderlocatie = Fort Markenbinnen

Zo’n ongewone vergaderlocatie is Fort Markenbinnen, een fort uit het eind van de 19e eeuw dat gebouwd is als onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Een verdedigingslinie die Nederland, de regering en regerend vorst bij een aanval zou kunnen beschermen. En aangezien de Stelling van Amsterdam tot het UNESCO Werelderfgoed behoort, zijn heel veel oorspronkelijke details nog bewaard gebleven. Hier beleef je nog de sfeer van vroeger terwijl de gemakken van nu het vergaderen wel comfortabel maken.

Activiteiten tussen de vergadering door

Naast de bijzondere locatie zijn er op het fort ook allerlei activiteiten mogelijk. Het fort is namelijk gebouwd in een weids landschap met grachten, dijken en veel weilanden. Een ideale plek om even de vergadering te onderbreken voor wat uitdagende actie. Van een spannende escaperoom die je terugbrengt in de Tweede Wereldoorlog tot een uitdagende survival- of verkenningstocht. Er is hier zowel binnen als buiten genoeg te doen om de gedachten even op wat anders te brengen waarna vervolgens met nieuwe energie de vergadering weer voortgezet kan worden.

Ongestoord vergaderen

Op het fort kun je niet alleen anders vergaderen, je kunt er ook ongestoord vergaderen. Of onbereikbaar als je wilt. Het fort bestaat namelijk uit bijzonder stevige muren waar geen netwerk doorheen komt. Tenzij jullie de wifi-code willen gebruiken is er dus geen verbinding met de buitenwereld mogelijk. Wil je dus echt even weg van kantoor zijn, dan kan dat.

Van alle gemakken voorzien

Natuurlijk zijn wel gewoon alle moderne faciliteiten beschikbaar. Zo is er wel wifi als dat gewenst is, zijn de vergaderzalen ruim, comfortabel en aangenaam en kan alles wat nodig is voor een goede vergadering klaargezet worden. Ook is er catering aanwezig zodat voor, tijdens en na de vergadering in alles kan worden voorzien. En ook dan houden we rekening met jullie wensen; van bourgondisch tot halal en van vegetarisch tot vette hap.

Ook anders vergaderen op het fort?

Wil jij met jouw team ook eens anders vergaderen, een ‘heidag’ op een ongewone locatie doorbrengen of een vergadering met echt unieke uitkomsten meemaken? Dan plan je de volgende vergadering bij Fort Markenbinnen. Als je met ons contact opneemt dan bespreken we meteen hoe we die dag kunnen inrichten zodat het een succesvolle meeting wordt. Plan jij onze vergadering vast in?

Ja, wij willen ook anders vergaderen in het fort bij Markenbinnen!

Vergaderen-voor-verrassende-inzichten,-bij-Fort-Markenbinnen-2